Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

Activiteitenaanbieder: Dimensione Lirica

Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

Activiteitenaanbieder: Dimensione Lirica
Snel uitverkocht

Vanaf € 85 per persoon

Snel uitverkocht

Ervaar Italiaanse opera op een nieuwe manier terwijl je naar een uitvoering in een historisch gebouw aan het Canal Grande kijkt. Geniet van elk deel van de show in een andere zaal in een van de meest fascinerende Venetiaanse paleizen, het Palazzo Barbarigo Minotto.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Engels, Frans, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Ervaar Opera op een intieme manier, zonder afstand tussen het publiek en de zangers en muzikanten
 • Kies uit 3 van de beroemdste Italiaanse opera's: La Traviata, de kapper van Sevilla en Rigoletto
 • Verken een oud Venetiaans 'Palazzo' met uitzicht op het Canal Grande, versierd met schilderijen van Tiepolo en prachtig stucwerk
Volledige beschrijving
Ervaar de Italiaanse opera in een van de belangrijkste paleizen in Venetiaans-gotische stijl in Venetië, Palazzo Barbarigo-Minotto. Binnen deze historische locatie is een vernieuwende benadering van opera bedacht, met een formule die de interactie tussen zangers, musici en publiek centraal stelt. Dit geeft de toeschouwer het gevoel Opera 'van binnenuit' te beleven. Deze sensatie wordt versterkt door het slimme 360-graden gebruik van het 'podium' en door de gasten door 3 verschillende kamers in het Palazzo te laten bewegen, één voor elke act van de show. De hele setting verandert, niet alleen de achtergrond. Een traditie die teruggaat tot het einde van de 19e eeuw, wordt nieuw leven ingeblazen door enkele van de mooiste lyrische stemmen, begeleid door een getalenteerde kleine groep strijkers en een piano: een virtuoos ensemble dat optrad in enkele van de meest prestigieuze concertzalen in de wereld. Opera aangeboden: • La Traviata - Melodrama in drie bedrijven door Giuseppe Verdi (ma - di - do - za) • Il Barbiere di Siviglia - Luchtig melodrama in twee bedrijven van Gioachino Rossini (wo - zo) • Rigoletto - Intens drama over liefde en wraak door Giuseppe Verdi (vr)
Inbegrepen
 • De Musica a Palazzo lidmaatschapskaart
 • Een glas wijn (of frisdrank) tijdens de eerste pauze
 • Eten (niet toegestaan in het pand)
 • Vooraf toegewezen stoelen (ze worden door gasten gekozen bij aankomst)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Palazzo Barbarigo-Minotto, Fondamenta Duodo o Barbarigo, 30124 Venezia VE, Italia. De locatie bevindt zich in de buurt van Campo Santa Maria del Giglio, een plein aan de belangrijkste wandelroute die Piazza San Marco en de Accademia-brug verbindt. Het dichtstbijzijnde herkenningspunt is de Chiesa di Santa Maria del Giglio; aan de achterzijde van de kerk is er een kleine brug die leidt naar Fondamenta Duodo o Barbarigo (op de muur voorbij de brug staan twee borden: een witte en een gele). Steek de brug over en volg het weggetje langs het kanaaltje naar links. Sla rechtsaf wanneer u voor het bord "Sotoportego Barbarigo" staat. De ingang is de laatste poort (n. 2504) aan de linkerkant, onder een gewelf.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Eten

Goed om te weten

 • Er zijn 30 treden te beklimmen om de zalen te bereiken waar het concert zonder lift plaatsvindt
 • De tour is exclusief vooraf toegewezen stoelen. Stoelen worden bij aankomst door gasten gekozen
 • Elke gast ontvangt The Musica een Palazzo-lidmaatschapskaart
 • De dresscode is niet verplicht, maar gasten worden vriendelijk verzocht om nette kleding te dragen (bijv. lange broek en dichte schoenen voor heren)
 • Deuren open 30 minuten voor aanvang van de show
 • Eten is niet toegestaan in het pand
 • De show duurt ongeveer 2 uur
 • Programma 2019: La Traviata (maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag); De kapper van Sevilla (woensdag, zondag); Rigoletto (vrijdag)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 650 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,9/5
 • organisatie
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mijn eerste keer in een opera en het was geweldig. Het paleis is prachtig, de wijn was erg goed en de mensen die het serveerden waren erg vriendelijk. In staat zijn om de uitvoerders cm van jou te zien en het werk met zoveel emotie te interpreteren... Het was een unieke en onherhaalbare ervaring, ze hadden zelfs interactie met de kinderen en met sommige mensen. Elke act had een kamer, in ons geval was het "La Traviata", en het was prachtig, en als je van stoel veranderde, had je de mogelijkheid om dichterbij te zitten als je dat niet had kunnen doen. De muzikanten waren ook magisch en ongelooflijk, en de stemmen... Ga stemmen, de muren echoden. Het enige dat je ze niet kunt filmen of zo. Het is zeker de moeite waard, of je nu al van opera houdt en het kent, of als je het wilt proberen. Het goede ding is dat ze wat kleine boekjes verkochten voor slechts € 5 waar de tekst in het Italiaans en Engels/Frans kwam. Zodat je kon volgen wat ze zeiden en het beter begrijpen. Het paleis

Verder lezen

29 juli 2022

Het pad naar het historische paleis is een beetje ongewoon, laat dat je niet afschrikken. Dit hebben we 's ochtends voor het evenement al gelopen om 's avonds op tijd aan te komen. Dit is ook goed bevallen. De evenementenruimtes zijn prachtig ontworpen. Al met al hebben we tijdens de opera drie kamers veranderd, je zit op stoelen als in een huiskamer en je kunt de zangers en muzikanten zien en horen. Dit is echt een zeer waardevolle ervaring. Een opera van dichtbij meemaken in een “privé” setting is een echte aanrader.

Verder lezen

28 juli 2022

Wat een gezellige avond. Ik ging alleen naar de kapper van Sevilla op een regenachtige zondagavond (overigens veel jongens die goedkope paraplu's op straat verkopen). Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de andere toeschouwers (ongeveer 50 in totaal). De show vond plaats in drie aparte kamers, wat betekent dat het uitzicht in elke kamer anders is en de meeste mensen op een gegeven moment de mogelijkheid hebben om vooraan te zitten. Een kleine castproductie met net genoeg interactie met het publiek om de intimiteit te versterken zonder cheesy te zijn.

Verder lezen

31 augustus 2021

Product ID: 262857