Datums kiezen

Agra
Fotografietours

Fotografietours
800 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Agra Fotografietours: onze aanbevelingen

Van Delhi: Taj Mahal en Agra Fort Private Sunrise Tour

1. Van Delhi: Taj Mahal en Agra Fort Private Sunrise Tour

Als u 02.30 uur kiest, is dat het tijdstip voor zonsopgang. Anders kun je op elk moment van 03.00 uur tot 10.00 uur kiezen voor de normale tour door de Taj Mahal en het Agra Fort vanuit Delhi. Geniet van een rondleiding van een hele dag door Agra waarbij je wordt opgehaald bij je hotel of de luchthaven in Delhi, Gurgaon of Noida. Ontspan tijdens een naadloze transfer in een voertuig met airconditioning. Bij aankomst in Agra ontmoet u uw privégids, vermijdt u de kroon en gaat u verder naar de iconische Taj Mahal - een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een levend bewijs van de diepe liefde van de legendarische Mughal-keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Ga vervolgens verder naar het Agra Fort, een ander UNESCO-werelderfgoed. Dit imposante fort, gemaakt van rode zandsteen, werd in 1565 na Christus gebouwd door keizer Akbar. Het combineert op harmonieuze wijze architectonische elementen uit zowel hindoeïstische als Centraal-Aziatische stijlen. Pauzeer voor een heerlijke lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een feestmaal dat smaken uit zowel de lokale keuken als internationale gerechten omvat. Aan het einde van de dag begint u aan uw terugreis naar uw hotel, de luchthaven of een andere gewenste locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

2. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

Kies ophaalservice wanneer je wilt, van 3 tot 10 uur 's ochtends. Geniet van een dagvullende tour door Agra door opgehaald te worden bij je hotel of het vliegveld in Delhi, Gurgaon of Noida. Ontspan tijdens een naadloze transfer in een voertuig met airconditioning. Bij aankomst in Agra ontmoet je je privégids, ontloop je de kroon en ga je naar de iconische Taj Mahal - een Unesco-werelderfgoedlocatie en een levend bewijs van de diepe liefde van de legendarische Mughal keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Ga vervolgens naar het Agra Fort, een andere Unesco-werelderfgoedlocatie. Dit imposante fort van rode zandsteen werd gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus. Het combineert op harmonieuze wijze architecturale elementen van zowel Hindoeïstische als Centraal-Aziatische stijlen. Pauzeer voor een verrukkelijke lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een feestmaal met smaken uit zowel de plaatselijke keuken als de internationale keuken. Na de lunch ga je naar de prachtige Tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook wel de Baby Taj genoemd. Dit wonder van puur marmer werd gebouwd door Noor Jahan ter ere van haar vader. Aan het eind van de dag begin je aan je terugreis naar je hotel, het vliegveld of een andere locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

3. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

Begint je tour met de ophaalservice vanaf je hotel/luchthaven in Delhi en vertrek naar Agra. Ontmoet je privégids bij aankomst in Agra en ga verder naar de Taj Mahal, een Unesco-werelderfgoedlocatie en een levend monument, dat in stilte de liefde fluistert van de legendarische Mughal keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Ga verder naar de tweede Unesco-werelderfgoedlocatie Agra Fort. Het imposante fort van rode zandsteen werd gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus en combineert zowel hindoeïstische als Centraal-Aziatische bouwstijlen. Pauzeer daarna voor de lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een heerlijke maaltijd met lokale en internationale smaken. Na de lunch ga je naar de prachtige Tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook bekend als Baby Taj. Dit pure marmeren bouwwerk werd door Noor Jahan voor haar vader gebouwd. Je tour eindigt met een terugreis naar je hotel/vliegveld of de gewenste locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: Zonsopgang Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj Tour

4. Vanuit Delhi: Zonsopgang Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj Tour

Ontdek de beroemde Taj Mahal bij zonsopgang tijdens deze rondleiding. Kies een privétour met een heerlijk ontbijt in een hotel of een groepsreis en verken Agra Fort, de Baby Taj en de Taj Mahal. Begin uw dag met een vroege pick-up om 03:00 uur bij uw hotel in Delhi, Gurgaon, Noida of de luchthaven. Rijd naar Agra en geniet van een rustige rit van 3 uur in een privé- of gedeelde auto met airconditioning. Kom om 6:00 uur aan in Agra en ontmoet uw gids voordat u verder gaat met het bezoeken van de Taj Mahal. Verken de Taj Mahal terwijl je geniet van het uitzicht op de zonsopgang en breng ongeveer 2-3 uur door in het mausoleum. Ga verder naar Agra Fort, gebouwd door de Grote Mughal-keizer "Akbar". Breng ongeveer een uur door met het verkennen van deze bezienswaardigheid voordat u stopt bij een 5* hotel voor een heerlijk ontbijt (kosten inbegrepen, afhankelijk van de optie). Als je geen haast hebt en ook meer wilt ontdekken, bezoek dan Itimad-Ud-Daulah (Baby Taj). Om 10:00 uur rijdt u terug naar New Delhi en om 13:00 uur arriveert u weer op uw vertrekpunt of Delhi Airport.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

5. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

Breng een dag door met het bezoeken van de toplocaties in Agra tijdens een Taj Mahal-dagtour. Reis met een supersnelle trein vanuit Delhi en geniet onderweg van een ontbijt en op de terugreis van een diner. Bewonder de Taj Mahal en het fort van Agra en eet als royalty in een multi-cuisine restaurant voor de lunch. Start uw tour vanuit uw hotel, waar uw chauffeur u ophaalt om u naar het treinstation van Nizamuddin te brengen. Zoek uw treinwagon en zitplaatsen met de hulp van uw chauffeur en vertrek om 08.10 uur vanaf het treinstation. Ontbijt in de trein om je dag te beginnen. Je arriveert om 9.50 uur in Agra en ontmoet je gids voor de treinwagon. Ga in de auto zitten en bezoek het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Besteed maximaal 3 uur aan het verkennen van dit monument. Ga voor de lunch naar een restaurant met meerdere keukens, proef Indiase delicatessen en bewonder het best beoordeelde restaurant. Ontspan maximaal 1 uur tijdens deze pauze voordat u terugkeert naar de tour. Bezoek het Agra Fort, het gigantische gebouw uit rode zandsteen uit de 16e eeuw. Loop 1 uur rond het fort met je gids en maak dan een laatste stop bij Itimad-Ud-Daulah, ook bekend als Baby Taj. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap aan boord van de trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17.50 uur en arriveert om 19.30 uur in Delhi. Dineer in de trein om uw onvergetelijke dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet u uw chauffeur voor de bus en wordt u naar uw hotel gebracht.

Delhi/Jaipur/Agra: Privé enkele reis

6. Delhi/Jaipur/Agra: Privé enkele reis

Geniet van een privétransfer vanuit Delhi, Agra of Jaipur met een Engelssprekende chauffeur in een privéauto met airconditioning. Je wordt opgehaald van de locatie van je voorkeur, het vliegveld of je hotel, en naar je hotel of het vliegveld in Dehli, Jaipur of Agra gebracht. Verspil geen tijd met het zoeken naar een taxi en het afdingen op prijzen, reserveer je gemakkelijke transfer vooraf en geniet van een meer ontspannen vakantie. Leun achterover en ontspan in de wetenschap dat je in veilige handen bent en precies zult eindigen waar je wilt zijn. Drink gratis water tijdens de rit. Het gebruikte voertuig hangt af van het aantal personen dat vervoerd wordt. 1 tot 3 personen: AC Sedan, Toyota Etios of Maruti Swift Dzire en 4 tot 6 personen: AC INNOVA. 12 tot 26 personen: Tempo Traveller of Minibus

Agra: Taj Mahal en Mausoleum Tour met voorrangstoegang

7. Agra: Taj Mahal en Mausoleum Tour met voorrangstoegang

Als je deze tour bij ons hebt geboekt, blijf dan ontspannen want alles wordt voor je geregeld. Je tickets voor Taj Mahal worden vooraf gekocht. Je gids zal je ontmoeten met de tickets en met voorrangsticket de Taj Mahal binnengaan. Geniet van je tijd in Taj Mahal, neem foto's, onze gids zal je een aantal geweldige plekken aanraden voor geweldige foto's met Taj Mahal, de gids zal geschiedenis en geheimen over de Taj Mahal, de lokale bevolking en de cultuur van de stad met je delen. Het is een optionele tour: - Als je Agra Fort, Baby Taj en Mehtab bagh wilt bezoeken. Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel is ook inbegrepen. Na de taj mahal neemt de gids afscheid en eindigt de rondleiding.

Vanuit Delhi: privétour Taj Mahal en Agra per sneltrein

8. Vanuit Delhi: privétour Taj Mahal en Agra per sneltrein

Begin uw tour vanuit uw hotel, waar uw chauffeur u ophaalt om u naar het treinstation van Nizamuddin te brengen. Zoek uw treinwagon en zitplaatsen met de hulp van uw chauffeur en vertrek om 08.10 uur vanaf het treinstation. Ontbijt in de trein om uw dag te beginnen. Aankomst om 09.50 uur in Agra en ontmoet je gids voor de treinwagon. Ga in de auto zitten en bezoek het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Breng maximaal 3 uur door met het verkennen van dit monument. Ga vervolgens verder naar het Agra Fort, een ander UNESCO-werelderfgoed. Dit imposante fort, gemaakt van rode zandsteen, werd in 1565 na Christus gebouwd door keizer Akbar. Het combineert op harmonieuze wijze architectonische elementen uit zowel hindoeïstische als Centraal-Aziatische stijlen. Pauzeer voor een heerlijke lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een feestmaal dat smaken uit zowel de lokale keuken als internationale gerechten omvat. Na de lunch ga je naar de prachtige tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook wel de Baby Taj genoemd. Dit wonder van puur marmer werd door Noor Jahan opgericht ter ere van haar vader. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap aan boord van de trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17.50 uur en arriveert om 19.30 uur in Delhi. Geniet van het avondeten aan boord van de trein om uw gedenkwaardige dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet u uw chauffeur voor de bus en wordt u naar uw hotel gebracht.

Agra: Voorrangstoegang Taj Mahal & Agra Fort privétour

9. Agra: Voorrangstoegang Taj Mahal & Agra Fort privétour

Tour begint met een pick-up van hotel / luchthaven of een gewenste locatie in de stad Agra, ontmoet de gids en ga verder met het bezoeken van Taj Mahal met een snel toegangsbewijs en ontdek het marmeren mausoleum van de Taj Mahal in Agra in je eigen tempo. Bezoek later het historische fort van Agra, een andere Unesco-werelderfgoedlocatie. Deze site was de thuisbasis van Mughal-keizers voordat Delhi de hoofdstad van India werd. Wordt na afloop van de tour teruggebracht naar uw hotel / luchthaven of elke gewenste locatie in Agra.

Vanuit Delhi: privé dagtrip Taj Mahal, Agra Fort & Baby Taj

10. Vanuit Delhi: privé dagtrip Taj Mahal, Agra Fort & Baby Taj

Uw privédagtrip vanuit Delhi begint met een vroege pick-up in de ochtend. Rijd ongeveer 3,5 uur van Delhi naar Agra via de Yamuna Expressway. Pak je eigen snacks of ontbijt in en geniet ervan tijdens je reis naar Agra. Bij aankomst in Agra gaat u de adembenemende Taj Mahal bezoeken. Leer meer over de betekenis en geschiedenis van het graf van je gids. Na het bezoek aan Taj Mahal ga je lunchen met je gids en probeer je de heerlijke gerechten in een restaurant met meerdere keukens. Probeer verschillende keukens en vul jezelf aan ter voorbereiding op meer ontdekkingen. Na een lekkere Indiase lunch ga je naar Agra Fort. Verken het zandstenen fortcomplex en de rijke groene patiokwekerijen. Leer meer over het Mughal-rijk en sta versteld van de rijkdom van de Mughals, zoals tentoongesteld in de stadslobby en kunstwerken van het fort. Na Agra Fort ga je verder naar Itmad-ud-daulah door de Yamuna-rivier over de brug over te steken en Itimad-ud-daulah te bereiken, ook wel bekend als Baby Taj. Nadat je de bezienswaardigheden van Agra hebt bewonderd, is het tijd om afscheid te nemen van je gids en te vertrekken om terug te gaan naar Delhi. Bij aankomst in Delhi zet uw chauffeur u af op de gewenste locatie.

Agra

Agra

Andere activiteiten in Agra

Wil je alle activiteiten in Agra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.