Acuario de Sevilla

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Acuario de Sevilla: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Toegangsticket Sevilla aquarium

  1. Toegangsticket Sevilla aquarium

  Je brengt 90 fascinerende minuten door in het aquarium van Sevilla en bewondert een grote verscheidenheid aan soorten die de biodiversiteit van de rivieren, zeeën, oerwouden en oceanen van de planeet vertegenwoordigen. Je vindt er meer dan 400 watersoorten in 35 aquaria, gepresenteerd in hun verschillende habitats en ecosystemen. Het belangrijkste aquarium is de Oceanario, die 2 miljoen liter water bevat en bijna 9 meter hoog is. Het is één van de diepste haaienaquaria in Spanje. Bij Toca Toca bekijk je de typische zeedieren van dichtbij, zoals zeekomkommers, zeesterren en zee-egels. En bij Los Bebes del Acuario zie je roggen en eieren die zich vastklampen aan waterplanten. Elke tank heeft een LCD-scherm met informatie over de bewoners van de tank. De twee vrouwelijke haaien zijn gehuisvest in een enorme tank, vergezeld van tandbaars, makreel en tonijn. Ook vanuit de tunnel zie je de ...

  Was een prachtige omgeving met veel bijzondere dieren. Je kijkt je ogen uit. Wij hebben er langer gelopen dan 90 min. Was super gaaf. Een aanrader als je in Sevilla bent!

 • Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

  2. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

  Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

  We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Sitemap Acuario de Sevilla

Wil je alle activiteiten in Acuario de Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Acuario de Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 293 beoordelingen

De toeristische gids, Melissa, super aardig en aangenaam, legde alles geweldig uit, een 10. De activiteiten waren niet te zwaar voor ons, misschien hadden we graag meer tijd doorgebracht bij de bushalte op Plaza de España, maar we gingen al te laat dat er mensen waren die te laat waren. De drie activiteiten geven je een heel goed overzicht van de stad, ik raad het aan.

allemaal geweldig, hoewel de minibustour vrij snel is en overreden is. En het aquarium is geweldig, we hebben het onafhankelijk van de minibus gezien omdat ze ons maar een uur gaven en om het rustig te zien, er is meer nodig, waarmee we erover spraken en ervoor kozen om te voet naar de aanlegsteiger te gaan, wat een wandeling is en best leuk.

We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Ik had meer verwacht van de begeleide bustour, het was gewoon de omgeving van de Plaza España, enkele tentoonstellingspaviljoens en het plein zelf, wat echt fantastisch is. Maar het aquarium is uitstekend !!! En ik kon de boottocht de volgende dag maken, als het niet meer regende.

Mooie minibus. Geweldige gids. Aquarium was geweldig. Riviercruise was ontspannen. De gecombineerde kosten waren erg goedkoop gezien wat je voor je geld kreeg. Zou het ten zeerste aanbevelen. Ontzettend bedankt.