IJsland: Noorderlicht bustour vanuit Reykjavik

IJsland: Noorderlicht bustour vanuit Reykjavik

Vanaf $53,55 per persoon

Beleef een bijzonder natuurfenomeen tijdens een 4 uur durende bustour door IJsland. Laat het kunstmatige licht van Reykjavik achter je en ga op zoek naar het Noorderlicht (Aurora Borealis).

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Ophaalservice optioneel
De ophaaltijd is tussen 20:30 uur en 21:30 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 20:30 uur. De ophaaltijd is tussen 21:30 uur en 22:00 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 21:30 uur. De ophaalservice vanaf bepaalde hotels en guesthouses en officiële bushaltes in het centrum van Reykjavik is inbegrepen.

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de lichten van de Aurora Borealis
 • Ontsnap aan de felle lichten van Reykjavik voor een mooier uitzicht op het Noorderlicht
 • Leer meer over hoe en waarom de dansende lichten in de hemel te zien zijn
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum
Volledige beschrijving
Vertrek vanuit Reykjavik om de dansende lichten van de Aurora Borealis te bekijken. Dit fenomeen staat ook bekend als het 'Noorderlicht' en is een van de spectaculairste gebeurtenissen tijdens de wintermaanden. Ga naar de plek waar de meteorologen voorspellen dat je het licht het beste kunt zien. Om het beste uitzicht op de hemel te hebben ga je naar een plek waar zo weinig mogelijk kunstlicht is. Luister naar informatie over hoe de Aurora Borealis ontstaat als resultaat van de gasdeeltjes in onze atmosfeer die samenkomen met geladen deeltjes van de atmosfeer van de zon. De bestemming varieert van dag tot dag, maar je gaat in ieder geval naar de plek waar je de grootste kans hebt om het werk van moeder natuur te bewonderen. Omdat de tour afhankelijk is van de weersomstandigheden en er geen garantie kan worden gegeven dat het licht te zien zal zijn, ben je van harte welkom om gratis aan een andere noorderlichttour deel te nemen als er de eerste keer niets te zien was.  Verken het noorderlicht bij het Aurora Museum. De noorderlichttour bevat een gratis ticket voor het museum in Reykjavik op Grandagarður 2, 101 Reykjavik. 
Inbegrepen
 • Rondleiding met gids
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum, Grandagarður 2, 101 Reykjavik
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

  Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Sluit je aan bij de tour bij bushalte 12, Höfðatorg (bij Þórunnartún). De bus haalt je binnen 30 minuten van de vertrektijd bij deze locatie op.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen
  • Warme kleding

  Goed om te weten

  • Het kan niet gegarandeerd worden dat het Noorderlicht te zien is, ook al gaat de tour door. Het Noorderlicht is een natuurlijk verschijnsel waar de mens geen controle over heeft. De lokale partner heeft geen restitutie voor klanten die hebben deelgenomen aan de tour, maar biedt in plaats daarvan de kans om gratis deel te nemen aan de volgende geplande activiteit Als je IJsland verlaat vóór de volgende geplande tour, biedt de lokale partner je een open ticket voor de komende 3 jaar voor als je teruggaat naar IJsland
  • Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar
  • Gratis toegang is alleen geldig op de dag van de tour, vanaf het moment waarop je te horen krijgt of de tour doorgaat. Entreekaartjes voor Aurora Reykjavik tentoonstelling zijn gratis. Dat betekent dat wanneer je hier geen gebruik van maakt, je geen aanspraak hebt op gedeeltelijke terugbetaling
  • Vergeet niet om je warm te kleden met meerdere lagen Je kunt lange periodes doorbrengen in koude winterse omstandig
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4 / 5

  gebaseerd op 1595 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.5/5
  • Vervoer
   4.5/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,5/5
  Sorteren op

  De tour is vanwege tijd geannuleerd en in de volgorde opnieuw gepland voor de volgende dag. Ik raad het ten zeerste aan! Het was mogelijk om de Aurora Borealis zelfs met de volle maan te zien! De gids, Daniel, was uitstekend en bood alle nodige informatie over de auteur Boreal en hielp ook iedereen bij de configuratie van mobiele telefoons en de distributie van warme chocolademelk. evenals het stuurprogramma. Hoe dan ook, het overtrof mijn verwachting en is een must-see programma voor degenen die in de winter naar Reykjavik komen.

  Verder lezen

  12 januari 2020

  Helaas zagen we een klein deel van het noorderlicht, MAAR we zouden niets gezien hebben als onze gids, Tommy, niet bereid was te blijven (de motor van de bus stond aan en toen zag hij de lucht dus we bleven langer). Zijn feiten onderweg waren interessant en de chauffeur reed ons ongelooflijk goed terug in zeer gevaarlijke sneeuwstormen. Na aanvankelijk te hebben geboekt bij een ander bedrijf dat verschillende keren veel te gemakkelijk heeft geannuleerd (Sterna), trotseerde dit bedrijf minder dan ideale omstandigheden en gaf ons alle kans om de magie te zien, die we enorm op prijs stelden. We hebben ook de Golden Circle Tour met dit bedrijf gedaan en ik kon ze niet sterk genoeg aanbevelen.

  Verder lezen

  4 januari 2020

  Ondanks dat we een hele heldere nacht hadden, hadden we de 'pech' dat het volle maan was, dus de omstandigheden waren niet best om het noorderlicht te zien. De trip was verder goed georganiseerd en gids Daniel was een goede verteller. Wel konden we een andere tour mee die week. Dat hebben we niet meer gedaan. Zorg wel dat je een App op je telefoon hebt waarmee je het noorderlicht kan fotograferen mocht deze verschijnen, soms zie je het noorderlicht als wit maar op de foto als groen!

  Verder lezen

  22 november 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 67019