Brancatoren: entreeticket

Brancatoren: entreeticket

Vanaf $7,19 per persoon

Je koopt je ticket voor een bezoek aan de Brancatoren en bereikt het hoogste punt van Milaan bij Parco Sempione met een 1-minuut durende lift. Geniet van het fantastische uitzicht over de stad.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Ga de Brancatoren binnen en bereik het hoogste punt van Parco Sempione
 • Neem het moderne liftsysteem naar de top in minder dan een minuut
 • Profiteer van de skyline van Milaan vanaf bijna 110 meter hoog
Volledige beschrijving
In de jaren dertig bouwde Milaan zijn totem op de open plek van Parco Sempione. Ontworpen door Gio Ponti, wordt deze toren beschouwd als een waar kunstwerk waarin moderne architectuur en nieuwe technieken samenkomen. Slank en transparant, een echte architecturale uitdaging, het werd in recordtijd gebouwd, slechts twee en een halve maand. De prachtige behuizing en de muur, met uitzicht op de zijkant van het park in hoogwaardig transparant kristal, bieden een perspectief van de toren van binnenuit. Gemaakt van een speciaal staal, geflensd en geschroefd, is de toren 108,60 meter hoog. Tegenwoordig kan een modern liftsysteem 7 mensen tegelijk naar de top brengen in minder dan een minuut. Zodra je de top bereikt, geniet je van een ontspannend drankje in de Belvedere Club terwijl je het uitzicht bewondert.
Inbegrepen
 • Entreeticket
 • Drankjes
 • Rondleiding

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Brancatoren in het Sempione Park

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bij slecht weer is de toren gesloten. In dit geval kun je je ticket op een andere dag gebruiken
 • Als onderdeel van de preventieve maatregelen vanwege het COVID-19-virus vindt deze activiteit plaats in een groep van maximaal 8 deelnemers, om zo de 1 meter afstand tussen deelnemers te waarborgen. De maximale capaciteit van de lift is 2 personen
 • Desinfecterende handgel is aanwezig
 • Vanwege de preventieve maatregelen betreffende het COVID-19-virus wordt van alle deelnemers op advies van de lokale gezondheidsautoriteiten verplicht de temperatuur gemeten voordat de tour begint
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4.3/5
 • organisatie
  4,3/5
Sorteren op

Prachtige zonsondergang.

Ik was er om 20:30 uur, niemand anders - dus ik had een privé-tour, om zo te zeggen. De "chauffeur" was erg aardig en vriendelijk en sprak met me en vertelde me in korte tijd veel over de stad. Het was een geweldige zonsondergang en meteen daarna een aperitief in de Cavalli Bar, leuke herinneringen. Toen ik uit de toren kwam, waren er al veel toeristen :-))

Verder lezen

1 juli 2019

Geweldig uitzicht op Venetië

Branca-toren, hoewel moeilijk om de ingang te vinden, bood een geweldig uitzicht op Milaan. Elk tijdvak is 5 minuten lang, waarbij de lift 2 minuten van uw toegewezen vijf minuten op en neer gaat. Ik heb 30 minuten gewacht om een 3 minuten durend 360 graden beeld van Milaan te zien. Als je dit in gedachten houdt, zou je niet teleurgesteld moeten zijn.

Verder lezen

30 april 2019

De toren was de hele dag gesloten. Ik heb een terugbetaling nodig

3 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 168714