Toegangsticket

Parijs: ticket voor het Louvre met vaste toegangstijd

Parijs: ticket voor het Louvre met vaste toegangstijd

Vanaf € 17 per persoon

Krijg toegang tot het Louvre in Parijs en geniet van meer tijd om de artistieke meesterwerken, zoals Leonardo da Vinci's Mona Lisa, van een van 's werelds grootste musea te bekijken. Je krijgt gegarandeerd binnen 30 minuten toegang.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Haal snel en gemakkelijk je ticket op en sla de wachtrij over
 • Bewonder kunstwerken uit verschillende tijdperken, van het oude Egypte tot de renaissance
 • Blijf zo lang als je wilt en verken het museum in je eigen tempo
Volledige beschrijving

Verken een van 's werelds beste kunstmusea in je eigen tempo met je skip-the-line ticket naar het Louvre. Ga direct naar de veiligheidscontrole voordat je naar binnen gaat en enkele van 's werelds beste kunst gaat bekijken. Bekijk onmisbare en iconische kunstwerken zoals de Mona Lisa en Venus de Milo. Ontdek meesterwerken uit de Renaissance en oude Egyptische relikwieën, samen met schilderijen uit de 13e tot 20e eeuw, prenten uit de Royal Collection en nog veel meer.

Het museum opende voor het eerst op 10 augustus 1793 en toonde slechts 537 schilderijen. Ondanks de sluiting in 1796 vanwege structurele problemen, heropende het in 1801 als het Musée Napoléon met een grotere collectie. Veel werken werden in beslag genomen en teruggegeven aan hun oorspronkelijke eigenaren na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo.

Tijdens het bewind van Lodewijk XVIII en Karel X en het Tweede Franse Keizerrijk verwierf de collectie 20.000 werken. Nu zijn er 8 afdelingen: Egyptische Oudheden; Oudheden uit het Nabije Oosten; Griekse, Etruskische en Romeinse oudheden; islamitische kunst; Beeldhouwwerk; Decoratieve Kunsten; schilderijen; en Prenten en Tekeningen.

Inbegrepen
 • Voorrangsticket met toegangstijd voor het Louvre
 • Volledige toegang tot de permanente collectie en alle tijdelijke tentoonstellingen
 • Boekingskosten van 3 EUR per persoon
 • Audiogids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een herstelbewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet langer dan 24 uur voor het begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Rue de Rivoli, 75001 Parijs, Frankrijk. Laat je ticket aan het veiligheidspersoneel van de speciale priority-rij bij de ingangen bij de piramide, de Porte de Lions of de Carrousel zien. Daarna ga je door een beveligingscontrole zoals op het vliegveld. Vervolgens kun je met je ticket meteen het museum in.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen
 • Extra grote bagage

Goed om te weten

 • De bezoekroutes worden aangegeven, zonder mogelijkheid om terug te gaan om zo afstand te waarborgen
 • Sommige collecties zijn niet toegankelijk: Franse sculpturen uit de middeleeuwen en de renaissance, kunstwerken uit de renaissance, uit de 18e en 19e eeuw, de kunsten uit Afrika, Azië, Oceanië en Amerika, de onderste verdieping van kunsten van de islam, evenals de tweede verdieping met het behoud van de Franse en Noord-Europese schilderijen
 • Kleedkamers blijven gesloten
 • Het lenen van kinderwagens of rolstoelen is nog steeds mogelijk
 • Bezoekers die gratis toegang krijgen ('Pass Educaction'-houders, bezoekers jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU onder de 25 jaar, allen met geldige legitimatie) dienen via de website van het Louvre een tijdslot te boeken om met je mee te kunnen
 • Je toegangstijd kan 30 minuten afwijken van de tijd die je hebt aangevraagd
 • Je ontvangt je tickets voor het Louvre per e-mail
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 22964 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

2 daagjes Parijs, samen met mijn dochter van 14. Ik kocht mijn ticket op voorhand. Aangezien onder de 17 jaar geen ticket nodig was, en gelezen dat deze ter plaatsen gevraagd diende te worden. Zaten we goed, dachten we. Bij de ingang, deden ze echter moeilijk omdat ik geen ticket had voor mijn dochter en mochten we er niet in. Een ticket ter plaatsen verkrijgen was niet mogelijk. Heb dan een gratis ticket moeten registreren via de site van Louvre zelf. Gelukkig hebben ze niet moeilijk gedaan over het uur, daar deze niet overeen kwamen. Misschien toch gratis tickets voor de jongeren voorzien op jullie site. Of misschien hebben wij gewoon een moeilijk persoon gehad aan de inkom. Maar voor de rest zeer tevreden over mijn aankoop.

Verder lezen

7 november 2021

Onze ervaring met Get Your Guide is heel goed verlopen. Op het moment dat wij in Parijs waren ontvingen we e-mails van de verschillende activiteiten die we geboekt hadden. Met hierin nogmaals de vouchers. Ideaal, want als je van te voren boekt, kun je op het moment dat je met vakantie bent, je hele mailbox doorzoeken, en dat is nu niet nodig. Klantvriendelijk!

Verder lezen

20 oktober 2021

De toegang tot het museum verliep heel vlot. En het bezoek ook. Ik was wel een beetje teleurgesteld is de audio guide. Een heel fancy toestel met ontstellend weinig informatie over het stuk van het museum dat wij bezochten. Ook hebben veel display cases enkel een uitleg in het Frans.

8 oktober 2021

Georganiseerd door

Product ID: 145779