Dagtocht

IJsland: Noorderlicht bustour vanuit Reykjavik

IJsland: Noorderlicht bustour vanuit Reykjavik

Vanaf € 45 per persoon

Beleef een bijzonder natuurfenomeen tijdens een 4 uur durende bustour door IJsland. Laat het kunstmatige licht van Reykjavik achter je en ga op zoek naar het Noorderlicht (Aurora Borealis).

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Ophaalservice optioneel
De ophaaltijd is tussen 20:30 uur en 21:30 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 20:30 uur. De ophaaltijd is tussen 21:30 uur en 22:00 uur wanneer je een tour hebt geboekt om 21:30 uur. De ophaalservice vanaf bepaalde hotels en guesthouses en officiële bushaltes in het centrum van Reykjavik is inbegrepen.

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de lichten van de Aurora Borealis
 • Ontsnap aan de felle lichten van Reykjavik voor een mooier uitzicht op het Noorderlicht
 • Leer meer over hoe en waarom de dansende lichten in de hemel te zien zijn
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum
Volledige beschrijving

Verlaat de felle lichten van het stadscentrum van Reykjavík om de dansende lichten van de Aurora Borealis te zien. Ook bekend als het "Noorderlicht", is het een van de meest spectaculaire shows tijdens de wintermaanden. Ga naar waar meteorologen hebben voorspeld dat de lichten op hun best zullen zijn. Om een prachtig uitzicht op de lucht te krijgen, richt je je op gebieden zonder kunstlicht.

Luister naar uitleg over hoe de Aurora Borealis wordt veroorzaakt als gevolg van de gasvormige deeltjes in de atmosfeer van de aarde die botsen met geladen deeltjes die vrijkomen uit de atmosfeer van de zon. De bezochte locaties verschillen van dag tot dag, maar je gaat in de richting met de meeste kans om Moeder Natuur aan het werk te zien.

Aangezien de tour weersafhankelijk is en waarnemingen niet gegarandeerd zijn, wordt u ook uitgenodigd om gratis deel te nemen aan een andere Northern Lights-tour als de lichten niet verschijnen. Verken het noorderlicht in het Aurora Museum. De Northern Lights-tour is inclusief een aanvullend ticket voor een bezoek aan het museum in Reykjavik, Grandagarður 2, 101 Reykjavík.

Inbegrepen
 • Rondleiding met gids
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum, Grandagarður 2, 101 Reykjavik
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

  Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Sluit je aan bij de tour bij bushalte 12, Höfðatorg (bij Þórunnartún). De bus haalt je binnen 30 minuten van de vertrektijd bij deze locatie op.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen
  • Warme kleding

  Goed om te weten

  • Het kan niet gegarandeerd worden dat het Noorderlicht te zien is, ook al gaat de tour door. Het Noorderlicht is een natuurlijk verschijnsel waar de mens geen controle over heeft. De lokale partner heeft geen restitutie voor klanten die hebben deelgenomen aan de tour, maar biedt in plaats daarvan de kans om gratis deel te nemen aan de volgende geplande activiteit Als je IJsland verlaat vóór de volgende geplande tour, biedt de lokale partner je een open ticket voor de komende 3 jaar voor als je teruggaat naar IJsland
  • Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar
  • Gratis toegang is alleen geldig op de dag van de tour, vanaf het moment waarop je te horen krijgt of de tour doorgaat. Entreekaartjes voor Aurora Reykjavik tentoonstelling zijn gratis. Dat betekent dat wanneer je hier geen gebruik van maakt, je geen aanspraak hebt op gedeeltelijke terugbetaling
  • Vergeet niet om je warm te kleden met meerdere lagen Je kunt lange periodes doorbrengen in koude winterse omstandig
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4 /5

  gebaseerd op 1694 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • Vervoer
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Kijk zelfs goed naar de weersvoorspellingen en boek je tour op een dag dat de verwachtingen op het noorderlicht hoog zijn. Wij hadden onwijs geluk en hebben door de gids die echt is gaan zoeken naar de juiste plek, perfect het noorderlicht kunnen zien. Een tip, kleed je echt warm aan. Want je staat een langere tijd buiten, te wachten tot het spectakel gaat komen.

  Verder lezen

  23 november 2021

  De tour is vanwege tijd geannuleerd en in de volgorde opnieuw gepland voor de volgende dag. Ik raad het ten zeerste aan! Het was mogelijk om de Aurora Borealis zelfs met de volle maan te zien! De gids, Daniel, was uitstekend en bood alle nodige informatie over de auteur Boreal en hielp ook iedereen bij de configuratie van mobiele telefoons en de distributie van warme chocolademelk. evenals het stuurprogramma. Hoe dan ook, het overtrof mijn verwachting en is een must-see programma voor degenen die in de winter naar Reykjavik komen.

  Verder lezen

  12 januari 2020

  Helaas zagen we een klein deel van het noorderlicht, MAAR we zouden niets gezien hebben als onze gids, Tommy, niet bereid was te blijven (de motor van de bus stond aan en toen zag hij de lucht dus we bleven langer). Zijn feiten onderweg waren interessant en de chauffeur reed ons ongelooflijk goed terug in zeer gevaarlijke sneeuwstormen. Na aanvankelijk te hebben geboekt bij een ander bedrijf dat verschillende keren veel te gemakkelijk heeft geannuleerd (Sterna), trotseerde dit bedrijf minder dan ideale omstandigheden en gaf ons alle kans om de magie te zien, die we enorm op prijs stelden. We hebben ook de Golden Circle Tour met dit bedrijf gedaan en ik kon ze niet sterk genoeg aanbevelen.

  Verder lezen

  4 januari 2020

  Georganiseerd door

  Product ID: 67019