Kies data

Aeropuerto Internacional Jorge Chávez

Aeropuerto Internacional Jorge Chávez: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: privétransfer tussen luchthaven en Miraflores-hotels

1. Lima: privétransfer tussen luchthaven en Miraflores-hotels

Boek uw transfer tussen Lima Jorge Chavez Airport en hotels in de wijk Miraflores van de stad vooraf en geniet van een service van 1 uur in een comfortabel privévoertuig. Een professionele chauffeur zorgt ervoor dat uw transfer veilig en comfortabel verloopt. De service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Voertuigen worden bewaakt via een schakelbord dat de klok rond werkt. Geniet van een persoonlijke meet & greet op de luchthaven bij aankomsttransfers. Voor de vertrekservice wordt u opgewacht in uw hotel in Miraflores. Vermijd het gedoe van lastminute-arrangementen en arriveer of vertrek ontspannen in Lima!

Internationale luchthaven Jorge Chavez: privétransfer

2. Internationale luchthaven Jorge Chavez: privétransfer

Op tijd worden opgehaald met een professionele service en het openbaar vervoer verlaten of afdingen met een taxi. Vermijd het sjouwen van uw koffers in een overvolle bus. Ontmoet uw gastvrije chauffeur in uw hotel in Miraflores, Barranco of San Isidroor op de luchthaven. Stel uw chauffeur gerust al uw vragen. Ontvang geweldige aanbevelingen en culturele suggesties, of vraag uw favoriete deuntjes om te spelen. Transfer tussen uw hotel en de luchthaven op de meest veilige en comfortabele manier met deze service.

Luchthaven Jorge Chavez: privétransfer enkele reis naar Lima

3. Luchthaven Jorge Chavez: privétransfer enkele reis naar Lima

Comfort privétransfer van de luchthaven Jorge Chavez naar uw accommodatie in Lima. Alle voertuigen hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Zij spreken Engels. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

Luchthaven Jorge Chavez: privétransfer heen en terug naar Lima

4. Luchthaven Jorge Chavez: privétransfer heen en terug naar Lima

Retour Comfort Privétransfer van de luchthaven Jorge Chavez naar uw accommodatie in Lima. Alle voertuigen met volledige vergunning en verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Zij spreken Engels. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Aeropuerto Internacional Jorge Chávez

Wil je alle activiteiten in Aeropuerto Internacional Jorge Chávez ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.