Belevingen in

Affi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Affi

Wil je alle activiteiten in Affi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Affi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 176 beoordelingen

Fantastisch!

Dit is een volledige dagtocht van 12 uur. We werden om 7.30 uur opgehaald bij Garda en stopten voor een koffiepauze en gingen toen de Dolomieten in. We konden extra betalen voor de rit met de kabelbaan naar de top en het was het waard voor het uitzicht! We brachten iets minder dan 2 uur door voordat we ongeveer een uur een andere stad bezochten en vervolgens de lange reis naar huis maakten. De gids was zeer goed geïnformeerd en was zeker waar voor je geld. Een tip is om voldoende eten en drinken mee te nemen, want het is een behoorlijk lange dag maar zeer de moeite waard voor het uitzicht op de dolomieten.

Echt een goede reis.

We hebben enorm genoten van de reis. Het landschap op de route was adembenemend, net als de Dolomieten en de plaatsen die we bezochten ook. De gids was uitzonderlijk! Haar kennis en taalvaardigheid waren briljant. Jammer van het weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een geweldige dag & reis.

Anna was zeer informatief en vriendelijk

Afgezien van het weer dat de beste uitzichten vertroebelde, moet ik zeggen dat de reis plezierig was, de bestuurder was fantastisch en het rijden in die bochten moet extreem vermoeiend zijn. Ik zou het aanraden, maar hoop dat ze een betere dag krijgen.

Dit is een volledige dagtocht die de moeite waard is, het landschap is gewoon prachtig en de uitzichten zijn adembenemend Ik vond het geweldig en Anna, de gastheer is geweldig

Fantastische dag. Anna was fantastisch, grappig, charismatisch, de perfecte gastheer. Silvio reed de bus als een echte professional.