Agafaywoestijn
Tours bij zonsondergang

Tours bij zonsondergang
360 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Agafaywoestijn Tours bij zonsondergang: onze aanbevelingen

Marrakech: Zonsondergang in de Agafay-woestijn, kamelenrit en dinnershow

Marrakech: Zonsondergang in de Agafay-woestijn, kamelenrit en dinnershow

Verken de prachtige landschappen van de Agafay-woestijn tijdens een kameeltocht van 20 minuten op deze tour vanuit Marrakech. Leer hoe arganolie wordt geproduceerd met een bezoek aan een lokale fabrikant en stop om te genieten van een traditioneel kopje thee. Bewonder de kleuren van de zonsondergang en krijg een authentiek diner geserveerd. Reis aan boord van een comfortabele bus vanuit Marrakech en arriveer in de Agafay woestijn na slechts 40 minuten rijden. Laat de lawaaierige stad achter je en dompel je onder in de natuur. Bewonder de unieke glooiende heuvels terwijl je langs Berberdorpen rijdt op weg naar de woestijn van Agafay. Bezoek een lokale arganoliecoöperatie om de geheimen van de productie van arganolie van hoge kwaliteit te ontdekken. Klim op de rug van een kameel en reis naar een plek waar je een welkomstglas Marokkaanse thee kunt drinken. Volg een pad langs lemen huizen die honderden jaren oud zijn. Stop in de buurt van een prachtig kamp om te genieten van het uitzicht op de zonsondergang terwijl je geniet van wat Marokkaanse lekkernijen. Ervaar de lokale smaken met een smakelijk diner van salades, tajines, brood en couscous. Bekijk na het diner een traditionele show terwijl je luistert naar Berbermuziek rond het kampvuur. Keer terug naar Marrakech na deze ongelooflijke excursie.

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Ervaar de magie van de Agafay-woestijn met een onvergetelijke kamelenrit en een quadrit van een uur, gevolgd door een heerlijk diner onder de sterren. Trek de gouden woestijnlandschappen in tijdens een tour vanuit Marrakech met ophaal- en terugbrengservice bij een centraal gelegen trefpunt. Neem plaats op een zachte kameel en doorkruis de glooiende duinen terwijl de zon ondergaat. Zie hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistische woestijnervaring ontstaat. Stap dan uit en verzamel je rond het kampvuur, waar je je handen kunt warmen. Geniet van een uitgebreid diner met een selectie van verrukkelijke gerechten, van traditionele Arabische lekkernijen tot internationale favorieten. Terwijl je dineert, geniet je van traditionele Berberse muziek en dansvoorstellingen. Ga verder naar de Arganolie Vrouwen Coöperatie en ontmoet de arbeiders. Observeer de traditionele technieken die de vrouwen gebruiken en zie het moeizame proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta.

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Begin je reis met een ophaalservice vanaf je hotel, vertrek dan uit Marrakech en rijd in de richting van de Agafay-woestijn. Stop bij de Arganolie Vrouwen Coöperatie om deze hardwerkende vrouwen te ontmoeten en de traditionele technieken die ze gebruiken te bekijken. Wees getuige van het nauwgezette proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta, zodat je inzicht krijgt in dit eeuwenoude ambacht. Na deze ervaring kun je een serene kamelenrit door de woestijn maken, waarbij je de glooiende duinen oversteekt terwijl de zon ondergaat. Kijk hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistisch woestijnpanorama ontstaat. Spring vervolgens op een quad en laat het stof opwaaien terwijl je door de uitgestrekte duinen rijdt. Sluit je avond af met een heerlijk diner onder de sterren, met live muziek. Wees getuige van traditionele Berberdansen en betoverende vuurdansers. Ontspan op de terugreis naar Marrakech en laat je afzetten bij je hotel.

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Bezoek de Agafay-woestijn tijdens een zonsondergangtour vanuit Marrakesh. Ontdek adembenemende uitzichten op de woestijn met Berberdorpen en olijfvelden tegen de achtergrond van het Atlasgebergte. Geniet van een ritje op een kameel en een diner onder de woestijnsterren. Laat je ophalen bij je hotel in Marrakesh en neem een minibus door de heuvels. Na een half uur kom je aan bij het kamp, waar je je Sahara-outfit aantrekt. Maak een ritje op een kameel van 20 minuten terwijl je het woestijnlandschap bewondert. Geniet daarna van verse muntthee en geniet van de zonsondergang. Nadat de zon is ondergegaan, gaat u aan tafel voor het diner onder de heldere nachthemel. Luister naar muziek rond een vreugdevuur en geniet van de sfeer terwijl u geniet van uw maaltijd. Als je klaar bent met eten, word je teruggebracht naar je hotel in Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Begin uw excursie door Marrakesh te verlaten voor de Agafay-woestijn. Eenmaal daar, geniet je van de adembenemende landschappen en kies je tussen kamelen rijden of 2-persoons quads door de woestijnduinen. Later, bij een zwembad gelegen in een klein hoekje van het paradijs. Na zonsondergang een gitaarshow bijwonen terwijl je rond het kampvuur zit. Betreed een hut bij kaarslicht en geniet van een diner bestaande uit traditionele Marokkaanse recepten: harira (traditionele Noord-Afrikaanse soep), tajine (langzaam gegaard vleesstoofpotje) en dessert. Luister en sta op en dans op livemuziek, waaronder de traditionele ahwash Berberdans en vuurdansers. Na deze onvergetelijke avond wordt u teruggereden naar Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn kamelenrit met diner en zonsondergang

Marrakech: Agafay woestijn kamelenrit met diner en zonsondergang

Relax in de uitgestrekte schoonheid van de Agafay-woestijn tijdens deze tocht vanuit Marrakech. Eet een avondmaaltijd in een traditionele bedoeïenentent, luister naar de stilte van de woestijn en maak een kamelenrit. Ontmoet je chauffeur bij je hotel, appartement of Riad in Marrakech en trek de Agafay woestijn in. Rijd door de witte duinen en zie de felle kleuren van de zonsondergang over het zand. Na aankomst in het bedoeïenenkamp ervaar je de traditionele Marokkaanse keuken onder een sterrenhemel. Dineer in een bedoeïenentent rond een kampvuur en kies uit 3 rundvlees-, kip- of vegetarische menuopties, elk met 4 verrukkelijke gerechten om te delen. Na het diner kun je een kamelenrit maken of zwemmen in het Infinity zwembad (niet inbegrepen) onder de fonkelende sterrenhemel voordat je terugkeert naar je hotel.

Marrakech: Agafay woestijn quad tour met diner en show

Marrakech: Agafay woestijn quad tour met diner en show

Ga op een opwindend quad avontuur door de Agafay woestijn, verover de duinen en geniet van het prachtige landschap. Geniet daarna van een traditioneel Marokkaans diner in het comfort van een nomadentent. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Marrakech. Reis per bus naar het startpunt van het quad avontuur. Bij aankomst geeft je gids een uitgebreide briefing over het gebruik van de quad en de route van de dag. Neem de tijd om te oefenen op een ruim veld voordat je op pad gaat. Volg je gids de woestijn in en bedwing de duinen op je quad, met het Atlasgebergte als adembenemende achtergrond. Pauzeer op verschillende punten om gedenkwaardige foto's te maken van de natuurlijke schoonheid die je omringt. Weef door de woestijn tussen duinen en nomadenkampementen. Gebruik daarna een luchtcompressor om je af te stoffen voordat je naar een Berbertent gaat. Daar kun je tot rust komen met een kopje thee en genieten van een typisch Marokkaans diner met Marokkaanse salade, olijven, Tajine en fruit. Geniet van live muziek en klets rond het kampvuur. Ontspan ten slotte op de terugreis naar Marrakech, waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

Marrakech: Luxe overnachting in Agafay-woestijn & dinnershow

Marrakech: Luxe overnachting in Agafay-woestijn & dinnershow

Ga op een buitengewone excursie naar de verleidelijke Agafay-woestijn. Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je accommodatie of het dichtstbijzijnde trefpunt in Marrakech. Ga naar de prachtige woestijn van Agafay, op minder dan een uur van de stad en verscholen achter het Atlasgebergte. Het is een van de meest mysterieuze landschappen ter wereld, bestaande uit rotsachtig terrein en Saharaanse duinen. Kom aan bij het kamp en check in bij je tent voor een warm welkom met thee. Neem de tijd om te ontspannen en bewonder de prachtige woestijnlandschappen. Als je een van de toevoegingen - een kamelenrit, quadrit of buggyrit - hebt gekozen, begin je op tijd om de zonsondergang mee te maken. Zo niet, geniet dan van vrije tijd om de rust van de woestijn in je op te nemen en ontspan in ons prachtige zwembad. Na zonsondergang wordt er een magisch en onvergetelijk privédiner geserveerd. Op het menu staan Marokkaanse soep (Harira), drie warme gerechten, verschillende soorten Marokkaanse tajines en een dessert bestaande uit seizoensfruit. Breng de rest van de avond door bij het sfeervolle kampvuur, starend naar de prachtige sterrenhemel. De volgende ochtend word je wakker voor een stevig ontbijt in het kamp voordat je om 10:00 uur terugkeert naar Marrakech, waar je om 11:00 uur aankomt.

Marrakech: Agafay Woestijn Zonsondergang, Kamelenrit, Diner en Show

Marrakech: Agafay Woestijn Zonsondergang, Kamelenrit, Diner en Show

Ervaar de wonderen van de Agafay-woestijn tijdens een multi-stop rondleiding vanuit Marrakech. Leer meer over de lokale productie van arganolie en bekijk de woestijn vanaf een kameel terwijl de zon ondergaat. Geniet van een diner en een live optreden onder de sterrenhemel van de woestijn. Nadat je bent opgehaald, ga je naar een plek waar je meer te weten kunt komen over het proces van de productie van arganolie. Krijg de kans om te communiceren met de hardwerkende vrouwen die bij deze onderneming betrokken zijn. Ervaar vervolgens de opwinding van een kameelrit. Tijdens je tour zal een gids je alle must-see plekken van de woestijn laten zien, je leren hoe de lokale bevolking leeft en je helpen hun cultuur en tradities te ontdekken. Voordat u wordt afgezet, sluit u uw avontuur af met een diner vergezeld van een liveshow en vreugdevuur.

Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

Het avontuur begint met het ophalen van je hotel in Marrakesh of het dichtstbijzijnde bereikbare punt bij je accommodatie. Rijd in zuidelijke richting naar de uitgestrekte Agafay-woestijn en bewonder onderweg het veranderende landschap terwijl de stad plaatsmaakt voor weelderig groen. Kom aan in het grote dorp Imlil, gelegen aan de voet van het Hoge Atlasgebergte, en ga vervolgens door het ongelooflijke Kik-plateau. Ga vervolgens op een kameelrit van 30 minuten en geniet van het uitzicht op het omliggende landschap. Geniet na je rit van een ontspannende theepauze en leer over de lokale Berberse cultuur, evenals hun tradities, geschiedenis en manier van leven. U passeert verschillende Berberdorpen op weg naar de Amizmiz-vallei en komt dan aan in Tinirt Village, waar u kunt lunchen in een traditioneel Berberhuis. Na de lunch vervolgt u de tocht naar de Grote Vlakte van Haouz, waarbij u door het dorp Ouled Mataa komt, dat oorspronkelijk werd bewoond door Arabische bedoeïenenstammen uit de woestijn. De dag eindigt met een rondleiding door de Agafay-woestijn, waar je ongelooflijke foto's kunt maken voor je vakantiealbum en je kunt vergapen aan het ruige Marokkaanse landschap om je heen. Na een onvergetelijke dag leunt u achterover en ontspant u op de terugreis naar Marrakesh, waar u terugkeert naar uw accommodatie.

Agafaywoestijn

Agafaywoestijn

Agafaywoestijn Tours bij zonsondergang: onze aanbevelingen

Marrakech: Zonsondergang in de Agafay-woestijn, kamelenrit en dinnershow

Marrakech: Zonsondergang in de Agafay-woestijn, kamelenrit en dinnershow

Verken de prachtige landschappen van de Agafay-woestijn tijdens een kameeltocht van 20 minuten op deze tour vanuit Marrakech. Leer hoe arganolie wordt geproduceerd met een bezoek aan een lokale fabrikant en stop om te genieten van een traditioneel kopje thee. Bewonder de kleuren van de zonsondergang en krijg een authentiek diner geserveerd. Reis aan boord van een comfortabele bus vanuit Marrakech en arriveer in de Agafay woestijn na slechts 40 minuten rijden. Laat de lawaaierige stad achter je en dompel je onder in de natuur. Bewonder de unieke glooiende heuvels terwijl je langs Berberdorpen rijdt op weg naar de woestijn van Agafay. Bezoek een lokale arganoliecoöperatie om de geheimen van de productie van arganolie van hoge kwaliteit te ontdekken. Klim op de rug van een kameel en reis naar een plek waar je een welkomstglas Marokkaanse thee kunt drinken. Volg een pad langs lemen huizen die honderden jaren oud zijn. Stop in de buurt van een prachtig kamp om te genieten van het uitzicht op de zonsondergang terwijl je geniet van wat Marokkaanse lekkernijen. Ervaar de lokale smaken met een smakelijk diner van salades, tajines, brood en couscous. Bekijk na het diner een traditionele show terwijl je luistert naar Berbermuziek rond het kampvuur. Keer terug naar Marrakech na deze ongelooflijke excursie.

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Ervaar de magie van de Agafay-woestijn met een onvergetelijke kamelenrit en een quadrit van een uur, gevolgd door een heerlijk diner onder de sterren. Trek de gouden woestijnlandschappen in tijdens een tour vanuit Marrakech met ophaal- en terugbrengservice bij een centraal gelegen trefpunt. Neem plaats op een zachte kameel en doorkruis de glooiende duinen terwijl de zon ondergaat. Zie hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistische woestijnervaring ontstaat. Stap dan uit en verzamel je rond het kampvuur, waar je je handen kunt warmen. Geniet van een uitgebreid diner met een selectie van verrukkelijke gerechten, van traditionele Arabische lekkernijen tot internationale favorieten. Terwijl je dineert, geniet je van traditionele Berberse muziek en dansvoorstellingen. Ga verder naar de Arganolie Vrouwen Coöperatie en ontmoet de arbeiders. Observeer de traditionele technieken die de vrouwen gebruiken en zie het moeizame proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta.

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Begin je reis met een ophaalservice vanaf je hotel, vertrek dan uit Marrakech en rijd in de richting van de Agafay-woestijn. Stop bij de Arganolie Vrouwen Coöperatie om deze hardwerkende vrouwen te ontmoeten en de traditionele technieken die ze gebruiken te bekijken. Wees getuige van het nauwgezette proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta, zodat je inzicht krijgt in dit eeuwenoude ambacht. Na deze ervaring kun je een serene kamelenrit door de woestijn maken, waarbij je de glooiende duinen oversteekt terwijl de zon ondergaat. Kijk hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistisch woestijnpanorama ontstaat. Spring vervolgens op een quad en laat het stof opwaaien terwijl je door de uitgestrekte duinen rijdt. Sluit je avond af met een heerlijk diner onder de sterren, met live muziek. Wees getuige van traditionele Berberdansen en betoverende vuurdansers. Ontspan op de terugreis naar Marrakech en laat je afzetten bij je hotel.

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Bezoek de Agafay-woestijn tijdens een zonsondergangtour vanuit Marrakesh. Ontdek adembenemende uitzichten op de woestijn met Berberdorpen en olijfvelden tegen de achtergrond van het Atlasgebergte. Geniet van een ritje op een kameel en een diner onder de woestijnsterren. Laat je ophalen bij je hotel in Marrakesh en neem een minibus door de heuvels. Na een half uur kom je aan bij het kamp, waar je je Sahara-outfit aantrekt. Maak een ritje op een kameel van 20 minuten terwijl je het woestijnlandschap bewondert. Geniet daarna van verse muntthee en geniet van de zonsondergang. Nadat de zon is ondergegaan, gaat u aan tafel voor het diner onder de heldere nachthemel. Luister naar muziek rond een vreugdevuur en geniet van de sfeer terwijl u geniet van uw maaltijd. Als je klaar bent met eten, word je teruggebracht naar je hotel in Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Begin uw excursie door Marrakesh te verlaten voor de Agafay-woestijn. Eenmaal daar, geniet je van de adembenemende landschappen en kies je tussen kamelen rijden of 2-persoons quads door de woestijnduinen. Later, bij een zwembad gelegen in een klein hoekje van het paradijs. Na zonsondergang een gitaarshow bijwonen terwijl je rond het kampvuur zit. Betreed een hut bij kaarslicht en geniet van een diner bestaande uit traditionele Marokkaanse recepten: harira (traditionele Noord-Afrikaanse soep), tajine (langzaam gegaard vleesstoofpotje) en dessert. Luister en sta op en dans op livemuziek, waaronder de traditionele ahwash Berberdans en vuurdansers. Na deze onvergetelijke avond wordt u teruggereden naar Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn kamelenrit met diner en zonsondergang

Marrakech: Agafay woestijn kamelenrit met diner en zonsondergang

Relax in de uitgestrekte schoonheid van de Agafay-woestijn tijdens deze tocht vanuit Marrakech. Eet een avondmaaltijd in een traditionele bedoeïenentent, luister naar de stilte van de woestijn en maak een kamelenrit. Ontmoet je chauffeur bij je hotel, appartement of Riad in Marrakech en trek de Agafay woestijn in. Rijd door de witte duinen en zie de felle kleuren van de zonsondergang over het zand. Na aankomst in het bedoeïenenkamp ervaar je de traditionele Marokkaanse keuken onder een sterrenhemel. Dineer in een bedoeïenentent rond een kampvuur en kies uit 3 rundvlees-, kip- of vegetarische menuopties, elk met 4 verrukkelijke gerechten om te delen. Na het diner kun je een kamelenrit maken of zwemmen in het Infinity zwembad (niet inbegrepen) onder de fonkelende sterrenhemel voordat je terugkeert naar je hotel.

Marrakech: Agafay woestijn quad tour met diner en show

Marrakech: Agafay woestijn quad tour met diner en show

Ga op een opwindend quad avontuur door de Agafay woestijn, verover de duinen en geniet van het prachtige landschap. Geniet daarna van een traditioneel Marokkaans diner in het comfort van een nomadentent. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Marrakech. Reis per bus naar het startpunt van het quad avontuur. Bij aankomst geeft je gids een uitgebreide briefing over het gebruik van de quad en de route van de dag. Neem de tijd om te oefenen op een ruim veld voordat je op pad gaat. Volg je gids de woestijn in en bedwing de duinen op je quad, met het Atlasgebergte als adembenemende achtergrond. Pauzeer op verschillende punten om gedenkwaardige foto's te maken van de natuurlijke schoonheid die je omringt. Weef door de woestijn tussen duinen en nomadenkampementen. Gebruik daarna een luchtcompressor om je af te stoffen voordat je naar een Berbertent gaat. Daar kun je tot rust komen met een kopje thee en genieten van een typisch Marokkaans diner met Marokkaanse salade, olijven, Tajine en fruit. Geniet van live muziek en klets rond het kampvuur. Ontspan ten slotte op de terugreis naar Marrakech, waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

Marrakech: Luxe overnachting in Agafay-woestijn & dinnershow

Marrakech: Luxe overnachting in Agafay-woestijn & dinnershow

Ga op een buitengewone excursie naar de verleidelijke Agafay-woestijn. Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je accommodatie of het dichtstbijzijnde trefpunt in Marrakech. Ga naar de prachtige woestijn van Agafay, op minder dan een uur van de stad en verscholen achter het Atlasgebergte. Het is een van de meest mysterieuze landschappen ter wereld, bestaande uit rotsachtig terrein en Saharaanse duinen. Kom aan bij het kamp en check in bij je tent voor een warm welkom met thee. Neem de tijd om te ontspannen en bewonder de prachtige woestijnlandschappen. Als je een van de toevoegingen - een kamelenrit, quadrit of buggyrit - hebt gekozen, begin je op tijd om de zonsondergang mee te maken. Zo niet, geniet dan van vrije tijd om de rust van de woestijn in je op te nemen en ontspan in ons prachtige zwembad. Na zonsondergang wordt er een magisch en onvergetelijk privédiner geserveerd. Op het menu staan Marokkaanse soep (Harira), drie warme gerechten, verschillende soorten Marokkaanse tajines en een dessert bestaande uit seizoensfruit. Breng de rest van de avond door bij het sfeervolle kampvuur, starend naar de prachtige sterrenhemel. De volgende ochtend word je wakker voor een stevig ontbijt in het kamp voordat je om 10:00 uur terugkeert naar Marrakech, waar je om 11:00 uur aankomt.

Marrakech: Agafay Woestijn Zonsondergang, Kamelenrit, Diner en Show

Marrakech: Agafay Woestijn Zonsondergang, Kamelenrit, Diner en Show

Ervaar de wonderen van de Agafay-woestijn tijdens een multi-stop rondleiding vanuit Marrakech. Leer meer over de lokale productie van arganolie en bekijk de woestijn vanaf een kameel terwijl de zon ondergaat. Geniet van een diner en een live optreden onder de sterrenhemel van de woestijn. Nadat je bent opgehaald, ga je naar een plek waar je meer te weten kunt komen over het proces van de productie van arganolie. Krijg de kans om te communiceren met de hardwerkende vrouwen die bij deze onderneming betrokken zijn. Ervaar vervolgens de opwinding van een kameelrit. Tijdens je tour zal een gids je alle must-see plekken van de woestijn laten zien, je leren hoe de lokale bevolking leeft en je helpen hun cultuur en tradities te ontdekken. Voordat u wordt afgezet, sluit u uw avontuur af met een diner vergezeld van een liveshow en vreugdevuur.

Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

Marrakech: Dagtocht door de woestijn en bergen met kameeltocht

Het avontuur begint met het ophalen van je hotel in Marrakesh of het dichtstbijzijnde bereikbare punt bij je accommodatie. Rijd in zuidelijke richting naar de uitgestrekte Agafay-woestijn en bewonder onderweg het veranderende landschap terwijl de stad plaatsmaakt voor weelderig groen. Kom aan in het grote dorp Imlil, gelegen aan de voet van het Hoge Atlasgebergte, en ga vervolgens door het ongelooflijke Kik-plateau. Ga vervolgens op een kameelrit van 30 minuten en geniet van het uitzicht op het omliggende landschap. Geniet na je rit van een ontspannende theepauze en leer over de lokale Berberse cultuur, evenals hun tradities, geschiedenis en manier van leven. U passeert verschillende Berberdorpen op weg naar de Amizmiz-vallei en komt dan aan in Tinirt Village, waar u kunt lunchen in een traditioneel Berberhuis. Na de lunch vervolgt u de tocht naar de Grote Vlakte van Haouz, waarbij u door het dorp Ouled Mataa komt, dat oorspronkelijk werd bewoond door Arabische bedoeïenenstammen uit de woestijn. De dag eindigt met een rondleiding door de Agafay-woestijn, waar je ongelooflijke foto's kunt maken voor je vakantiealbum en je kunt vergapen aan het ruige Marokkaanse landschap om je heen. Na een onvergetelijke dag leunt u achterover en ontspant u op de terugreis naar Marrakesh, waar u terugkeert naar uw accommodatie.

Veelgestelde vragen over Tours bij zonsondergang in Agafaywoestijn

Welke andere activiteiten dan Tours bij zonsondergang zijn de moeite waard in Agafaywoestijn?

Andere onmisbare dingen om te doen in Agafaywoestijn:

Activiteiten in Agafaywoestijn

Wat te doen in Marokko

Andere activiteiten in Agafaywoestijn

Wil je alle activiteiten in Agafaywoestijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.