The Grandeur of Venice: Doge's Palace & Basilica Tour

The Grandeur of Venice: Doge's Palace & Basilica Tour

Vanaf $95,66 per persoon

Geniet van een skip-the line tour die snelle toegang biedt tot de meest emblematische monumenten van Venetië: het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco. Bewonder de indrukwekkende zalen en kunst in het paleis en de gouden mozaïeken en andere schatten in de basiliek.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrij over om onverwacht het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco binnen te gaan
 • Ga door indrukwekkende zalen waar de doges de meest Serene Republiek Venetië regeerden
 • Loop langs de beroemde Brug der Zuchten
 • Bewonder de gouden mozaïeken en andere schatten van de basiliek van St. Mark
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco behoren tot de belangrijkste symbolen van Venetië en als je er voor staat, is het niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze zijn het hart van deze 2 uur durende rondleiding onder leiding van een gepassioneerde, ervaren gids die je meeneemt op een reis door de geschiedenis van de stad. Eeuwenlang werd de bestemming van de Most Serene Republic bepaald in de majestueuze zalen van het Dogenpaleis, waar de Doge en zijn Raad elkaar ontmoetten om over de Republiek te regeren. Als u door de prachtige zalen loopt, voelt het alsof u teruggaat in de tijd en gelukkig zijn de goed geconserveerde kostbare schatten, kunstmeesters en fresco's nog steeds te bewonderen. Vervolg je wandeling langs een smalle gang om de gevangenissen te bezoeken en passeer de beroemde Brug der Zuchten, zo genoemd omdat gevangenen vaak zuchten terwijl ze voor het laatst naar hun geliefde lagune en vrijheid keken voordat ze hun cellen bereikten. Onder de beroemde gasten van de Dogen van het Dogenpaleis was Giacomo Casanova, de beroemde verleider en avonturier die in 1756 uit de gevangenis wist te ontsnappen. Vervolgens bezoekt u de Basiliek van San Marco, een van de mooiste kerken ter wereld. Zoals de naam doet vermoeden, is deze kathedraal strak gebonden aan de beschermheilige van Venetië, St. Mark, en de overblijfselen van de heilige zijn hier in feite. De basiliek belichaamt een mengeling van Byzantijnse, Romeinse en Venetiaanse stijlen die de geboorte gaven aan een adembenemend architectonisch meesterwerk. Het interieur is zo prachtig als de gevel. Bewonder de adembenemende gouden mozaïeken die de hoge muren bedekken, die samen met goud, zilver, glas en kostbare materialen samen een van de belangrijkste schatten van de basiliek vormen. Zie de Pala d'Oro, een altaarstuk gemaakt van honderden stukjes glazuur op een gouden blad.
Inbegrepen
 • Skip-the-line toegang tot het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco
 • Toegangskaarten
 • Ervaren gids
 • Hoofdtelefoon (om de gids beter te horen)
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
  • Temperatuurcontroles zijn verplicht

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Onder de bogen naast de klokkentoren op het San Marcoplein

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen

  Niet toegestaan

  • Huisdieren
  • Korte broeken
  • Bagage of grote tassen
  • Korte rokken
  • Mouwloze shirts

  Goed om te weten

  • Wacht om veiligheidsredenen van sommige lijnen naar het Dogenpaleis.
  • Let op: dit is een gezamenlijke rondleiding en tijdens feestdagen of speciale dagen kunnen er meer deelnemers zijn.
  • Om veiligheidsredenen zijn rugzakken en tassen binnen de basiliek niet toegestaan en moeten ze worden achtergelaten in het gratis deponeergebied in Ateneo San Basso (bij de basiliek). Deelnemers worden verzocht om alleen een kleine tas mee te nemen om lange rijen in het depotgebied te voorkomen.
  • Draag alsjeblieft kleding die geschikt is om de basiliek binnen te gaan (geen blote knieën of schouders).
  • Let op: er is geen restitutie mogelijk voor no-shows of late aankomsten. De tour werkt wanneer het regent, maar kan worden geannuleerd in geval van uitzonderlijk hoge getijden, in welk geval er een terugbetaling zou zijn.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 / 5

  gebaseerd op 2128 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,3/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  prachtig

  onze gids nam ons mee op een reis door de tijd. hoe of zij de tour uitlag was geweldig, serieus met een leuke humortwist. ook zorgde zij ervoor dat we geen natte voeten kregen, door ons via een leuke route langs de achterkant van het dogenpaleis te laten nemen richting de basilic. ook in de basilic wist ze ons te boeien en ons op het juiste moment alle mooie mozaiken liet zien, voordat het licht uitging in de basilic. wereld van verschil, licht of donker. bedankt caroline voor de mooie tour.

  Verder lezen

  23 september 2017

  The Doges palace was larger and more impressive in real life than expected. St.Marks was closed on the ground floor due to flood damage from last November, but the interior could be viewed well from the upper balcony. The tour guide Monica was excellent, very clear, knowledgeable and considerate. It is worth booking a small tour to skip the ticket queues, as everyone still has to queue for security checks as well. We were also offered a free admission into a glass factory nearby at the end of the tour which was great.

  Verder lezen

  31 augustus 2020

  Vertalen

  The tour was organized despite being a large group during a supposedly off season this December. We were given a comprehensive history of the Doges Palace, Bridge of Sighs and St Mark’s Basilica by the tour guide, Gina, who was, incidentally, the best part of the tour. Gina was passionate about the subject and seemed very well versed with the relevant aspects of architectural, historical, political, economic and cultural life in Venice. She kept us engaged, interested and by the end of the tour, well informed on why what we’re seeing mattered. In all, this tour is a must for all those who intend to visit this beautiful city.

  Verder lezen

  5 januari 2020

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 58632