Datums kiezen

Agra
Dagtrips

Dagtrips
800 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Agra

Agra

Andere activiteiten in Agra

Wil je alle activiteiten in Agra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Agra

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 2.840 beoordelingen

Imtiaz was mijn gids. Hij had zoveel kennis over de bezienswaardigheden en liet zoveel details zien dat het indrukwekkend was. Hij legde de dingen heel levendig uit, waardoor ik terug in de tijd ging. De Taj Mahal is zeker een nieuw wereldwonder. Daarna ontbijt gehad. De chauffeur liet me zo vroeg in de ochtend slapen op de heenweg en dat is een compliment gezien het Indiase verkeer: ik ben veilig geworden! Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen

Alles was goed georganiseerd, de zeer punctuele chauffeur verscheen bij de receptie om mij heel voorzichtig naar Agra te rijden. Ik heb geprofiteerd van een privétour? De gids Nadir Hussain gaf zeer goede uitleg tijdens het bezoek aan de Taj Mahal en het fort van Agra. Het was heel comfortabel om begeleid te worden, niet te hoeven wachten en prachtige foto's terug te brengen. Ik kan dit responsieve en serieuze bureau ten zeerste aanbevelen.

Ik werd geleid door de heer Saddam. Ze kenden ook de belangrijkste punten voor foto's en maakten veel geweldige foto's. Ik ben blij dat dingen die zonder gids moeilijk zouden zijn geweest, soepel zijn verlopen. Als ik alleen of met mijn vrouw reis, ga ik op avontuur, maar ik denk dat het een zeer nuttige service is als je kinderen hebt.

Onze gids was Ankur Sharma, uitstekende service, hij legde ons alles uit en was erg aardig, ook onze chauffeur Kuljeet Singh was erg goed, hij gaf ons een stop om naar het toilet te gaan en een snack te kopen. Beide erg vriendelijk, we raden ze absoluut aan. Wij voelen ons heel veilig bij hen.

erg leerzaam en intressant, chauffeur nam de tijd om alles goed uit te leggen. En had alle geduld bij foto’s maken. Dus mocht u deze trip boeken vraag dan zeker naar Enkur Sharma !