Rondleiding

Venetië: tour Dogenpaleis met voorrangstoegang

Venetië: tour Dogenpaleis met voorrangstoegang

Vanaf € 59 per persoon

Sla de rijen over bij een van de meest iconische gebouwen in Venetië met een vorrangsticket voor het Dogepaleis. Ontdek het centrum van de politieke macht van de Republiek Venetië en bewonder de meesterwerken van Titiaan, Veronese en Tintoretto.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Sla de lange rijen voor het Dogenpaleis over
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van de machtige Doges van Venetië en hun weelderige woning
 • Ga terug in de tijd en ontmoet fascinerende figuren uit de geschiedenis
Volledige beschrijving
Begin je rondleiding door het Dogenpaleis op de best mogelijke manier door de lange rijen bij de ingang over te slaan! Eenmaal binnen laat de gids je kennismaken met de kenmerken van het paleis en word je ondergedompeld in de geschiedenis van 'La Serenissima' (Republiek Venetië). Het paleis, gebouwd in Venetiaans-gotische stijl, was de officiële woning van de Doge van Venetië, de hoogste gezaghebber van de voormalig Republiek Venetië. Reis terug in de tijd naar de hoogtijdagen van de stad en loop door enkele van de belangrijkste plaatsen uit die tijd. Bewonder de weelderige appartementen van de Doge en de ruime omsloten binnenplaatsen en bekijk ondertussen meesterwerken van Titiaan, Veronese en Tintoretto. Ga naar het Operamuseum, waar je nu veel van de 14e-eeuwse kapitalen kunt bekijken met allegorische graveringen waarin het heilige en het godslasterlijke, geschiedenis en legende, astronomie en astrologie allemaal gevonden kunnen worden. Ontdek de oude ingang van het Dogepaleis en de Reuzentrap in de interne binnenplaats. Bekijk de standbeelden van Mars en Neptunus, zoek het atrium die werd gebruikt als wachtruimte en ga naar de Gouden trap met de marmeren standbeelden van Atlas en Hercules. Loop over de legendarische Brug der Zuchten vanaf de binnenkant en ontdek hoe het Dogenpaleis was verbonden met de gevangenis, waar onder andere Casanova gevangen heeft gezeten.
Inbegrepen
 • Toegang met voorrang tot het Dogenpaleis
 • Rondleiding
 • Alles wat niet staat vermeld bij 'Wat is inbegrepen'
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is bij het kantoor van Yex Change onder de klokkentoren op Piazza San Marco (San Marcoplein).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Voordat je boekt dien je er rekening mee te houden dat het verplicht is om de voucher te downloaden die aan het einde van de online reservering wordt uitgegeven en deze op de dag van de tour bij je te hebben
 • Tijdens de winterperiode (van 1 november tot 31 maart) is de tour tweetalig
 • Er is geen restitutie in het geval van een no-show Houd er rekening mee dat we wegens de logistieke problemen in Venetië niet kunnen garanderen dat de hele tour toegankelijk is voor mensen met een rolstoel of moeilijkheden bij het lopen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 783 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De rondleiding begon op tijd en ook de toegang was probleemloos. Veel interessante informatie over de geschiedenis van de Dogen en het paleis. De gids had echter geen tijd meer en we moesten ons door de gevangenis haasten om te eindigen. Omdat we alleen de rondleiding in het Dogenpaleis hadden geboekt, lieten ze ons aan het einde gewoon staan.

Verder lezen

29 juni 2021

We hebben onlangs een reis naar Italië gemaakt met vrienden. We boekten een last minute tour door het Dogenpaleis en werden niet teleurgesteld. Onze gids was erg gepassioneerd en had een goed begrip van de geschiedenis en kunst die in het paleis werd getoond. Omdat we last minute hadden geboekt waren we met een grotere groep van ongeveer 20 personen. De gids gebruikte een microfoon en we hadden allemaal oordopjes, dus we konden alles horen wat ze ons vertelde over deze prachtige plek. We sloegen de lange rijen buiten over en gingen direct naar binnen. Dit is de enige weg naar mijn mening. De rondleidingen zijn redelijk geprijsd, je krijgt de geschiedenis van de plaats en je verspilt niet de hele dag in een lange rij staan om te proberen een draagbare audiotour te bedenken of gewoon naar de kamers te kijken en je af te vragen wat het allemaal betekent.

Verder lezen

24 oktober 2019

This is a good tour of just the palace. Be aware that you need to have your proof of vaccination and picture ID or green pass with you or they won't let you in. Also, they don't allow backpacks inside, so they will take them and store them if you bring them.

15 september 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 59154