Agios Nikolaos

Agios Nikolaos: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Agios Nikolaos

Sitemap Agios Nikolaos

Wil je alle activiteiten in Agios Nikolaos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Agios Nikolaos

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.289 beoordelingen

Heerlijk tripje waarbij we eerst naar het scheepswrak gingen, daar was het wel redelijk druk met andere bezoekers, maar mooi om gezien te hebben en er was tijd genoeg om even lekker te zwemmen in het kristalheldere water. Hierna met boot langs diverse grotten gegaan en nog gestopt op een prima snorkelplek. Misschien was wat extra uitleg bij de diverse stops nog leuker geweest, maar al met al een heerlijke trip. We hebben er uiteindelijk ongeveer 3,5 uur over gedaan, prima dus. Tip: huur een auto om naar de ontmoetingsplaats te rijden. Dit geeft je de nodige vrijheid en het scheelt (ophaal)tijd

Boottocht heen was goed locatie en duidelijkheid is haast niet te missen en anders vragen wel je ticket bij de hand houden ook de terug weg mensen zijn betreft op en af gaan van de boot erg chaotisch opdringerig maar goed het eiland heeft 2 barren en daar aan de mogelijkheid om wat te eten dit is lekker maar je betaald er wel voor alleen contant geld. Het was een mooie dag het is een aanrader een van de mooiste strand is toch golden beach het strand is mooi wit. In het water is het bezaaid met rotsen dus waterschoenen zijn handig.

Mooie boottocht met leuke kapitein die met humor e.e.a. wist te vertellen. Het is niet nodig om je bij het genoemde trefpunt te melden als je op eigen gelegenheid gaat. Is een best prijzig restaurant waar ze je alleen weten te vertellen dat je nog een kilometer door moet rijden naar de haven. Je kunt dus net zo goed direct naar de haven doorrijden (voorbij het genoemde trefpunt alsmaar rechtdoor aan het einde van de haven vertrekt de boot)

Erg leuke boottocht, verzamelpunt is bij een restaurant en zij brengen je naar de boot toe. Het gebeurde wel op zijn Grieks want rond 12:20 zaten we nog bij het restaurant te wachten. Eenmaal bij de boot duurde het ook nog even voor we erop mochten dus zaten uiteindelijk rond 12;45 op de boot. Iedereen moest volgens de regels een mondkapje op maar de 1,5 meter afstand kon met 16 mensen niet bewaard worden op de boot.

Leuke boottrip van ongeveer een uur naar een eiland waar de verbeelding voor zichzelf spreekt. Erg indrukwekkend Met aansluitend een barbeque in een baai met kraakhelder water Ook de mogelijkheid om te zwemmen was lekker met de hoge temperaturen van dit seizoen