Aéroport de Paris-Charles de Gaulle

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Aéroport de Paris-Charles de Gaulle

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 2.182 beoordelingen

Get your gide is fantastisch maar ook de communicatie met het taxibedrijf zelf. Wij hadden de verkeerde taxi genomen ( een taxichauffeur vertelde mij bij het laten zien van de ticket dat het goed was maar de beste man kon eigenlijk helemaal geen Engels dus mocht ik bij het hotel nog eens betalen) en onderwijl wij in de taxi zaten werd ik gebeld door de juiste taxichauffeur waar ik bleef..... Ik kreeg een voucher omdat ik dus geen gebruik had gemaakt van de ticket en kon de terugweg met dit voucher boeken. Zowel get your hier als het taxibedrijf waren goed bereikbaar.

Heen was de bus 3 kwartier te laat en heel onduidelijk op welke halte we moesten staan. Terug ging het veel soepeler.