Toegangsticket

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Vanaf € 26 per persoon

Ga rechtstreeks het Dogenpaleis in Venetië binnen met je ticket. Ontdek de thuishaven van een 1000 jaar oude republiek en bewonder haar kunst en architectuur. Wandel over de iconische Brug der Zuchten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over en betreed het Dogepaleis zonder oponthoud
 • Bewonder de bijzondere gouden trap en kunstwerken
 • Betreed de Brug der Zuchten die naar de gevangenis leidt
Volledige beschrijving
Bezoek het Dogenpaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als de thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.
Inbegrepen
 • Toegangsbewijs voor het Dogenpaleis
 • Toegang tot Correr Museum, Nationaal Archeologisch Museum en Biblioteca Marciana
 • Exclusief GetYourGuide: toegang tot 3 kerken van de koorvereniging: Santa Maria del Giglio, Santo Stefano en Santa Maria Formosa
 • Tour met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het Dogepaleis ligt aan het San Marcoplein. Ga naar de ingang voor voorafgeboekte tickets en toon de barcode op je voucher aan het personeel.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Dogepaleis openingstijden: 09:00 - 18:00 uur (laatste toelating om 17:00 uur)
 • Als je geen e-voucher wilt gebruiken en er de voorkeur aan geeft om er een te printen, download deze dan voordat je gaat printen
 • De wachttijd hangt af van de snelheid van de veiligheidscontroles
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 8138 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Hadden eigenlijk deze site te laat ontdekt, Ik heb geen kennis van het Italiaans en deze site laat je toe in het Nederlands te boeken. Als het even kan boek onmiddellijk ook de basiliek erbij, is prijzig maar de moeite waard. En boek vanuit uw luie zetel thuis, dan kunt u kiezen wanneer je de tour aanvangt al dan niet met een gids (enkel niet in het Nederlands) En ook neem de priorlijn, die (nu) 2euro's zijn het waard om de lange wachtrij te omzeilen.

Verder lezen

23 oktober 2021

Het Doge-paleis is prachtig en eigenlijk een ‘must see’ wanneer je in Venetië bent. Je krijgt een kijkje in een belangrijk stuk geschiedenis van de stad. Het paleis heeft een typische Venetiaanse inrichting met zalen en plafonds vol schilderingen, goud en pracht en praal. Het ‘skip the line’-ticket helpt om minder lang in de rij te staan maar reken toch op zo’n 20 minuten wachttijd in de rij.

Verder lezen

16 oktober 2021

Ticket via Get your Guide gekocht. Betaling makkelijk met creditcard en je ontvangt gelijk digitaal je entreekaart. Ik was wel voor 10.00 uur aanwezig aangezien het toch heel druk was. Met de ticket sta je in de rij wat snel toegang geeft. Ze checken bij binnenkomst je QR code en je temperatuur. Eenmaal binnen moet je je rugzak afgegeven bij de garderobe. Verder is alles Corona proef. Het paleis is echt de moeite waard zo mooi en terug in de tijd. Vanuit gehele paleis prachtig uitzicht over San Marco en de boulevard. Er zit bij je ticket ook nog een museumbezoek bij maar dat heb ik niet gedaan, was zo mooi weer zonde om binnen te zijn. Ik raad dit zeker aan.

Verder lezen

24 september 2021

Georganiseerd door

Product ID: 71080