Amalfikust: Verse pasta, mozzarella en tiramisù maken
Je wordt ontvangen in een authentieke Amalfi boerderij, met uitzicht op het bovenste deel van de Amalfikust. Deze boerderij heeft een adembenemend uitzicht op het zuidelijke deel van de Amalfikust en de Golf van Salerno. Deze boerderij wordt al eeuwenlang verzorgd door een van de oudste dynastieën van de Amalfikust, de familie Acampora. Deze boerderij is ook een inspiratiebron geweest voor vele dichters, waaronder Salvatore Di Giacomo, die tijdens zijn rust op deze hemelse plek het beroemde Napolitaanse gedicht "Luna d'Agerola" schreef, dit is een van de eerste dialectteksten in de Napolitaanse taal. Hier komt de naam van de boerderij vandaan, die tegenwoordig "Luna d'Agerola" heet. Tijdens deze ervaring leert de chef-kok van de familie Acampora je hoe je een authentieke Tiramisu bereidt volgens het recept van de beroemde Nonna Maria! Na het bereiden van de Tiramisù ontspan je terwijl je een goede zelfgemaakte biologische wijn proeft. Daarna bereiden we de fantastische mozzarella, die afkomstig is van de echte melk van onze koe, die op de boerderij is grootgebracht en verzorgd. Daarna maken we heerlijke noedels, van de grond af aan, gezellig samen. Tot slot proef je alle biologische producten die we hebben bereid en proef je de echte smaak van de Italiaanse keuken! We laten je ook de boerderij zien en het adembenemende uitzicht op de Amalfikust! Als je voedselbeperkingen hebt, moet je dit aangeven op het moment van boeken.