Kies data

Aeroporto di Venezia Marco Polo

Aeroporto di Venezia Marco Polo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

1. Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

Met de boot over de lagune varen nadat je geland bent op het vliegveld van Venetië, Marco Polo, is toch wel de meest exclusieve en romantische transfer in de wereld. Dit is een unieke gedeelde watertaxidienst van het vliegveld van Venetië, luchthaven Marco Polo, naar het centrum van Venetië en weer terug. Stap op een watertaxi nadat je je bagage van de band hebt gehaald en laat jezelf over de lagune naar je hotel varen. Niet alleen is het de meest romantische manier van reizen, het is ook nog eens de directe route naar de stad. De watertaxi stopt direct voor een aantal hotels, zoals de hotels langs het Canal Grande of hotels zoals de Hilton Stucky en San Clemente. Voor de hotels die iets moeilijker bereikbaar zijn omdat ze langs interne kanalen liggen, word je hoe dan ook zo dicht mogelijk in de buurt afgezet zodat je maar een klein stukje naar je hotel hoeft te lopen. Als je in het JW Marriott - Isola delle Rose verblijft, word je afgezet in San Marco in de buurt van shuttleboot van het Marriott Hotel.

Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

2. Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

De luchthaven-expressbus biedt een non-stop service naar het centrum van Venetië en in slechts 20 minuten word je afgezet op Piazzale Roma. Dit is de snelste en makkelijkste manier om Venetië vanaf de luchthaven te bereiken zonder dat je comfort hoeft op te offeren. Vanaf de Piazzale Roma kun je te voet of met de waterbus of watertaxi je eindbestemming bereiken. Als je uiteindelijk terug gaat naar de luchthaven Marco Polo kun je een retour aanschaffen, waardoor je tijd en geld bespaart. Bussen vanaf Piazzale Roma vertrekken vanaf hetzelfde punt waar je bent uitgestapt, bij de ATVO bushaltes in het midden van het plein. Toegewijd personeel staat voor je klaar om te helpen en om je van informatie te voorzien.

Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

3. Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

Dit is een gedeelde bootdienst van het stadscentrum van Venetië naar de luchthaven van Venetië. Deze dienst brengt je op een goedkopere manier naar de luchthaven, maar is naast goedkoper dan een privéwatertaxi ook sneller dan de openbare boot naar de luchthaven. Een privéboot (gecertificeerd) vertrekt vanaf de centrale trefpunten (hieronder aangeduid) op de aangegeven tijden. De boot kan extra stoppen als dat nodig is. Gasten wordt gevraagd om minstens 15 minuten voor vertrek bij de trefpunten aanwezig te zijn. De aanlegsteigers zijn te vinden bij de pier die het dichtst bij het hotel van de gast ligt. Er is geen directe dienst naar de steigers van hotels, behalve bij enkele hotels aan het Canal Grande en bij enkele eilanden. Belangrijkste vertrekhaltes: - Piazzale Roma - Carlton - Sabbioni - S.S. Apostoli - Rialto - Accademia - Trinità - S.Marco - S.Zaccaria - S.Maria Elisabetta

Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

4. Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

Ontspan en geniet van het uitzicht, terwijl je over het water naar je hotel of het vliegvelde vaart in een comfortabele motorboot. Deze veilige en betrouwbare privé service bespaart je waardevolle tijd. Deze service (enkele reis) per privé watertaxi is beschikbaar voor 1-6 personen met 8 stuks bagage.  De watertaxi zet je direct bij je hotel af, mits deze een ingang aan het water heeft Als je een hotel zonder wateringang hebt, dan word je bij de dichtstbijzijnde pier afgezet. Wanneer je hotel geen privé-aanlegplaats heeft, word je afgezet bij de dichtstbijzijnde steiger.  Er is een meet-and-greet service (standaardservice), wat inhoudt dat een medewerker je zal ontvangen in de aankomsthal en je naar de taxi zal begeleiden. De portierservice is inbegrepen. Of kies voor de volledige service (premium service); in dat geval ontmoet de medewerker je in de aankomsthal en gaat met je mee naar je hotel om te helpen bij het inchecken. Beide diensten zijn beschikbaar voor de aankomsten en de vertrekken van en naar de luchthaven Marco Polo.

Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

5. Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

Maak gebruik van deze makkelijke en snelle busdienst tussen Luchthaven Marco Polo en treinstation Mestre en kom binnen ongeveer 20 minuten aan op je bestemming. Je wordt afgezet bij het belangrijkste treinstation van de regio, vanwaar je makkelijk toegang hebt tot Venetië en omgeving. Profiteer van de snelste en goedkoopste manier om vanaf de luchthaven bij Mestre te komen zonder je comfort op te hoeven offeren. Op aanvraag kan de bus je ook afzetten bij de geplande haltes Via Forte Marghera en Corso del Popolo, waardoor verschillende hotels op de route gemakkelijk te bereiken zijn.  Koop een enkel- of retourticket voor vervoer tussen Luchthaven Marco Polo en Mestre om zowel tijd als geld te besparen.De bussen vertrekken in Mestre weer vanaf de afzetlocatie, of, als dat makkelijker is, vanaf de ATVO-bushaltes voor treinstation Mestre.Het toegewijde personeel staat steeds klaar om je te helpen en te informeren. 

Venetië: luchthaven Marco Polo transfer per watertaxi

6. Venetië: luchthaven Marco Polo transfer per watertaxi

Vermijd dure privétransfers en lang wachten op het openbaar vervoer bij de luchthaven Marco Polo in Venetië. Je reist snel naar het centrum van de stad met een gedeelde transfer per watertaxi. De vertrekken worden ongeveer gepland om de 90 minuten. Er is personeel aanwezig om je te informeren over de tijden, regels en bestemmingen. De tocht naar het centrum van de stad duurt 40 tot 45 minuten, met uitstappunten bij de grote piers van de Canal Grande en San Marcobasiliek. De boot legt aan bij de dichtstbijzijnde pier van je hotel. Ga zitten, ontspan en profiteer van deze goedgeprijsde transfer, die je zo dicht mogelijk bij je bestemming afzet.

Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

7. Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

Transfer van de luchthaven Marco Polo naar de stadshotels in Venetië aan boord van een stijlvolle watertaxi, en arriveer ontspannen en verfrist op uw eindbestemming. Er is ook vervoer naar de luchthaven beschikbaar vanuit hotels in het stadscentrum. Voor aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht in de aankomsthal van Marco Polo Airport en per minibus naar de watertaxi-dokken gebracht. Leun dan achterover in het comfort van een traditionele boot terwijl een professionele chauffeur het Canal Grande door het centrum van Venetië navigeert. Uw vlucht wordt gevolgd voor vroege of late aankomsten en uw ophaaltijd wordt dienovereenkomstig aangepast. Als je eenmaal geland bent, heb je 1 uur om contact te maken met je chauffeur in de lounge van aankomst. Ze houden voor het gemak een bord vast met uw naam erop. Canal Grande-uitbreiding: Geniet met deze verlenging van de bezienswaardigheden van Venetië vanaf Canal Grande (graag aangeven bij boeking). Haal het meeste uit uw transfer van de luchthaven Marco Polo naar Venetië door een verlengingstour van 30 minuten toe te voegen voor een zeer betaalbare prijs.

Private Transfer tussen de luchthaven van Venetië en Cruise Port

8. Private Transfer tussen de luchthaven van Venetië en Cruise Port

Transfer van Marco Polo Airport naar de cruiseterminal van Venetië op het land of over het water. Afhankelijk van de optie die u kiest, reist u met een Mercedes-auto of stijlvolle watertaxi en arriveert u ontspannen en fris op uw eindbestemming. Transfers zijn ook beschikbaar vanaf de cruiseterminal naar de luchthaven. Services zijn geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Voor aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen in de aankomsthal van de luchthaven Marco Polo. Uw vlucht wordt bijgehouden voor vroege of late aankomsten en uw ophaaltijd wordt dienovereenkomstig aangepast. Zodra je bent geland, heb je 1 uur om je chauffeur te ontmoeten. De bestuurder houdt een bord met uw naam erop om het contact te vergemakkelijken. Als u op water reist, wordt u per minibus naar de watertaxidokplaats gebracht. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen in het comfort van een traditionele boot en genieten van de bezienswaardigheden langs de kanalen van Venetië. Bij aankomst in de haven wacht de chauffeur op u bij het ontschepingsdok, met een bord met uw naam erop.

Express Bus Service: Venetië naar Cortina

9. Express Bus Service: Venetië naar Cortina

Ga rechtstreeks vanuit Venetië naar de Parel van de Dolomieten met deze comfortabele bustransfer. Vertrek direct vanaf Piazzale Roma en bereik Cortina d'Ampezzo in 2u45 minuten. De overdracht is snel, comfortabel en voordelig. Dezelfde service is ook beschikbaar vanaf het treinstation van Mestre (2u35) en de luchthaven Venetië Marco Polo (2u20). Een retourtransfer van Cortina naar de luchthaven Marco Polo, Mestre en Venetië is ook beschikbaar. Nadat je je bagage in het compartiment eronder hebt geladen, stap je in de bus en geniet je van de comfortabele rit met airconditioning naar Cortina D'Ampezzo met enkele stops onderweg.

Luchthaven Marco Polo Venetië: enkele reis naar Triëst

10. Luchthaven Marco Polo Venetië: enkele reis naar Triëst

Maak uw reis naar Triëst gemakkelijk met een handige enkele reisservice vanaf de luchthaven Venetië Marco Polo (VCE). Voorkom dat u zelf met uw koffers sjouwt door hulp te krijgen van uw chauffeur. Ontmoet uw Engelssprekende chauffeur bij de ingang van de luchthaven en sla de stress van het proberen te communiceren met een taxichauffeur in een vreemde taal over. Bespaar uzelf de moeite van het navigeren door het openbaar vervoer na een lange reis. Ervaar een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning dat goed is onderhouden volgens hoge veiligheidsnormen. Laat je direct afzetten bij je accommodatie in de prachtige stad Triëst.

  • Transfers
  • Andere belevingen
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 26

Sitemap Aeroporto di Venezia Marco Polo

Wil je alle activiteiten in Aeroporto di Venezia Marco Polo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aeroporto di Venezia Marco Polo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 18.271 beoordelingen

Een geweldige manier om Venetië voor de eerste keer binnen te gaan. Dit was erg handig voor ons omdat ons hotel vlakbij de halte was waar ze ons afzetten. We hadden 8 andere mensen in de taxi bij ons. Onze stop was bij de Rialtobrug en we waren het 3e laatste paar dat uit de taxi stapte. Als je halte erg zuidelijk is, ben je de laatste.

Alles ging perfect. Alles was super op tijd en iedereen was erg aardig. Ook bij telefonische vragen kwam je altijd iemand tegen die je direct hielp. Terug hadden we zelfs de taxi voor onszelf. We kunnen het ten zeerste aanbevelen en we zouden voor elk volgend bezoek opnieuw en opnieuw boeken. Erg bedankt :)

Bij vertrek naar de luchthaven was er de dag voordien een berichtje via het hotel waarin het uur van vertrek stond en waar we werden opgehaald Stipt op tijd was de taxi er met een zeer behulpzame vriendelijke chauffeur Echt een aanrader

Maar bus van centrum naar Marco Polo had te weinig ruimte om grote bagage te plaatsen. Dat betekent dat je de hele rit met een rijdende valies in de gang zit.

Heel goede ervaring. Prima vervoer. Snelle verbinding. Je staat zo in venetie.