Kies data

Adventure Mini Golfe Park

Adventure Mini Golfe Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Albufeira: toegangsticket MiniGolf Adventure Park

1. Albufeira: toegangsticket MiniGolf Adventure Park

Het MiniGolf Adventure Park, in het hart van Albufeira, belooft plezier en amusement aan iedereen. Met unieke faciliteiten, zijn de omstandigheden perfect om je spel te perfectioneren. Werk je een weg rond de 20-holes baan, met prachtige watervallen op de achtergrond. Als je nog nooit minigolf hebt gespeeld, is dit je kans om het te leren. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je ontspant en plezier maakt met familie en vrienden.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Adventure Mini Golfe Park: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Adventure Mini Golfe Park

Wil je alle activiteiten in Adventure Mini Golfe Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Adventure Mini Golfe Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 131 beoordelingen

Dit was echt een leuke activiteit. Het is echter behoorlijk uitdagend en we zagen jongere kinderen een beetje gefrustreerd raken. Het is een goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien er 22 holes zijn om te spelen.

het is een grote plaats met verschillende moeilijkheidsgraden om te spelen. er is een winkel op het terrein, zodat u uw spel kunt onderbreken voor wat snacks en dan verder kunt gaan

Zeer plezierige baan, 22 holes dus een extra 2 en de baan is zeer goed onderhouden. Veel gelachen en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uitstekende activiteit in een prachtige omgeving. Veel schaduwrijke plekken om even te pauzeren tussen de wedstrijden door,

Uitstekende plek zal graag aan iedereen aanbevelen. Mooie plek, vriendelijk personeel en goed onderhouden.