Datums kiezen

AgafaywoestijnShows

Agafaywoestijn Shows: onze aanbevelingen

Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

1. Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

Verken de adembenemende landschappen van de Agafay-woestijn tijdens een ritje op een kameel tijdens deze tour vanuit Marrakesh. Leer hoe arganolie wordt geproduceerd tijdens een bezoek aan een lokale fabrikant en stop om te genieten van een traditioneel kopje thee. Bewonder de kleuren van de zonsondergang en krijg een authentiek diner geserveerd. Reis aan boord van een comfortabele bus vanuit Marrakesh en arriveer na slechts 40 minuten rijden in de Agafay-woestijn. Laat de lawaaierige stad achter je en duik in de natuur. Bewonder de unieke glooiende heuvels terwijl je Berberdorpen passeert op weg naar de woestijn van Agafay. Bezoek een lokale arganoliecoöperatie om de geheimen van het produceren van hoogwaardige arganolie te ontrafelen. Klim op de rug van een kameel en reis naar een plek waar je kunt genieten van een welkomstglas Marokkaanse thee. Volg een pad door lemen huizen die honderden jaren oud zijn. Stop dicht bij een prachtig kamp om te genieten van het uitzicht op de zonsondergang terwijl je deelneemt aan Marokkaanse zoetigheden. Ervaar lokale smaken met een smakelijk diner van salades, tajines, brood en couscous. Bekijk na het diner een traditionele show terwijl je luistert naar Berberse muziek rond het kampvuur. Keer terug naar Marrakesh na deze ongelooflijke excursie.

Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

2. Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

Het avontuur begint met het ophalen van je hotel in Marrakesh of het dichtstbijzijnde bereikbare punt bij je accommodatie. Rijd in zuidelijke richting naar de uitgestrekte Agafay-woestijn en bewonder onderweg het veranderende landschap terwijl de stad plaatsmaakt voor weelderig groen. Kom aan in het grote dorp Imlil, gelegen aan de voet van het Hoge Atlasgebergte, en ga vervolgens door het ongelooflijke Kik-plateau. Ga vervolgens op een kameelrit van 30 minuten en geniet van het uitzicht op het omliggende landschap. Geniet na je rit van een ontspannende theepauze en leer over de lokale Berberse cultuur, evenals hun tradities, geschiedenis en manier van leven. U passeert verschillende Berberdorpen op weg naar de Amizmiz-vallei en komt dan aan in Tinirt Village, waar u kunt lunchen in een traditioneel Berberhuis. Na de lunch vervolgt u de tocht naar de Grote Vlakte van Haouz, waarbij u door het dorp Ouled Mataa komt, dat oorspronkelijk werd bewoond door Arabische bedoeïenenstammen uit de woestijn. De dag eindigt met een rondleiding door de Agafay-woestijn, waar je ongelooflijke foto's kunt maken voor je vakantiealbum en je kunt vergapen aan het ruige Marokkaanse landschap om je heen. Na een onvergetelijke dag leunt u achterover en ontspant u op de terugreis naar Marrakesh, waar u terugkeert naar uw accommodatie.

Marrakesh: woestijntour naar Atlasgebergte & Agafay met kameelrit

3. Marrakesh: woestijntour naar Atlasgebergte & Agafay met kameelrit

Krijg een beter begrip van de Berberse cultuur terwijl je meegaat met een onvergetelijke begeleide schilderachtige dagtour naar het Atlasgebergte. Maak kennis met het betoverende platteland, maak een rit op een kameel of paard en ontmoet de lokale bevolking in de dorpen van de Imlil-vallei.  Begin je dag met een ophaalservice en ontmoet je vriendelijke lokale gids, die in een van de omliggende Berberdorpen woont. Tijdens je reis naar het Atlasgebergte vertelt je gids je over de rijke cultuur en het erfgoed van de Berbers terwijl je tussen de dorpen wandelt. Je komt aan in Tahnaout en bezoekt een door vrouwen beheerde arganoliecoöperatie. Ontdek hoe de argannoot wordt geperst om de beroemde Marokkaanse arganolieproducten te maken. Krijg een warm welkom in Imlil met een glas muntthee, voordat je langs prachtige watervallen en kleine Berber-nederzettingen reist. Pauzeer in Tamatert om het uitzicht op oude geïrrigeerde terrasvormige velden te bekijken, omringd door kersen- en walnotenbomen.  Geniet van een traditionele Marokkaanse maaltijd in Ait Souka, thuis bij een Berberse familie. Ontspan met een schilderachtig uitzicht op de vallei vanaf een zonovergoten dakterras.  Na wat rust stap je aan boord van jouw voertuig en reis je door het schilderachtige Kik-plateau, met een spectaculair uitzicht van 360 graden. Kijk vol ontzag naar het magnifieke Hoge Atlasgebergte terwijl je door steenwoestijn, dorre lichtbruine plateaus, oases en glooiende heuvels wandelt. Geniet van de serene omgeving van de Agafay-woestijn, waar je optioneel een kamelen- of paardenrit kunt maken. Of ontspan gewoon met wat Marokkaanse muntthee voor het perfecte einde van je dag, voordat je naar Marrakesh terugkeert.

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

4. Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Bezoek de Agafay-woestijn tijdens een zonsondergangtour vanuit Marrakesh. Ontdek adembenemende uitzichten op de woestijn met Berberdorpen en olijfvelden tegen de achtergrond van het Atlasgebergte. Geniet van een ritje op een kameel en een diner onder de woestijnsterren. Laat je ophalen bij je hotel in Marrakesh en neem een minibus door de heuvels. Na een half uur kom je aan bij het kamp, waar je je Sahara-outfit aantrekt. Maak een ritje op een kameel van 20 minuten terwijl je het woestijnlandschap bewondert. Geniet daarna van verse muntthee en geniet van de zonsondergang. Nadat de zon is ondergegaan, gaat u aan tafel voor het diner onder de heldere nachthemel. Luister naar muziek rond een vreugdevuur en geniet van de sfeer terwijl u geniet van uw maaltijd. Als je klaar bent met eten, word je teruggebracht naar je hotel in Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn Premium dinnershow met kameel of quad

5. Marrakech: Agafay woestijn Premium dinnershow met kameel of quad

Het avontuur begint met een pick-up van je accommodatie in Marrakech tussen 15:00 en 17:00 uur. Vanaf hier ga je op weg naar de dramatische landschappen van de Agafay-woestijn. Bij aankomst kun je genieten van een ontspannende kameeltocht als de zon onder begint te gaan in de woestijn en het landschap verandert in rode tinten. Of voel de adrenaline door je heen gieren tijdens een energieke rit op een quad. Eén quad voor twee passagiers is toegestaan. Na je activiteit keer je terug naar het kamp voor een traditioneel Marokkaans diner. Smul van een selectie delicatessen en gerechten, gemaakt van lokale ingrediënten. Sluit af met een smakelijk dessert en authentieke muntthee, terwijl je naar de sterren staart. Aan het einde van een magische avond word je tussen 22:00 en 23:00 uur weer bij je accommodatie afgezet.

Vanuit Marrakesh: diner in de Agafay-woestijn met zonsondergang en sterren

6. Vanuit Marrakesh: diner in de Agafay-woestijn met zonsondergang en sterren

Ervaar de zonsondergang en de ongelooflijke nachtelijke hemel terwijl je geniet van een magisch diner in de Agafay-woestijn. Laat je ophalen bij je hotel of riad in Marrakesh met een transfer en ga vervolgens de Agafay-woestijn in, slechts 40 minuten buiten de stad. Je hoeft niet helemaal naar de Sahara te reizen om een woestijnzonsondergang te zien. Kom aan in de verbazingwekkende steenwoestijn en bewonder het landschap en landschap van het Atlasgebergte, inclusief je eerste stop, vlakbij Takerkoust voor een welkomstkopje thee met lokale kruiden bij de Argan Operative. Maak vervolgens geweldige foto's van de omgeving, inclusief het landschap van het met sneeuw bedekte Atlasgebergte. Rijd 20 minuten verder naar het midden van de Agafay-woestijn voor de zonsondergang in het kamp, waar je in een comfortabele tent zit om aan je maaltijd bij zonsondergang te beginnen. Geniet van een heerlijk traditioneel Marokkaans diner en geniet van de geweldige sfeer terwijl de zon ondergaat en de nacht ondergaat. Kijk omhoog naar de sterren en dompel jezelf onder in de schoonheid van het woestijnlandschap. Na het diner en sterrenkijken ga je terug naar Marrakech.

Marrakech: Agafay woestijn kamelentocht met diner en zonsondergang

7. Marrakech: Agafay woestijn kamelentocht met diner en zonsondergang

Ontspan in de uitgestrekte schoonheid van de Agafay-woestijn tijdens deze reis vanuit Marrakech. Eet een diner in een traditionele bedoeïenentent, luister naar de stilte van de woestijn en rijd op een kameel. Ontmoet uw chauffeur in uw hotel, appartement of Riad in Marrakech en ga de Agafay-woestijn in. Rijd door de witte duinen en zie de gedurfde kleuren van de zonsondergang over het zand. Na aankomst in het bedoeïenenkamp ervaar je de traditionele Marokkaanse keuken onder een sterrenhemel. Dineer in een bedoeïenentent rond een kampvuur en kies uit 3 vaste menuopties met rundvlees, kip of vegetarisch, elk met 4 overheerlijke gerechten om te delen. Na het diner kunt u een kameelrit maken of zwemmen in het Infinity-zwembad onder de fonkelende sterren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Marrakesh: Agafay-woestijn quad- of kameeltocht met dinershow

8. Marrakesh: Agafay-woestijn quad- of kameeltocht met dinershow

Begin uw excursie door Marrakesh te verlaten voor de Agafay-woestijn. Eenmaal daar, geniet je van de adembenemende landschappen en kies je tussen kamelen rijden of 2-persoons quads door de woestijnduinen. Later, bij een zwembad gelegen in een klein hoekje van het paradijs. Na zonsondergang een gitaarshow bijwonen terwijl je rond het kampvuur zit. Betreed een hut bij kaarslicht en geniet van een diner bestaande uit traditionele Marokkaanse recepten: harira (traditionele Noord-Afrikaanse soep), tajine (langzaam gegaard vleesstoofpotje) en dessert. Luister en sta op en dans op livemuziek, waaronder de traditionele ahwash Berberdans en vuurdansers. Na deze onvergetelijke avond wordt u teruggereden naar Marrakesh.

Vanuit Marrakech: Een dag in de Agafay-woestijn met overnachting

9. Vanuit Marrakech: Een dag in de Agafay-woestijn met overnachting

Ga op een buitengewone excursie naar de verleidelijke Agafay-woestijn. Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je accommodatie of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt in Marrakech. Ga naar de prachtige woestijn van Agafay, op minder dan een uur van de stad en verscholen achter het Atlasgebergte. Het is een van de meest mysterieuze landschappen ter wereld, bestaande uit rotsachtig terrein en Saharaanse duinen. Kom aan bij het kamp en check in bij je tent voor een warm welkom met thee. Neem de tijd om te ontspannen en bewonder de prachtige woestijnlandschappen. Als je een van de extra activiteiten hebt gekozen - een kameel-, quad- of buggyrit - beginnen ze op tijd om de zonsondergang mee te maken. Zo niet, geniet dan van vrije tijd om de rust van de woestijn in je op te nemen. Na zonsondergang wordt er een magisch en onvergetelijk privédiner geserveerd. Op het menu staan Marokkaanse soep (Harira), drie warme gerechten, drie soorten Marokkaanse tajines en een dessert bestaande uit seizoensfruit. Breng de rest van de avond door bij het sfeervolle kampvuur, starend naar de prachtige sterrenhemel. De volgende ochtend word je wakker voor een stevig ontbijt in het kamp voordat je om 10:00 uur terugkeert naar Marrakech, waar je om 11:00 uur aankomt.

Vanuit Marrakech: Diner in de Agafay-woestijn met zonsondergang en sterren

10. Vanuit Marrakech: Diner in de Agafay-woestijn met zonsondergang en sterren

Ontspan onder de sterren met een diner en show in de Agafay-woestijn. Reis van Marrakesh naar een woestijnkamp, drink traditionele Marokkaanse thee en stop bij een lokale arganoliecoöperatie. Ontmoet je chauffeur in je hotel of appartement in Marrakesh en ga de Agafay-woestijn in. Na ongeveer 30 minuten rijden door de woestijn, stop je bij een lokale arganoliecoöperatie. Leer meer over het productieproces van deze kostbare olie en geniet van een traditionele Marokkaanse thee. Reis verder door de woestijn, passeer schilderachtige Berberdorpen en geniet van de grimmige schoonheid van je omgeving. Bereik op tijd het woestijnkamp om de schitterende kleuren van de zonsondergang met Marokkaanse zoetigheden te zien. Geniet na zonsondergang van een diner met traditionele Marokkaanse salade, kip of vegetarische tajine en vers seizoensfruit met thee onder de sprankelende sterren. Als je eenmaal hebt gegeten, ontspan je rond het kampvuur en kijk je naar een traditionele show met Berbermuziek voordat je terugkeert naar Marrakesh.

Beschikbare activiteiten

135 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in Agafaywoestijn

Wil je alle activiteiten in Agafaywoestijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Agafaywoestijn

Wat een geweldige ervaring en geweldige mensen die ervoor zorgden dat we ons welkom voelden vanaf het moment dat we werden opgehaald bij ons hotel, ons veilig naar het woestijnkamp brachten, ons begroetten en ons meteen op ons gemak voelden. Het uitzicht op de zonsondergang was ook een mooi en romantisch moment, gevolgd door een heerlijk traditioneel Marokkaans diner en waarschijnlijk de beste Marokkaanse thee die we tot nu toe hebben gehad. Er was ook entertainment dat waarschijnlijk het hoogtepunt van de avond was, maar ik zal hier geen details delen en iedereen het zelf laten ervaren. Een speciale dank aan de gastheren: ongelooflijke en genereuze mensen die er alles aan deden om ons welkom te laten voelen.

Ik heb tijdens dit evenement mijn huwelijksaanzoek uitgevoerd en we waren allebei veroverd vertrek bij het plein in een mercedes busje .... aankomst in het basiskamp waar we een quadrit konden maken ... foto door de gidsen tijdens de zonsondergang .... route naar de woestijn waar 4x4's op ons stonden te wachten om verder de woestijn in te gaan .... geweldige avond bij zonsondergang met maaltijd en concert .... alles was geweldig bedankt !!!!!!

Fantastische ervaring in de Agafay-woestijn, warm welkom van Hamid, zeer behulpzame, vriendelijke stevige en zeer goede maaltijd

Super leuke ervaring!! Iedereen heel vriendelijk en leuk entertainment. Mooie setting midden in de woestijn.

What a wonderfull experience, good food and great atmosphere. Host, Dj, Dancer Hamid was great.