Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij

Vanaf US$ 14,09 per persoon

Zonder een ritje in het reuzenrad heb je Wenen eigenlijk niet gezien! Geniet van deze iconische Weense ervaring met haar unieke uitzicht op deze stad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bewonder het prachtige uitzicht over Wenen vanaf zo'n 65 meter hoogte
 • Ontdek een van de topattracties van de Oostenrijkse hoofdstad en het symbool van de wereldberoemde Wiener Prater
 • Kijk uit over Wenen en zijn omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, het Marchfeld en het Karpatenbekken
Volledige beschrijving
Ervaar een rit in het bekende reuzenrad van Wenen, een van de symbolen van de Oostenrijkse hoofdstad en een symbool voor het wereldberoemde Wiener Prater. Met zijn iconische silhouet is het reuzenrad een must-see attractie voor iedereen die Wenen bezoekt. Een rit op het reuzenrad in Wenen is een absolute must, net als het bezoeken van Schloss Schönbrunn, de Stephansdom en de Spaanse Rijschool. Een rit op deze belangrijke en fascinerende structuur én de prachtige uitzichten over de hele stad, maken dit reuzenrad tot een waar cultureel en architectonisch hoogtepunt voor alle bezoekers van Wenen. Zonder een ritje in het reuzenrad gemaakt te hebben en het prachtige uitzicht gezien te hebben, heb je Wenen eigenlijk niet gezien! Het reuzenrad van Wenen draait met een snelheid van 2,7 kilometer per uur. Een volledige rotatie neemt net iets meer dan 4 minuten in beslag, dat is, als het reuzenrad niet stopt om mensen uit of in te laten stappen. Een ritje duurt uiteindelijk meestal tussen de 12 en de 15 minuten, waarin je geniet van prachtig uitzicht over Wenen en haar omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, het Marchfeld en het Karpatenbekken. Het reuzenrad biedt naast de traditionele rit nog veel meer, zoals ritjes voor kleine groepen, persconferenties of zelfs romantische diners voor twee personen. Daarnaast biedt het nieuwe "Panorama" een terugblik op de historie en verhalen van Wenen over de laatste 2.000 jaar. Bezoekers kunnen ook de historische stad van Wenen van dichtbij beleven in de nagebootste bakjes van het reuzenrad.
Inbegrepen
 • 1 ritje in het reuzenrad van Wenen zonder in de rij te hoeven staan
 • Ophaal- en terugbrengservice

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het reuzenrad van Wenen Prater 90 1020 Wenen Routebeschrijving met de auto: Vanuit het zuiden: Zuidelijke snelweg A2 - zuidoostelijke snelweg A23 richting Praag/Brno - afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het oosten: Zuidoostelijke snelweg A23 richting Afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het westen: Westelijke snelweg A1 naar Knoten Steinhäusl Buitenste ring snelweg A21 naar Knoten Vösendorf Zuidelijke snelweg A23 naar Praag/Brno Afslag Handelskai/Messezentrum Vanuit het noorden: Donauuferautobahn A22 naar afslag Reichsbrücke - na Reichsbrücke, linksaf slaan bij de eerste stoplichten, de Vorgartenstraße op - kruising met Ausstellungsstraße Openbaar vervoer: U-Bahn: U1, U2 - "Praterstern" S-Bahn: S1-S3, S7, S15 Wien Nord Tram O, 5 Bus 80A

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 / 5

gebaseerd op 1207 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.3 / 5
 • organisatie
  4,3 / 5
 • prijs / kwaliteit
  3,9 / 5
 • veiligheid
  4,6 / 5
Sorteren op

Het was oke. Het uitzicht was absoluut niet wat ik had verwacht. Ik denk dat ik hogere verwachtingen had. Je zag vooral de kleine Platz onder het reuzenrad. De rest van de stad was zichtbaar maar stond niet centraal. Het was wel cool. (het restaurant ernaast was CRAP. De obers zouden letterlijk de zaal verlaten en niets meenemen. Ze zouden zo boos worden als je hen eraan zou herinneren om een vork mee te nemen, hoewel de plaats leeg was.)

Verder lezen

9 januari 2020

Super

Wat een leuke attractie voor iedereen! erg mooi uitzicht en je krijgt genoeg tijd om alles te zien! je zou zelfs een dineetje kunnen doen in een van de cabines! Wachtrijen waren niet al te lang en boven verwachten konden we zelfs een kleine tentoonstelling bewonderen. Wat een ander voordeel was, was dat het metrostation dichtbij de attractie was.

Verder lezen

28 oktober 2015

Great experience. Normally stay away from this type of ride but with its history had to give it a try extremely steady enjoyed the whole experience both my wife and I experienced our first ride on a wheel and loved it great views lots of space to move around. Great memories of a great film.

14 maart 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 41837