Parijs: snelle toegang Eiffeltoren met toegang top

Parijs: snelle toegang Eiffeltoren met toegang top

Spaar tot 20%

Vanaf € 69,99 € 55,99 per persoon

Bezoek de Eiffeltoren met een ticket met voorrangstoegang. Je profiteert van toegang tot de 1e en 2e verdieping en de top per lift. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Parijs vanaf dit iconische bouwwerk.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Stijg op naar de top van de Eiffeltoren met voorrangstoegang
 • Bewonder Parijs vanaf het hoogste punt
 • Besteed zoveel tijd als je wilt aan het verkennen van de toren en het bewonderen van de uitzichten
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Profiteer van snelle toegang tot de Eiffeltoren en bewonder het adembenemende uitzicht vanaf de top van de iconische structuur. Breng zoveel tijd door als je wilt in de toren en verken de verschillende verdiepingen op je eigen gemak.  Zie Parijs van bovenaf en vanuit een volledig nieuw perspectief. Je bewondert de oude façade van het Louvre en het financiële district La Defense. Bezichtig het kleurrijke Pompidoumuseum en de enorme witte uitgestrektheid van de Sacré-Coeurbasiliek. Bezoek de Champagne Bar op de bovenste verdieping voor een glaasje bubbels. Onderweg naar beneden zie je de vele interessante activiteiten op de eerste verdieping. Test je moed door over de glazen vloer te lopen!
Inbegrepen
 • Snelle toegang Eiffeltoren met toegang top
 • Praktische begeleiding
 • Rondleiding door de Eiffeltoren
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 18 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Café Le Champs de Mars - Avenue de la Bourdonnais 45, 75007 Parijs. Zorg dat je op tijd bent; te laat komen wordt beschouwd als een no-show.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Extra grote bagage
  • Kinderwagens
  • Bagage of grote tassen

  Goed om te weten

  • Zelfs met directe toegang kun je in de rij staan voor de beveiliging en de liften. In het hoogseizoen kan de wachttijd voor de 2e verdieping oplopen tot 25 minuten.
  • Als je een ticket voor de top hebt, moet je op de 2e verdieping wachten op de lift naar de top In het hoogseizoen kan dit wachten tot 20 minuten duren.
  • De Eiffeltoren is een rookvrij monument
  • Dit is een activiteit zonder gids. Je gastheer zal je begeleiden tot de kaartenscan en je gaat dan zelf de top
  • In het uitzonderlijke geval dat de top om onderhouds- of veiligheidsredenen voor het grote publiek wordt gesloten, worden er geen gedeeltelijke of volledige terugbetalingen gedaan
  • Het gebied is slechts rolstoeltoegankelijk tot de tweede verdieping
  • Er is geen bagageruimte voor niet-toegestane items in de Eiffeltoren (koffers op wielen, grote bagage, niet-opvouwbare buggy's/kinderwagens, enz.)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 /5

  gebaseerd op 1446 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,4/5
  • prijs / kwaliteit
   3,6/5
  • dienstverlening
   4,1/5
  • organisatie
   4,1/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  De gids was prima op tijd en praatte netjes rustig en begrijpelijk Engels...wat een verademing hier in Parijs. Ze heette: Aida en was super vrolijk en had er ook echt zin in..wat een Top vrouwtje. We ontmoeten haar in de buurt van de eifeltoren ongeveer 5 min daar vandaan, en na het opwachten van de groep gingen we op pad. Aangekomen bij de eifeltoren zagen we lange,lange,lange wachttijden om alleen al zeg maar onder de 4 poten van de toren te komen..ik schrok hier best van ..maar wat bleek ..mevr Aida loodste de hele groep langs een speciale toegangspoort naar "binnen"..Dit geeft een speciaal vip gevoel..eenmaal binnen zie je dat de rijen om echt in de toren te mogen nog veel langer zijn ..deed denken aan hele drukke dag in Efteling . Ook deze rijen worden gekruist en Aida zei: ik zeg 1x pardon tegen de mensen om te kruisen daarna mogen jullie dat ieder voor zich doen..hahaha..we zijn in 1 lange sliert als polonaise er tussen door gelopen. Boek deze toegang..het was in 1 woord Top !!

  Verder lezen

  16 februari 2020

  Het was een leuke gebeurtenis en een gedenkwaardige dag. Eigenlijk zijn we niet in staat om het ontmoetingspunt te vinden om de echte tickets te krijgen en we gingen rechtstreeks naar Effile Tower en in de rij om binnen te komen door de geprinte kopievouchers te tonen. Maar ze zijn ons niet toegestaan omdat we geen echte tickets hebben en we onze Hope's hebben verloren om binnen te komen. Gelukkig kreeg ik een telefoontje van Get your Guide mensen en vroeg waar ik ben en stuurde vervolgens een gids en gaf mijn echte tickets. Ik had dit soort hulp en ondersteuning nooit verwacht. God is geweldig .. we zijn erg blij met de uitstekende service van Get Your Guide. Bedankt.

  Verder lezen

  25 december 2019

  Absoluut een van de beste momenten van onze reis. Als u van tevoren reserveert, bespaart u veel tijd om op de dag voor tickets te moeten wachten. Onze gids was prachtig en zo behulpzaam .. uitgelegd aan ons precies waar te gaan en wat er te zien was op elke verdieping. Ik zou het 100% aanbevelen!

  17 december 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 149861