Agadir Beach

Agadir Beach
145 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Agadir Beach: topattracties in de buurt

Agadir Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Agadir of Taghazout: ATV Quad Biking Safari Duinen Tocht

Vanuit Agadir of Taghazout: ATV Quad Biking Safari Duinen Tocht

Je avontuur begint met het ophalen van een hotel, gevolgd door rijden ten zuiden van Agadir naar het Berberdorp, om je gids te ontmoeten. Na een korte introductie in de ATV-quadrijtechnieken en een praktische adviessessie, ben je klaar om op je ATV-quad te springen en je avontuur te beginnen. Bekijk prachtige landschappen, gouden zandduinen en arganbomen. Volg je gids voor een geweldige quad-ervaring die je hoog ten zuiden van Agadir brengt, waar de uitzichten je zullen verbazen. Als je op zoek bent naar spanning, dan is dit de sport voor jou, je gids maakt graag foto's/video's voor je fotoalbum. Ga na de quad-fietstocht terug naar de garage voordat je terugkeert naar je hotel.

Agadir: Kameeltocht met thee & BBQ diner optie

Agadir: Kameeltocht met thee & BBQ diner optie

Je wordt opgehaald bij je hotel en rijdt naar de ranch om te genieten van de kameelrit rond de ranch en langs de rivier de Souss, waar je het geweldige uitzicht zult bewonderen. Geniet van een reis door de Souss-rivier van Agadir en het eucalyptusbos op de rug van de kameel. Voel de deining van deze vriendelijke dieren, begeleid door een ervaren gids, terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis. Ophalen bij de receptie van uw hotel op het geselecteerde tijdstip op de boeking. Rijd in 10 minuten naar de ranch bij het paleis van de koning. Zodra je aankomt op de ranch, mag je je kameel kiezen voor de ervaring. Geniet van de deining tijdens het rijden tussen de eucalyptusbomen en helemaal naar de rivier de Souss langs het paleis van de koning. Als je eenmaal terug bent op de ranch, drink dan een Marokkaanse muntthee met wat snacks. Na de theepauze keert u terug naar de receptie van uw hotel.

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Vertrek vroeg in de ochtend Agadir of Taghazout via de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met enkele rustpauzes onderweg terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakech, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakech). Begin met een stop buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee en slenter over het plein van Jamaa El Fana. Heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahiapaleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat deze en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van wat lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Agadir of Taghazout: Paradijselijke Atlas Zwemmen & Lunch

Agadir of Taghazout: Paradijselijke Atlas Zwemmen & Lunch

Ervaar de natuurlijke wonderen van de oase in de Paradijsvallei tijdens deze tour vanuit Agadir. Passeer amandelbomen en palmbomen en bewonder het heldere water van de wadi's op weg naar het Berberdorp Imouzzer. Kies ervoor om een buggyrit door de woestijn en het strand aan je tour toe te voegen. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel. Steek hellingen over die bezaaid zijn met arganbomen en kijk hoe het landschap verandert in een groene vallei met palmbomen. Geniet van deze prachtige oase en zie kleine Berberdorpjes die zich vastklampen aan de witte en roze kliffen. Bewonder de vredige turkooizen rivier die door het hart van een rotsachtige kloof stroomt en spring erin voor een duik in het heldere water. Neem de tijd om te stoppen en de ongerepte natuur te observeren en alles om je heen te waarderen, van de vogels tot de wind die door de takken van de amandelbomen waait. Adem de frisse lucht in en geniet van de manier waarop het licht op het water en de kloof valt. Bereik het Berberdorp Imouzzer voordat je terugkeert naar je accommodatie in Agadir. Vertrek 's ochtends: je chauffeur haalt je om 8:35 uur op bij je hotel in Agadir, om 9:10 uur bij Taghazout of om 9:00 uur bij Tamraght. Vertrek 's middags: je chauffeur haalt je om 14:05 uur op bij je hotel in Agadir, om 14:40 uur bij Taghazout of om 14:20 uur bij Tamraght. Als je geen adres of hotel hebt, neemt ons team contact met je op via what's app of een telefoontje. Houd rekening met een vertraging van 5 tot maximaal 15 minuten, soms hebben we meer minuten nodig om bij je hotel of trefpunt aan te komen.

Van Agadir of Taghazout: Flamingo River Camel Ride met thee

Van Agadir of Taghazout: Flamingo River Camel Ride met thee

Begeef je op een schilderachtige avondtour vanuit Agadir of Taghazout. Berijd een kameel helemaal naar de prachtige Souss Massa van Agadir en bewonder adembenemende uitzichten. Geniet van een hoteltransfer en geniet van heerlijke Marokkaanse thee. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel. Laat je bijstaan door je gids en voel de zwaai van deze vriendelijke dieren terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis, voordat je langs de oceaan rijdt. Kom samen met uw familie of vrienden in contact met de lokale cultuur en ontdek hoe het was toen kamelen het belangrijkste vervoermiddel in het gebied waren. Proef een kopje Marokkaanse muntthee en word daarna teruggebracht naar je hotel.

Agadir/Taghazout: Kamelenrit en Flamingo riviertour

Agadir/Taghazout: Kamelenrit en Flamingo riviertour

Veel plezier met een kameelrit van twee uur door het bos en een rivier bewoond door flamingo's. Rijd helemaal naar de prachtige duinen van Agadir, waar je adembenemende uitzichten kunt bewonderen. Voel de deining van deze vriendelijke dieren, begeleid door een ervaren gids terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis, voordat je langs de oceaan vaart. Een ritje op een kameel is een geweldige manier om samen met je familie of vrienden in contact te komen met de lokale cultuur. Neem een tijdmachine uit het verleden toen kamelen het belangrijkste vervoermiddel waren.

Vanuit Agadir/Taghazout: Sahara zandduinen met transfer

Vanuit Agadir/Taghazout: Sahara zandduinen met transfer

Een van de beste attracties in Agadir Marokko zijn de authentieke woestijnzandduinen. Tijdens deze tour van een halve dag ervaar je deze spannende duinen, die zeker een attractie zullen zijn waar je nooit spijt van zult krijgen. Je avontuur van een halve dag naar de duinen van de Sahara-woestijn van Agadir begint op slechts een uur rijden ten noorden van Agadir langs de Atlantische Oceaan. Terwijl je (je chauffeur is zelf je gids) langs de kust rijdt, kom je langs vele dorpen, waaronder de surfdorpen Taghazout en Tamraght, en het bananendorp Tamri. Later in je tour beleef je een authentieke romantische zonsondergang in de woestijnduinen. Je zult unieke zandduinen ervaren, waar de grote duinen de Atlantische Oceaan ontmoeten. Aan het einde van uw tour keert u 's avonds na zonsondergang terug naar uw hotel.

Vanuit Agadir/Taghazout: Paradijselijke Vallei & Atlasgebergte Tour

Vanuit Agadir/Taghazout: Paradijselijke Vallei & Atlasgebergte Tour

Ga mee op een halfdaagse tour naar de natuurlijke zwembaden van de Paradise Valley en de Honey Road van Immouzar met hoteltransfers vanuit Agadir of Taghazout met een lokale gids. Upgrade je ervaring met lunch en foto's op de zandduinen. Na een ophaalservice vanaf je hotel ga je naar Paradise Valley, een oase met frisse natuurlijke zwembaden omringd door palmbomen en adembenemende bergen. Terwijl je je een weg baant door het platteland, geniet je van het landschap vol kleine stroompjes, bergkloven en zwemervaringen in pittoreske dorpjes. Geniet na een korte wandeling van een verfrissende duik in de natuurlijke zwembaden, of ga avontuurlijk te werk en probeer wat klifduiken. Ontspan na het zwemmen met een transfer terug naar je hotel.

Agadir/Taghazout/Port: Sahara woestijn 4x4 dagtrip met lunch

Agadir/Taghazout/Port: Sahara woestijn 4x4 dagtrip met lunch

Bij aankomst in de duinen heb je vrije tijd om foto's te maken en de zandduinen te verkennen. U kunt ook een kameelrit maken. Geniet van een lunch van twee maaltijden, tajine en couscous, in een lokaal Berbers huis. Uw lunch wordt vergezeld van een dessert van lokaal fruit en muntthee. Na de lunch rijd je naar de oude zilveren hoofdstad Tiznit om de ommuurde wallen te zien, een wandeling te maken in de oude medina en rond te snuffelen tussen de handgemaakte Berberse zilveren sieraden. Houd je vast voor een hobbelige rit naar de Massa-vallei, langs het 32.500 hectare grote Souss Massa National Park. Daarna heb je de kans om de vissersgrotten te bekijken en misschien wat schelpen te vinden op het afgelegen strand van Sidi R'bat.

Van Agadir: 4×4 Jeep Sahara Desert Tour met lunch

Van Agadir: 4×4 Jeep Sahara Desert Tour met lunch

Verlaat Agadir of Taghazout om een dag door te brengen met het verkennen van de Sahara, Sidi R'bat, Tiznit en meer. Geniet van vrije tijd op elke locatie en geniet van een traditionele lunch in een Berberhuis in de buurt van het Atlasgebergte. Begin uw excursie met ophalen van uw hotel rond 8.30 uur, gevolgd door een stop te maken bij het vissersdorp op het ruige strand van Sidi R'bat, waar je de vissersgrotten kunt bekijken en misschien wat schelpen kunt vinden op het afgelegen strand. En rijd dan een Rally-weg in over zandduinen en zanderig terrein, langs de Atlantische oceaan. Maak een korte stop bij de Massa-rivier, waar u enkele trekvogels kunt spotten, voordat u richting de ommuurde stad Tiznit rijdt, waar u de muren en de wallen van de oude stad zult zien. We zullen een korte pauze houden in Tiznit om uit te rusten en om iets over de stad te leren, voel je vrij om een wandeling te maken in de oude medina en rond te snuffelen tussen de handgemaakte Berberse zilveren sieraden. Na het bezoek aan Tiznit rijd je richting het Atlasgebergte, om te genieten van een lunch van twee maaltijden van Tajine en Couscous in een lokaal Berbers huis, vergezeld van een dessert van lokaal seizoensfruit en muntthee. Vegetarische maaltijden kunnen ook worden aangevraagd. Geniet na de lunch van wat vrije tijd om foto's te maken en de zandduinen te verkennen. Terwijl je hier bent, heb je de mogelijkheid om tegen een meerprijs een snelle kameelrit te maken. Na de kleine stop in de Sahara, reis je naar het stuwmeer van Youssef Ben Tachfine (waterdam), terwijl je de alledaagse Marokkaanse plattelandslevensstijl bekijkt, voor een panoramisch uitzicht vanaf de top van de heuvel, voordat je terugkeert naar je hotel.

Agadir Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Agadir of Taghazout: ATV Quad Biking Safari Duinen Tocht

Vanuit Agadir of Taghazout: ATV Quad Biking Safari Duinen Tocht

Je avontuur begint met het ophalen van een hotel, gevolgd door rijden ten zuiden van Agadir naar het Berberdorp, om je gids te ontmoeten. Na een korte introductie in de ATV-quadrijtechnieken en een praktische adviessessie, ben je klaar om op je ATV-quad te springen en je avontuur te beginnen. Bekijk prachtige landschappen, gouden zandduinen en arganbomen. Volg je gids voor een geweldige quad-ervaring die je hoog ten zuiden van Agadir brengt, waar de uitzichten je zullen verbazen. Als je op zoek bent naar spanning, dan is dit de sport voor jou, je gids maakt graag foto's/video's voor je fotoalbum. Ga na de quad-fietstocht terug naar de garage voordat je terugkeert naar je hotel.

Agadir: Kameeltocht met thee & BBQ diner optie

Agadir: Kameeltocht met thee & BBQ diner optie

Je wordt opgehaald bij je hotel en rijdt naar de ranch om te genieten van de kameelrit rond de ranch en langs de rivier de Souss, waar je het geweldige uitzicht zult bewonderen. Geniet van een reis door de Souss-rivier van Agadir en het eucalyptusbos op de rug van de kameel. Voel de deining van deze vriendelijke dieren, begeleid door een ervaren gids, terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis. Ophalen bij de receptie van uw hotel op het geselecteerde tijdstip op de boeking. Rijd in 10 minuten naar de ranch bij het paleis van de koning. Zodra je aankomt op de ranch, mag je je kameel kiezen voor de ervaring. Geniet van de deining tijdens het rijden tussen de eucalyptusbomen en helemaal naar de rivier de Souss langs het paleis van de koning. Als je eenmaal terug bent op de ranch, drink dan een Marokkaanse muntthee met wat snacks. Na de theepauze keert u terug naar de receptie van uw hotel.

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Vertrek vroeg in de ochtend Agadir of Taghazout via de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met enkele rustpauzes onderweg terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakech, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakech). Begin met een stop buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee en slenter over het plein van Jamaa El Fana. Heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahiapaleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat deze en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van wat lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Agadir of Taghazout: Paradijselijke Atlas Zwemmen & Lunch

Agadir of Taghazout: Paradijselijke Atlas Zwemmen & Lunch

Ervaar de natuurlijke wonderen van de oase in de Paradijsvallei tijdens deze tour vanuit Agadir. Passeer amandelbomen en palmbomen en bewonder het heldere water van de wadi's op weg naar het Berberdorp Imouzzer. Kies ervoor om een buggyrit door de woestijn en het strand aan je tour toe te voegen. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel. Steek hellingen over die bezaaid zijn met arganbomen en kijk hoe het landschap verandert in een groene vallei met palmbomen. Geniet van deze prachtige oase en zie kleine Berberdorpjes die zich vastklampen aan de witte en roze kliffen. Bewonder de vredige turkooizen rivier die door het hart van een rotsachtige kloof stroomt en spring erin voor een duik in het heldere water. Neem de tijd om te stoppen en de ongerepte natuur te observeren en alles om je heen te waarderen, van de vogels tot de wind die door de takken van de amandelbomen waait. Adem de frisse lucht in en geniet van de manier waarop het licht op het water en de kloof valt. Bereik het Berberdorp Imouzzer voordat je terugkeert naar je accommodatie in Agadir. Vertrek 's ochtends: je chauffeur haalt je om 8:35 uur op bij je hotel in Agadir, om 9:10 uur bij Taghazout of om 9:00 uur bij Tamraght. Vertrek 's middags: je chauffeur haalt je om 14:05 uur op bij je hotel in Agadir, om 14:40 uur bij Taghazout of om 14:20 uur bij Tamraght. Als je geen adres of hotel hebt, neemt ons team contact met je op via what's app of een telefoontje. Houd rekening met een vertraging van 5 tot maximaal 15 minuten, soms hebben we meer minuten nodig om bij je hotel of trefpunt aan te komen.

Van Agadir of Taghazout: Flamingo River Camel Ride met thee

Van Agadir of Taghazout: Flamingo River Camel Ride met thee

Begeef je op een schilderachtige avondtour vanuit Agadir of Taghazout. Berijd een kameel helemaal naar de prachtige Souss Massa van Agadir en bewonder adembenemende uitzichten. Geniet van een hoteltransfer en geniet van heerlijke Marokkaanse thee. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel. Laat je bijstaan door je gids en voel de zwaai van deze vriendelijke dieren terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis, voordat je langs de oceaan rijdt. Kom samen met uw familie of vrienden in contact met de lokale cultuur en ontdek hoe het was toen kamelen het belangrijkste vervoermiddel in het gebied waren. Proef een kopje Marokkaanse muntthee en word daarna teruggebracht naar je hotel.

Agadir/Taghazout: Kamelenrit en Flamingo riviertour

Agadir/Taghazout: Kamelenrit en Flamingo riviertour

Veel plezier met een kameelrit van twee uur door het bos en een rivier bewoond door flamingo's. Rijd helemaal naar de prachtige duinen van Agadir, waar je adembenemende uitzichten kunt bewonderen. Voel de deining van deze vriendelijke dieren, begeleid door een ervaren gids terwijl je langs de rivier de Souss waagt en een kijkje neemt in het koninklijk paleis, voordat je langs de oceaan vaart. Een ritje op een kameel is een geweldige manier om samen met je familie of vrienden in contact te komen met de lokale cultuur. Neem een tijdmachine uit het verleden toen kamelen het belangrijkste vervoermiddel waren.

Vanuit Agadir/Taghazout: Sahara zandduinen met transfer

Vanuit Agadir/Taghazout: Sahara zandduinen met transfer

Een van de beste attracties in Agadir Marokko zijn de authentieke woestijnzandduinen. Tijdens deze tour van een halve dag ervaar je deze spannende duinen, die zeker een attractie zullen zijn waar je nooit spijt van zult krijgen. Je avontuur van een halve dag naar de duinen van de Sahara-woestijn van Agadir begint op slechts een uur rijden ten noorden van Agadir langs de Atlantische Oceaan. Terwijl je (je chauffeur is zelf je gids) langs de kust rijdt, kom je langs vele dorpen, waaronder de surfdorpen Taghazout en Tamraght, en het bananendorp Tamri. Later in je tour beleef je een authentieke romantische zonsondergang in de woestijnduinen. Je zult unieke zandduinen ervaren, waar de grote duinen de Atlantische Oceaan ontmoeten. Aan het einde van uw tour keert u 's avonds na zonsondergang terug naar uw hotel.

Vanuit Agadir/Taghazout: Paradijselijke Vallei & Atlasgebergte Tour

Vanuit Agadir/Taghazout: Paradijselijke Vallei & Atlasgebergte Tour

Ga mee op een halfdaagse tour naar de natuurlijke zwembaden van de Paradise Valley en de Honey Road van Immouzar met hoteltransfers vanuit Agadir of Taghazout met een lokale gids. Upgrade je ervaring met lunch en foto's op de zandduinen. Na een ophaalservice vanaf je hotel ga je naar Paradise Valley, een oase met frisse natuurlijke zwembaden omringd door palmbomen en adembenemende bergen. Terwijl je je een weg baant door het platteland, geniet je van het landschap vol kleine stroompjes, bergkloven en zwemervaringen in pittoreske dorpjes. Geniet na een korte wandeling van een verfrissende duik in de natuurlijke zwembaden, of ga avontuurlijk te werk en probeer wat klifduiken. Ontspan na het zwemmen met een transfer terug naar je hotel.

Agadir/Taghazout/Port: Sahara woestijn 4x4 dagtrip met lunch

Agadir/Taghazout/Port: Sahara woestijn 4x4 dagtrip met lunch

Bij aankomst in de duinen heb je vrije tijd om foto's te maken en de zandduinen te verkennen. U kunt ook een kameelrit maken. Geniet van een lunch van twee maaltijden, tajine en couscous, in een lokaal Berbers huis. Uw lunch wordt vergezeld van een dessert van lokaal fruit en muntthee. Na de lunch rijd je naar de oude zilveren hoofdstad Tiznit om de ommuurde wallen te zien, een wandeling te maken in de oude medina en rond te snuffelen tussen de handgemaakte Berberse zilveren sieraden. Houd je vast voor een hobbelige rit naar de Massa-vallei, langs het 32.500 hectare grote Souss Massa National Park. Daarna heb je de kans om de vissersgrotten te bekijken en misschien wat schelpen te vinden op het afgelegen strand van Sidi R'bat.

Van Agadir: 4×4 Jeep Sahara Desert Tour met lunch

Van Agadir: 4×4 Jeep Sahara Desert Tour met lunch

Verlaat Agadir of Taghazout om een dag door te brengen met het verkennen van de Sahara, Sidi R'bat, Tiznit en meer. Geniet van vrije tijd op elke locatie en geniet van een traditionele lunch in een Berberhuis in de buurt van het Atlasgebergte. Begin uw excursie met ophalen van uw hotel rond 8.30 uur, gevolgd door een stop te maken bij het vissersdorp op het ruige strand van Sidi R'bat, waar je de vissersgrotten kunt bekijken en misschien wat schelpen kunt vinden op het afgelegen strand. En rijd dan een Rally-weg in over zandduinen en zanderig terrein, langs de Atlantische oceaan. Maak een korte stop bij de Massa-rivier, waar u enkele trekvogels kunt spotten, voordat u richting de ommuurde stad Tiznit rijdt, waar u de muren en de wallen van de oude stad zult zien. We zullen een korte pauze houden in Tiznit om uit te rusten en om iets over de stad te leren, voel je vrij om een wandeling te maken in de oude medina en rond te snuffelen tussen de handgemaakte Berberse zilveren sieraden. Na het bezoek aan Tiznit rijd je richting het Atlasgebergte, om te genieten van een lunch van twee maaltijden van Tajine en Couscous in een lokaal Berbers huis, vergezeld van een dessert van lokaal seizoensfruit en muntthee. Vegetarische maaltijden kunnen ook worden aangevraagd. Geniet na de lunch van wat vrije tijd om foto's te maken en de zandduinen te verkennen. Terwijl je hier bent, heb je de mogelijkheid om tegen een meerprijs een snelle kameelrit te maken. Na de kleine stop in de Sahara, reis je naar het stuwmeer van Youssef Ben Tachfine (waterdam), terwijl je de alledaagse Marokkaanse plattelandslevensstijl bekijkt, voor een panoramisch uitzicht vanaf de top van de heuvel, voordat je terugkeert naar je hotel.

De topbezienswaardigheden in Agadir

Activiteiten in Agadir Beach

Rondleidingen in Marokko

Wat te doen in Marokko

Andere activiteiten in Agadir Beach

Wil je alle activiteiten in Agadir Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Agadir Beach

Gemiddelde beoordeling

4.5
(176 beoordelingen)

De activiteit was ongelooflijk, zo'n grote waarde kan niet genoeg aanbevelen. Van de zandduinen en de rally eromheen tot het adembenemende uitzicht, de lunch en nog veel meer, het was ongelooflijk. De zandduinen zijn niet enorm, maar geven je een goede beschrijving van hoe een woestijn is en zijn nog steeds erg indrukwekkend. Als je Engels bent en een geweldige gids wilt, vraag dan naar Hisham. Wiens naam zich grappig genoeg vertaalt naar genereus en dat weerspiegelt perfect het type persoon dat hij is. Hij speelde een cruciale rol in het feit dat de tour leuk was en alle verwachtingen die we hadden overtrof. Ikzelf en mijn partner spreken Engels en zaten in een auto met vier andere Fransen en Hisham heeft geweldig werk geleverd door het hen in het Frans uit te leggen en ook in het Engels aan ons zorgde hij ervoor dat we ons erg betrokken voelden. Als ik in Agadir was, zou ik dit 100% boeken, het is gewoon geweldig!

Dankzij deze reis heb ik Marokko van zijn ware kant leren kennen. Onderweg waren er prachtige uitzichten en dankzij de gids Mohammed verliep de dag in een aangename sfeer. Deze man heeft veel kennis die hij graag in vele talen deelt. Chapeau bas.

We bezoeken wat lokale activiteiten, wat goed is, we genieten van Amerikaans eten zoals tajine en genieten van mini-Sahara, kamelen, enz.

Het was geweldig. De chauffeur vertelde over cultuur, speelde muziek en zorgde voor ons. Met gevoel voor humor, 5 talen. ik raad aan

Geweldige ervaring, Mohamed is een geweldige gids. Ik raad deze expeditie ten zeerste aan