Avontuur

IJsland: bustour met noorderlicht vanuit Reykjavik

Activiteitenaanbieder: Northern Lights Bus

IJsland: bustour met noorderlicht vanuit Reykjavik

Activiteitenaanbieder: Northern Lights Bus
Gisteren 53 keer geboekt

Vanaf € 50 per persoon

Gisteren 53 keer geboekt

Beleef een bijzonder natuurfenomeen tijdens een 4 uur durende bustour door IJsland. Laat het kunstmatige licht van Reykjavik achter je en ga op zoek naar het Noorderlicht (Aurora Borealis).

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Ophaalservice optioneel
Ophalen is inbegrepen bij geselecteerde hotels en pensions, evenals geautoriseerde bushaltes in de centrale gebieden van Reykjavik.

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de lichtweergave van de Aurora Borealis
 • Ontsnap aan de felle lichten van Reykjavik voor een beter uitzicht op het noorderlicht
 • Meer informatie over hoe en waarom de dansende lichten optreden
 • Gratis toegang tot het Aurora Museum
Volledige beschrijving

Begin aan een avondtocht om de Aurora Borealis te zien. Luister naar fascinerende feiten over hen van je gidsen, bezoek het Aurora Museum en zoek om de lichten uit de eerste hand te zien.

Verlaat de felle lichten van het stadscentrum van Reykjavík om de dansende lichten van de Aurora Borealis te zien. Ook bekend als het "Noorderlicht", is het een van de meest spectaculaire shows tijdens de wintermaanden. Ga naar waar meteorologen hebben voorspeld dat de lichten op hun best zullen zijn. Om een prachtig uitzicht op de lucht te krijgen, richt je je op gebieden zonder kunstlicht.

Luister naar uitleg over hoe de Aurora Borealis wordt veroorzaakt als gevolg van de gasvormige deeltjes in de atmosfeer van de aarde die botsen met geladen deeltjes die vrijkomen uit de atmosfeer van de zon. Profiteer van een reisschema met stops om naar buiten te gaan en foto's te maken. De bezochte locaties verschillen van dag tot dag, maar je gaat in de richting met de meeste kans om Moeder Natuur aan het werk te zien.

Omdat de tour weersafhankelijk is en waarnemingen niet gegarandeerd zijn, wordt u ook uitgenodigd om gratis deel te nemen aan een andere Northern Lights-tour als de lichten niet verschijnen. Verken het noorderlicht in het Aurora Museum. De Northern Lights-tour is inclusief een gratis kaartje voor een zelfstandig bezoek aan het museum in Reykjavik, geldig op de dag dat je deelneemt aan de tour, vanaf het moment dat je een bevestiging ontvangt dat de tour doorgaat.

Inbegrepen
 • Avondtrip om de Aurora BorealisTransportation te zien
 • Professionele gids
 • Stopt om foto's te maken
 • Toegang tot het Aurora Museum (alleen op de dag van de tour)
 • Gratis toegang tot een andere tour als het noorderlicht niet verschijnt
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

  Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ontmoet je gids bij bushalte 12.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen
  • Warme kleding

  Goed om te weten

  • Het zien van het noorderlicht is niet gegarandeerd, ook al wordt de tour uitgevoerd. Het noorderlicht is een natuurlijk fenomeen en als onderdeel van de natuur onbeheersbaar. De lokale partner biedt geen restitutie voor klanten die aan de tour hebben deelgenomen, maar biedt u in plaats daarvan de kans om gratis een nieuwe afspraak te maken voor de volgende tour die wordt uitgevoerd. Als je IJsland verlaat vóór de volgende geplande tour, biedt de lokale partner je een open ticket voor de komende 3 jaar voor wanneer je terugkomt naar IJsland
  • Deze tour is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar
  • Gratis toegang tot het Aurora Museum is alleen geldig op de dag dat u deelneemt aan de tour, vanaf het moment dat wordt aangekondigd of de tour doorgaat. De toegangsprijzen voor de Aurora Reykjavik-tentoonstelling zijn complementair, wat betekent dat als u niet naar het museum wilt, er geen gedeeltelijke restitutie is
  • Vergeet niet om je warm te kleden met meerdere lagen. U kunt lange tijd in koude winterse omstandigheden doorbrengen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,1 /5

  gebaseerd op 2494 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • Vervoer
   4,4/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We hadden niet meer geluk kunnen hebben, de lichten presenteerden zich slechts 15 minuten na onze reis, de gids stopte en we namen foto's enz. Voor het geval ze niet rondhingen. We werden toen naar het nationale park gebracht waar ze echt een show voor ons gaven, al hun dansen enz., Ik had echt niet gelukkiger kunnen zijn.

  1 november 2022

  Er is geen garantie dat je het noorderlicht zult zien, maar we hadden geluk en vonden vrij snel een plek (ongeveer 30 minuten rijden van de stad) waar de lichten spectaculair waren. Onze gids Thor was zeer deskundig en grappig! Eugene was ook geweldig als onze chauffeur. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring!

  1 november 2022

  **DE BUS ZAL LAAT ZIJN! Wacht maar af** Onze gids was RRRRROOOOSSSEEEEE! Groots in het uitrollen van haar "R". Ze maakte de tour vermakelijk! Deze tour was geweldig! Het was één stop en we zagen de lichten bij de eerste poging! Het was 3 uur HELDER! Zag groene en paarse stromende en dansende lichten! Ze gaven ons zelfs de BESTE warme chocolademelk! Kleed je alsjeblieft warm aan! De bus was 28 minuten te laat en je zult een tijdje wachten bij bushalte 12! Ook geen stopcontacten in de bus! Neem een accupakket mee!

  Verder lezen

  21 oktober 2022

  Product ID: 67019