Amsterdam: tour naar Giethoorn, Volendam en de Zaanse Schans

Amsterdam: tour naar Giethoorn, Volendam en de Zaanse Schans

Vanaf $114,34 per persoon

Ervaar Giethoorn, Volendam en Zaanse Schans tijdens een combinatietour langs verschillende bestemmingen die op een eenvoudige en geweldige manier worden gepresenteerd. Na afloop van de tour heb je een goed beeld van de Nederlandse cultuur.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Begintijd 09:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Nederlands, Indonesisch, Arabisch

Belevenis

Highlights
 • Verken het betoverende dorp Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het noorden"
 • Maak een korte wandeling door de haven van Volendam, een van de populairste toeristische attracties in het dorp sinds 1875
 • Geniet van een pittoresk 17e-eeuws dorp met een verzameling prachtig bewaard gebleven windmolens
Volledige beschrijving
De trip gaat verder naar het betoverende dorpje Giethoorn voor een unieke ervaring in het noorden. Het dorp staat bekend als het 'Venetië van het Noorden' vanwege de vele grachten die er te vinden zijn en het volledige ontbreken van wegen. Je verkent dit sprookjesachtige dorp, waar minder dan 3.000 mensen wonen, tijdens een boottocht van 1 uur. Verken het goed bewaard gebleven dorp te voet en zie hoe elke boerderij op een klein, door mensen gemaakt eilandje ligt. Wandel over de smalle voetpaadjes om honderden bruggen te ontdekken en geniet van de vredige sfeer in het dorp. De tocht gaat verder naar Volendam, waar je defelgekleurde houten huizen kunt bewonderen en de lokale bevolking hun kleurrijke regionale kleding kunt zien dragen. De gids neemt je mee op een korte wandeling door de haven van Volendam, sinds 1875 een van de populairste toeristische attracties in het dorp. Dit is een geweldige plek om souvenirs en cadeautjes te kopen en foto's te laten maken in klederdracht in een van de vele fotostudio's van het dorp. Je laatste bestemming zijn de traditionele huizen uit de 17e eeuw in de Zaanse Schans, hier zie je de prachtig bewaard gebleven molens die onderdeel zijn van het industriële erfgoed van Nederland. In de Zaanse Schans kun je langs de charmante kassen slenteren en een fabriek bezoeken waar de populaire klompen worden gemaakt. Er is niks meer Nederlands dan kaas, dus als je daar bent kun je op de Catharina Hoeve kaas proeven en meer te weten komen over de productie van kaas.
Inbegrepen
 • Dagtrip vanuit Amsterdam
 • Live demonstratie
 • Proeverij van eten
 • Professionele chauffeur/gids
 • Vervoer per auto of minibusje
 • Grachtentocht in Giethoorn
 • Eten en drinken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig bent. Wissel je voucher in bij de kassa om aan de tour deel te nemen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Deze activiteit wordt afgeraden voor mensen met beperkte mobiliteit
 • Deze wandeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door
 • Deze ervaring vereist een minimumaantal van 4 reizigers (als het niet doorgaat omdat er niet genoeg deelnemers zijn, kun je kiezen tussen een alternatieve datum/ervaring of volledige terugbetaling)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 / 5

gebaseerd op 7 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8/5
 • Vervoer
  4.8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
Sorteren op

Hoewel het een regenachtige dag was, was de chauffeur van het busje uitstekend en gaf ons veel informatie over de weg. Naar Giethoorn hadden we nog de kans om de kleine boottocht te doen en het dorp was mooi zelfs met de regen. Volendam is een dorp dat je moet bezoeken, zo uniek en de Zaanse Schans heeft veel geschiedenis - wie wil er nou niet dat windmolens nog aan het werk zijn?!?

Verder lezen

13 maart 2020

It is a must-have experience when you visit The Netherlands, Giethoorn, Volendam and Zaanse Schans are well worth visiting. Our Guide was so nice, funny and a great Boat Driver :) even the 1.5h ride was so fun, thanks to our Guide who tell us interesting facts about Amsterdam, every destinations and about the Country in General! I would wholeheartedly recommend this tour to anyone! We will surely take this tour again when we get a chance.

Verder lezen

2 juli 2020

Vertalen

Posti davvero unici.. da favola.. Da vedere assolutamente! Non do 5 stelle semplicemente perchè la guida non parlava nemmeno una parola d’italiano.. Comunque nel complesso CONSIGLIATA!

5 november 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 354790