Agios Nikolaos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Agios Nikolaos: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Agios Nikolaos

Sitemap Agios Nikolaos

Wil je alle activiteiten in Agios Nikolaos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Agios Nikolaos

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.134 beoordelingen

Boottocht heen was goed locatie en duidelijkheid is haast niet te missen en anders vragen wel je ticket bij de hand houden ook de terug weg mensen zijn betreft op en af gaan van de boot erg chaotisch opdringerig maar goed het eiland heeft 2 barren en daar aan de mogelijkheid om wat te eten dit is lekker maar je betaald er wel voor alleen contant geld. Het was een mooie dag het is een aanrader een van de mooiste strand is toch golden beach het strand is mooi wit. In het water is het bezaaid met rotsen dus waterschoenen zijn handig.

Goed georganiseerd. Het was wel erg druk op het schip helemaal met de bbq. Maar ook dat ging vlotter als ik dacht ondanks de drukte. Moesten drie kwartier tot een uur wachten voordat het schip vertrok de eerste keer vanwege laatkomers. Gidsen ware top en erg enthousiast, bus chauffeur top, eiland en het strand van Kolokitha erg mooi (pas op voor zee egels bij de kleine rotsen langs het strand). Het laatste stadje waar je heen gaat hadden wij geen zin meer in (dag was best lang).

Heerlijke boottrip met vriendelijk personeel. Drankjes en eten aan boord tegen redelijke prijzen. Dagje op het eiland was heerlijk. Ik adviseer wel om zwemschoenen meenemen want op de Golden Beach zijn veel rotsen in het water waar je je voeten lelijk tegen kunt stoten.

Leuke boottrip van ongeveer een uur naar een eiland waar de verbeelding voor zichzelf spreekt. Erg indrukwekkend Met aansluitend een barbeque in een baai met kraakhelder water Ook de mogelijkheid om te zwemmen was lekker met de hoge temperaturen van dit seizoen

Aanrader: fijne boottrip en een Nederlandstalige gids met een goed verhaal! De tijd op het eiland was wat ons betreft precies goed. Let op, het winkeltje op het eiland is extreem duur, beter koop je eten aan land of op de boot.