Belevingen in
Galleria dell'Accademia di Firenze

Hier vind je meesterwerken van de beeldhouwkunst uit de renaissance, waaronder de David van Michelangelo.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galleria dell'Accademia di Firenze: tours & tickets

Galleria dell'Accademia di Firenze: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

1. Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

De Galleria dell'Accademia dankt haar bekendheid aan de sculpturen van Michelangelo: de Gevangenen, de Sint Matteüs en natuurlijk het beeld van David.  Bewonder het marmeren standbeeld van 5,17 meter hoog van de bijbelse  held David, een geliefd werk onder de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence; een onafhankelijke  stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door machtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie Medici.    In de aangrenzende zalen, die deel uitmaakten van 2 voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

...
Galleria dell'Accademia: tour

2. Galleria dell'Accademia: tour

Ga mee met een rondleiding door Galleria dell'Accademia en ontdek de fantastische kunstwerken van de renaissance, waaronder het onovertroffen standbeeld de David van Michelangelo. Nadat je de lange rijen voor de kassa hebt overgeslagen loop je de galerie in en begint je bezoek aan de verzameling muziekinstrumenten van de Medici's. Bewonder de duurste Stradivarius ter wereld, evenals andere unieke instrumenten. Vervolgens zie je de Slaven en Mattheus van Michelangelo, waarna je het beroemdste beeld van de kunstenaar, de David, met eigen ogen kunt bekijken. Leer meer over de creatie van dit beeld en de complexe geschiedenis van het stuk marmer dat Michelangelo gebruikte om zijn meesterwerk uit te houwen. Tenslotte kun je de pleisters van Lorenzo Bartolini bezichtigen alvorens jouw rondleiding te beëindigen met een bezichtiging van de prachtige collectie schilderijen van Lorenzo Monaco en andere opmerkelijke kunstenaars uit de 16e eeuw. Tijdens je rondleiding ontdek je ook minder bekende delen van dit wereldberoemde museum. 

...
Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

3. Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

Bespaar tijd en bezoek de parels van Florence allemaal op één dag met dit combopakket. Krijg skip-the-line toegang tot de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi en een klimreservering naar de koepel van Brunelleschi voor de ultieme Florence-ervaring. Galleria dell'Accademia Begin met een bezoek aan de Galleria dell'Accademia. Toon eenvoudig uw skip-the-line ticket bij de ingang en ga naar binnen via de uitdrukkelijke veiligheidscontrole. Wandel door de galerij van Michelangelo, waar u baanbrekende werken van de grote kunstenaar kunt bewonderen, zoals 'St. Matthew', 'The Four Prisoners' en de enige echte 'David'. De gemiddelde bezoekduur is 1 uur. Galleria degli Uffizi Loop na een korte lunchpauze (optioneel) naar het Uffizi-museum en betreed de Galleria degli Uffizi met je skip-the-line toegangsticket. Dwaal door de charmante gangen vol spectaculaire fresco's en standbeelden. Bewonder eeuwige werken van Renaissance-meesters zoals "Primavera" en "The Birth of Venus" van Botticelli, "Annunciation" van Leonardo d a Vinc i en "Tondo Doni" van Michelangelo, om er maar een paar te noemen. De gemiddelde bezoekduur is 2 uur. De koepel van Brunelleschi Sluit de dag af met het beklimmen van de grootste koepel ter wereld door Filippo Brunelleschi en geniet van het spectaculaire 360 ° uitzicht op Florence (als de reserveringsoptie voor de koepelklim is gekozen). De gemiddelde bezoekduur is 1,5 uur.

...
Florence: stadswandeling met gids met Accademia en Uffizi

4. Florence: stadswandeling met gids met Accademia en Uffizi

Stap binnen in Florence, 's werelds mooiste openluchtmuseum. Ontdek de geschiedenis van de Eeuwige Stad met een lokale gids en slenter door de zalen van de Uffizi- en Accademia-galerijen met skip-the-line tickets. Bewonder de werken van Michelangelo en Botticelli. Volg je lokale gids en hoor alle boeiende verhalen achter de belangrijkste monumenten van het historische centrum. Ontdek de rivaliteit en samenzweringen van de dominante families van Florence, zoals de Strozzi, Pazzi en Medici. Ga naar de Galleria dell'Accademia, de thuisbasis van de iconische David van Michelangelo. Sla de wachtrijen over met de uitdrukkelijke veiligheidscontrole en verken de galerij. Glip het verleden in terwijl je gids inzichtelijke details en feiten over elk werk geeft. Ga verder naar de Galleria degli Uffizi en profiteer opnieuw van de snelle toegang. Bewonder hier tijdloze kunst van meesters uit de Renaissance, zoals Primavera en de geboorte van Venus door Botticelli, de hertogen van Montefeltro door Piero della Francesca, Annunciatie door Leonardo da Vinci en Tondo Doni door Michelangelo.

...
Galleria dell'Accademia: ticket met host

5. Galleria dell'Accademia: ticket met host

Ontdek een van de grootste kunstenaars aller tijden, Michelangelo, aan de hand van zijn talrijke beeldhouwwerken in de niet te missen Galleria dell'Accademia. Benut je bezoek aan Florence optimaal met een voorrangsticket voor de galerie. Ga snel en gemakkelijk het museum binnen en krijg meer tijd om van de kunst te genieten. Eenmaal binnen kun je de David van Michelangelo bewonderen en zien hoe zijn uitdrukking verandert naarmate je je door de ruimte verplaatst. Vergaap je aan de mate van detail van dit beroemde beeld, dat uit een enkel stuk marmer gehouwen is. Ontdek zelf waarom de David wereldwijd generaties lang heeft geboeid. De David stelt een bijbelse held voor die van Goliath won, en symboliseert de verdediging van de burgerlijke vrijheden in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de Middeleeuwen en de Renaissance. Zie ook andere sculpturen van de hand van Michelangelo, zoals I Prigioni (de gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren voor het graf van Paus Julius II bedoeld, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum en zie standbeelden en schilderijen van kunstenaars uit de Renaissance, zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. Mis ook de zaal met de collectie oude muziekinstrument niet, waar je een viool van Antonio Stradivarius vindt.

...
Accademia-galerij Skip-the-line ticket en audio-app

6. Accademia-galerij Skip-the-line ticket en audio-app

Mis de kans niet om een van de beroemdste musea ter wereld op een volledig onafhankelijke manier te verkennen, met audiocommentaar van een interactieve en gebruiksvriendelijke app! Je kunt Florence niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan de Galleria dell'Accademia en dankzij je skip-the-line ticket en je gebruiksvriendelijke app kun je genieten van de vele meesterwerken die er te vinden zijn. Dompel jezelf volledig onder in de kunst van Michelangelo, het genie van de Renaissance, en ontdek zijn meest beroemde kunstwerken zoals ''I Prigioni'' en ''San Matteo'' en de 'Palestrina Pietà'. Gebruik tijdens het verkennen uw app op uw smartphone om meer te weten te komen over de beroemde werken en om vertrouwd te raken met de meesters. Wil je ook de stad verkennen, kies dan voor de optie wandeltocht en volg je Engelssprekende gids. Bewonder geweldige plekken zoals de monumenten op het Duomo-plein, Piazza Signoria, Palazzo Vecchio en de verbazingwekkende wijk Oltrarno.

...
Florence: wandeltour

7. Florence: wandeltour

Ontdek hoe Florence de Italiaanse renaissance heeft voortgebracht tijdens een introductietocht door 2000 jaar stadsgeschiedenis. Leer de achtergrond en context van de renaissance beter begrijpen en waarderen dankzij je deskundige gids. Ontdek de Romeinse oorsprong van de stad en bezoek historische bezienswaardigheden, zoals de overdekte brug de Ponte Vecchio. Ga verder naar de binnenplaats van de Galleria degli Uffizi, waar meesterwerken te zien zijn van Leonardo, Botticelli, Michelangelo, en anderen. Dan loop je naar het Piazza del Duomo in het hart van het historische centrum van Florence. Bewonder de gotische gevel van de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Bewonder de iconische koepel van de renaissancekathedraal, in de 15e eeuw ontworpen door Filippo Brunelleschi. Bekijk de doopkapel van San Giovanni, ontworpen door de beeldhouwer Lorenzo Ghiberti, en de beroemde vergulde bronzen deuren die Michelangelo vergeleek met de "Poorten van het Paradijs".

...
Florence: Uffizi, Brunelleschi's Dome en optionele Accademia

8. Florence: Uffizi, Brunelleschi's Dome en optionele Accademia

Ga naar het ontmoetingspunt om je tickets op te halen bij de lokale vertegenwoordiger. Download de app die de hele dag dienst doet als audiogids. Je gaat dan naar je eerste stop van de dag, de Galleria degli Uffizi, een van de beroemdste kunstgalerijen in Italië. Het is ontworpen en gebouwd door de beroemde architect en schilder Giorgio Vasari, de favoriete kunstenaar van Cosimo I de 'Medici. Met je toegangsticket voorkom je dat je uren verspilt aan wachtrijen en bespaar je energie om optimaal te genieten van de meesterwerken die op je wachten. De audiogids-app begeleidt je tijdens het bezoek aan het museum. Bekijk kunstwerken van onder meer Leonardo da Vinci en Michelangelo. Om 14.15 uur bezoek je de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Dit was de grootste kerk ter wereld ten tijde van de bouw in de vijftiende eeuw. U zult betoverd worden door de verfijning van de marmeren gevel en de majestueuze koepel die deze domineert, ontworpen door Brunelleschi. Als je de optie hebt gekozen die het omvat, is de Accademia-galerij je laatste stop van de dag om 16.30 uur. Deze galerij is het op een na meest bezochte museum in Florence. Het is de thuisbasis van Michelangelo's David, een echt internationaal symbool van de stad en meesterwerk van de Renaissance.

...
Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia zonder wachtrij

9. Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia zonder wachtrij

Wissel je voucher in bij het kantoor van de lokale partner en ga vervolgens naar de galerijen waar je skip-the-line toegang hebt en lange wachttijden vermijdt. Bewonder in de Galleria degli Uffizi de reeks collecties met meesterwerken van beroemde kunstenaars uit de renaissancebeweging, zoals Michelangelo, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en meer. Volg tijdens je ontdekkingstocht het leven van de kunstenaars zelf terwijl je hun stukken bewondert, waaronder The Birth of Venus, Medusa en Primavera. Ga vervolgens naar de op een na meest bezochte galerij in Florence, de Accademia, die de grootste collectie sculpturen van Michelangelo herbergt. Bewonder hier het indrukwekkende marmeren beeldhouwwerk van 520 centimeter van David, een echt embleem van de renaissanceperiode.

...
Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi: tour inclusief stadwandeling

10. Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi: tour inclusief stadwandeling

Neem een unieke tour om 2 van de belangrijkste musea in Florence te bezoeken, terwijl je de lange wachtrijen vermijdt. Laat jouw deskundige lokale gids je naar de indrukwekkendste musea van de stad leiden: de Accademia en het Uffizi. Bezoek de beroemde David van Michelangelo. Begin de rondleiding met een bezoek aan de Galleria dell'Accademia. Bekijk marmeren sculpturen van de grote Renaissance kunstenaar Michelangelo. Wandel naar de Zaal van de Gevangenen, waar Michelangelo's "Slaven" worden tentoongesteld, tot aan de voeten van de schitterende David. Leer de geheimen achter het fascinerende standbeeld. Vervolgens gaat je naar de Piazza del Duomo in het hart van het historische centrum van Florence. Bekijk de dominante kathedraal Santa Maria del Fiore. Bewonder de prachtige facade en koepel, ontworpen door Arnolfo di Cambio, een beroemde architect en beeldhouwer die van de gotische stijl hield Na een pauze om wat te eten of te drinken wandel je over de indrukwekkende Piazza della Signoria. Dan is het tijd voor een van de hoogtepunten van de tour: een begeleid bezoek aan het Uffizi om de kunstwerken van Leonardo, Botticelli, Michelangelo en anderen te bewonderen. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Ponte Vecchio en de stad vanaf de bovenste verdieping en terras van het museum.

...

Sitemap Galleria dell'Accademia di Firenze

Wil je alle activiteiten in Galleria dell'Accademia di Firenze ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria dell'Accademia di Firenze

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.128 beoordelingen

Het was geweldig, Giacomo was geweldig. Hij zorgde voor een echt persoonlijk tintje tijdens zijn tour en leerde ons zelfs bij naam kennen. Hij kende de inhoud goed en het was duidelijk dat hij gepassioneerd was over de inhoud die hij ons liet zien.

De Galleria Accademia is geen gewoon museum. Het is een kijk in het leven van één van de grootste kunstenaars die ooit geleefd heeft. Je ziet de beelden door de ogen van de kunstenaar tot leven komen, ook al zijn ze niet allemaal afgewerkt.

Uitstekende tour met Francesca! We hebben genoten van elke minuut van de tour. We bleven rond nadat de formele tournee was afgelopen om ook de tentoonstelling van muziekinstrumenten te bezoeken. Sterk aanbevelen.

De gids julia vertelde heel leuk de hele geschiedenis van david , we hadden wel een privé tour we waren maar met 2 personen echt een geweldig verhaal van haar!!!

Fantastische gids Federica. Zeer enthousiast, vriendelijk en deskundig