Datums kiezen

Agra Railway Station

Agra Railway Station: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

1. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

Breng een dag door met het bezoeken van de toplocaties in Agra tijdens een Taj Mahal-dagtour. Reis met een supersnelle trein vanuit Delhi en geniet onderweg van een ontbijt en op de terugreis van een diner. Bewonder de Taj Mahal en het fort van Agra en eet als royalty in een multi-cuisine restaurant voor de lunch. Start uw tour vanuit uw hotel, waar uw chauffeur u ophaalt om u naar het treinstation van Nizamuddin te brengen. Zoek uw treinwagon en zitplaatsen met de hulp van uw chauffeur en vertrek om 08.10 uur vanaf het treinstation. Ontbijt in de trein om je dag te beginnen. Je arriveert om 9.50 uur in Agra en ontmoet je gids voor de treinwagon. Ga in de auto zitten en bezoek het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Besteed maximaal 3 uur aan het verkennen van dit monument. Ga voor de lunch naar een restaurant met meerdere keukens, proef Indiase delicatessen en bewonder het best beoordeelde restaurant. Ontspan maximaal 1 uur tijdens deze pauze voordat u terugkeert naar de tour. Bezoek het Agra Fort, het gigantische gebouw uit rode zandsteen uit de 16e eeuw. Loop 1 uur rond het fort met je gids en maak dan een laatste stop bij Itimad-Ud-Daulah, ook bekend als Baby Taj. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap aan boord van de trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17.50 uur en arriveert om 19.30 uur in Delhi. Dineer in de trein om uw onvergetelijke dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet u uw chauffeur voor de bus en wordt u naar uw hotel gebracht.

Vanuit Delhi: all-inclusive Taj Mahal-dagtrip met snelle trein

2. Vanuit Delhi: all-inclusive Taj Mahal-dagtrip met snelle trein

Vertrek uit de drukte van Delhi en reis aan boord van een handige snelle trein naar Agra tijdens deze dagtocht. Bekijk de wereldberoemde Taj Mahal met een gids, staar naar het imposante fort van Agra en verken de Baby Taj. Begin uw dag met een ophaalservice bij uw hotel en een transfer naar het treinstation van Nizamuddin, waar u aan boord gaat van een supersnelle trein naar Agra. Vind uw treinstoelen met behulp van uw chauffeur en geniet van het ontbijt terwijl u reist. Bij aankomst in Agra ontmoet je je gids voor je trein en ga je naar de iconische Taj Mahal. Breng tot 3 uur door met het verkennen van dit prachtige monument en geniet daarna van een heerlijke lunch in een 5-sterrenhotel (inbegrepen bij sommige opties). Vervolg je tour met een bezoek aan Agra Fort, een immens gebouw gemaakt van rode zandsteen uit de 16e eeuw. Nadat je het fort hebt verkend, maak je een laatste stop bij Itimad-Ud-Daulah, ook wel bekend als Baby Taj. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap in de trein naar Delhi. Eet in de trein voordat je 's avonds in Delhi aankomt. Ontmoet uw chauffeur bij uw trein en keer terug naar uw Dehli-hotel.

Vanuit Delhi: Taj Mahal, Agra Fort Dagtour met Supersnelle Trein

3. Vanuit Delhi: Taj Mahal, Agra Fort Dagtour met Supersnelle Trein

Je tour naar de Taj Mahal per supersnelle trein begint met een ophaalservice vanaf de locatie van je keuze in Delhi/NCR. Je chauffeur begeleidt je naar het Nizamuddin Railway Station en zorgt ervoor dat je je treinwagon vindt en comfortabel installeert. De trein vertrekt om 08:00 uur en het ontbijt wordt aan boord geserveerd. Aankomst op Agra Railway Station om 9:50 AM, je gids wacht buiten je bus met een bordje met je naam erop. Vervolgens ga je naar de Taj Mahal, een adembenemend monument dat de liefde symboliseert, gebouwd door Shah Jahan voor zijn vrouw Mumtaz Mahal in de 16e eeuw. Je gids geeft je inzicht in de geschiedenis en de betekenis. Vervolgens bezoek je het ontzagwekkende Agra Fort, gebouwd in de 15de eeuw door de Mughal keizer Akbar. Van hieruit kan je genieten van een uitzicht op de Taj Mahal. Na je verkenning van het fort ga je naar een multicuisine restaurant voor de lunch. Na de lunch neemt je gids je mee naar Itimad-Ud-Daulah's Tombe, ook bekend als de Baby Taj. Na een onvergetelijke ervaring in Agra keer je tegen 17:30 uur terug naar het Agra Cantt Railway Station, waar je gids je zal helpen je trein te vinden voor de terugreis naar Delhi. Je trein vertrekt om 17:50 en geniet van de terugreis, ontspan in je wagon en geniet van de maaltijd aan boord. Als je om 19:30 uur in Delhi aankomt, wacht je chauffeur buiten op je treinwagon. Hij zal je dan afzetten bij je hotel of de luchthaven in Delhi/NCR/Gurugram.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatiman Express Trein

4. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatiman Express Trein

Geniet van een dagvullende tour door Agra vanuit New Delhi, Gurgaon of Noida. Haal je voorrangstoegang voor de Taj Mahal, verken Agra Fort en garandeer je toegang tot de Taj Mahal. Neem de Gatimaan Express trein vanuit Delhi om de majestueuze Unesco-werelderfgoedlocaties van de Taj Mahal en Agra Fort te zien. Geniet van Ontbijt, Lunch, Ac vervoer & Entree tickets in Agra. Stop bij: Nizamuddin Station Platform 1, Jathedar Harbans Singh Bhogal Marg, Nizamuddin, Nizamuddin East, New Delhi, Delhi 110013, India Onze chauffeur haalt je op bij je hotel in New Delhi en rijdt naar het Nizamuddin Railway Station om de supersnelle trein naar Agra te nemen. Je krijgt e-tickets via e-mail of via onze chauffeur. Hij zal je ook helpen om in de trein te stappen. De trein vertrekt om 08:00 uur. Stop bij: Taj Mahal, Dharmapuri, Boskolonie, Tajganj, Agra 282001 India Om 9:50 uur Bij aankomst op Agra Cantt Railway Station (AGC) word je opgewacht door onze chauffeur/vertegenwoordiger bij de hoofduitgang, hij zal je naambordje vasthouden. Na een warm welkom ga je aan boord van je privévoertuig. Avontuur begint Bezoek - De legendarische Taj Mahal (een Unesco-werelderfgoedlocatie), Geen reis naar Agra zou compleet zijn zonder een bezoek aan deze glinsterende visie van koepels en minaretten. s Werelds bekendste graftombe getuigt van het tijdloze liefdesverhaal van de 17e eeuwse Mughal keizer Shah Jahan en zijn koningin Mumtaz Mahal. (Taj Mahal blijft elke vrijdag gesloten). Stop bij: Khan shahab 199*, Fatehabad Rd, tegenover hotel howard plaza, Agra, Uttar Pradesh 282001, India Na het einde van de Taj ga je lunchen in een restaurant met airconditioning waar je verschillende soorten meel van deze stad kunt proeven. Heerlijke veg/niet-veg lunchbuffet Stop bij: Agra Fort Rakabgani, Agra 282003 India Bezoek na de lunch het indrukwekkende Agra Fort (een Unesco-werelderfgoedlocatie), gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus, dit enorme fort is gemaakt van rode zandsteen. De elegante gebouwen binnen weerspiegelen een interessante synthese van Perzische en Centraal-Aziatische bouwstijlen. Het doolhof van binnenplaatsen, moskeeën en privékamers van het fort weerspiegelt het verhaal van het Mughal Rijk. 17:00 Transfer naar Agra Cantt. Stop bij: Agra Cantt, treinstation, Agra, Uttar Pradesh 282001, India Na een onvergetelijke dag, transfer naar het Agra Railway Station waar onze vertegenwoordiger je zal helpen bij het instappen in je trein (Trein nr. 12049) terug naar Delhi. (De trein vertrekt om 17:50 uur, het diner wordt aan boord geserveerd). 19:30 uur Nizamuddin treinstation, Delhi. De trein komt aan op het H. Nizamuddin Railway Station, waar je wordt opgewacht door onze vertegenwoordiger/chauffeur die je zal helpen bij het instappen in je voertuig en je naar je hotel zal brengen. Dit is het einde van je Taj Mahal tour per Gatimaan Express met veel herinneringen. EINDE TOUR MET GELUKKIGE & ZOETE HERINNERINGEN

Delhi: all-inclusive Taj Mahal & Agra-dagtrip met de trein

5. Delhi: all-inclusive Taj Mahal & Agra-dagtrip met de trein

Je tour begint wanneer je gids je ophaalt bij je accommodatie in Delhi. Vanaf daar wordt u overgebracht naar het treinstation Hazrat Nizamuddin om aan boord te gaan van de Gatimaan Express naar Agra. In de trein wordt een warm ontbijt geserveerd, gevolgd door thee of koffie, voordat u aankomt op het treinstation Agra Cantt. Daar wordt u bij aankomst vanaf het perron ontvangen, voordat uw begeleide stadstour begint. Vanaf het treinstation van Agra wordt u naar de majestueuze Taj Mahal gebracht. De Taj Mahal is een van de zeven wereldwonderen en staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Het staat als een perfect wit mausoleum met overal ingewikkeld houtsnijwerk, en je gids zal de geschiedenis van de Taj Mahal uitleggen terwijl hij je inzicht geeft in de belangrijkste bezienswaardigheden. Met uitzicht op de Taj Mahal voorbij de rivier de Yamuna ligt het fort van Agra. Deze structuur van rode zandsteen is een wonder van architectuur en kunst en vertegenwoordigt het koninklijke leven tijdens het Mogol-rijk in Agra. Het uitgangspunt van het Rode Fort bestaat uit verschillende historische plaatsen, die tijdens uw bezoek kunnen worden verkend. Na het Agra Fort wordt de lunch geserveerd in een van de beroemde restaurants met airconditioning in Agra. Na de lunch verken je Itmad-Ud-Daulah. Dit monument, ook wel "Baby Taj" genoemd, is gebouwd van wit marmer met ingewikkeld houtsnijwerk en werken. Als je eenmaal het lokale gevoel van Agra hebt gehad, kun je teruggaan naar het treinstation van Agra om aan boord te gaan van je trein terug naar New Delhi. Na het bereiken van New Delhi wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger, voordat u naar de luchthaven/uw hotel wordt gebracht.

Vanuit Delhi: Taj Mahal-trip op dezelfde dag met de snelste trein van India

6. Vanuit Delhi: Taj Mahal-trip op dezelfde dag met de snelste trein van India

Ontdek de fenomenale stad Agra op een privédagtrip vanuit New Delhi met de snelste trein van India, de Gatimaan Express. Je wordt vroeg in de ochtend om 07:00 uur opgehaald voordat je wordt overgebracht naar het treinstation Hazrat Nizamuddin, waar je aan boord gaat van de Gatimaan Express naar Agra. In de trein wordt een warm ontbijt geserveerd, gevolgd door thee of koffie, voordat u aankomt op het treinstation Agra Cantt. Daar wordt u bij aankomst vanaf het perron ontvangen, voordat uw begeleide stadstour begint. Je wordt meegenomen op een korte rondleiding langs de andere bezienswaardigheden van Agra voordat je naar de prachtige Taj Mahal gaat. Woorden kunnen de schoonheid ervan niet beschrijven, het is gewoon iets dat je zelf moet zien. Deze attractie trekt toeristen naar Agra zoals motten naar een wonderbaarlijke vlam. Na de Taj rijd je naar Agra Fort. Dit enorme fort van rode zandsteen, verspreid over een uitgestrekte 94 hectare, staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De lunch wordt later geserveerd in een van de beroemde restaurants met airconditioning in Agra, voordat je de tombe van I'timād-ud-Daulah (de Baby Taj) bezoekt, een Mughal-mausoleum gebouwd in de 17e eeuw. Vaak beschreven als een "juwelendoos", wordt dit gebouw beschouwd als een ontwerp van de Taj Mahal. Als je eenmaal het lokale gevoel van Agra hebt gehad, kun je teruggaan naar het treinstation van Agra om aan boord te gaan van je trein terug naar New Delhi. Na het bereiken van New Delhi wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger, voordat u naar de luchthaven/uw hotel wordt gebracht.

Vanuit Delhi: Dagtrip naar Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj

7. Vanuit Delhi: Dagtrip naar Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj

Nadat je bent opgehaald van elke gewenste locatie in Delhi, Gurugram of Noida, ga je verder naar Agra in een privéauto met klimaatbeheersing. Bezoek enkele van de bekendste bestemmingen van India met het gemak en comfort van een privéchauffeur en gids. Bij aankomst aan de Taj Mahal zal je gids je vervoegen en de tickets overhandigen voor toegang tot de beruchte Taj Mahal. Breng zoveel tijd als je wilt door met het verkennen van dit indrukwekkende voorbeeld van Mughal architectuur. Zet koers naar Agra Fort en geniet van een rondleiding van 1 uur alvorens te lunchen in het Courtyard by Marriott. Proef van een vers bereide lunch in een 5-sterrenomgeving. Bezoek na de lunch de Baby Taj, een prachtige tombe die eeuwen geleden werd gebouwd. Na je verkenningsdag brengt je chauffeur je terug naar Delhi, terug waar je begon.

Vanuit Delhi: All-Inclusive Taj Mahal dagtocht per trein

8. Vanuit Delhi: All-Inclusive Taj Mahal dagtocht per trein

Vervoer van hotel naar treinstation:- Deze tour begint bij je hotel waar je chauffeur je ophaalt om je naar het Nizamuddin treinstation te brengen. Zoek je treinwagon en stoelen met de hulp van je chauffeur en vertrek om 8:10 uur van het treinstation. Eet je ontbijt in de trein om je dag te beginnen. Bezoek Taj Mahal:- Aankomst in Agra om 9:50 AM en ontmoet je gids voor de treinwagon. Neem plaats in de wagon en ga op weg naar het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Breng tot 3 uur door met het verkennen van dit monument. Lunch:- Ga naar een 5-sterrenhotel en voel je luxe terwijl je Indiase delicatessen proeft en het toprestaurant bewondert. Ontspan tot 1 uur tijdens deze pauze voordat je terugkeert naar de tour. Bezoek Agra Fort:- Het Agra Fort is een historisch fort in de stad Agra en staat ook bekend als het Rode Fort van Agra. In dit fort werd Mughal keizer Humayun gekroond. Het werd later gerenoveerd door de Mughal keizer Akbar vanaf 1565 en het huidige bouwwerk werd voltooid in 1573. Bezoek Baby Taj:- Tombe van I'timād-ud-Daulah is een Mughal mausoleum in de stad Agra in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh. De graftombe van I'timād-ud-Daulah wordt vaak beschreven als een "juwelendoos", soms de "Bachcha Taj" of de "Baby Taj" genoemd en wordt vaak beschouwd als een ontwerp van de Taj Mahal. Terug naar het treinstation:- Keer terug naar het treinstation van Agra en ga aan boord van je trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17:50 uur en komt om 19:30 uur aan in Delhi. Dineer in de trein om je onvergetelijke dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet je je chauffeur voor de bus en word je naar je hotel gebracht.

Lokale sightseeing in Agra met zonsopgang of ervaring op dezelfde dag

9. Lokale sightseeing in Agra met zonsopgang of ervaring op dezelfde dag

Je persoonlijke reis door de wonderen van Agra begint met een begroeting op maat! Onze toegewijde chauffeur en deskundige gids staan te popelen om je op te wachten in het door jou gekozen toevluchtsoord in Agra, perfect afgestemd op de door jou gewenste tijd. Maak je klaar om je onder te dompelen in het tapijt van deze historische stad! Verken het 1e historische monument: Taj Mahal De Taj Mahal, een tijdloos meesterwerk in opdracht van keizer Shah Jahan in 1632, staat op de zuidelijke oever van de Yamuna rivier. Dit ivoorwit marmeren mausoleum vereeuwigt een gekoesterde liefdesgeschiedenis en huisvest de overblijfselen van Mumtaz Mahal en de eeuwige rust van keizer Shah Jahan. Elk gepolijst oppervlak vertelt geschiedenis en emotie en nodigt uit om het rijke tapijt te verkennen. Verken 2e historische monument: Agra Fort Bezoek Agra Fort, een UNESCO site langs de Yamuna rivier, ooit de hoofdresidentie van de Mughal keizers. Bewonder de mix van Hindoeïstische en Centraal-Aziatische architectuur. Wandel door het majestueuze fort van rode zandsteen en marmer en ervaar de grootsheid ervan. Pauzeer daarna voor de lunch in een restaurant met airconditioning. Verken 3e Historisch Monument: Baby Taj In het hart van Agra ligt de Tombe van I'timād-ud-Daulah, een Mughal meesterwerk en 'juwelenkistje', liefkozend de 'Baby Taj' genoemd. Het is meer dan een getuigenis van het verleden, het is een voorloper van de grootsheid van de Taj Mahal - een doek van Mughal kunstzinnigheid, elk delicaat detail een streep in het ontwerp van de geschiedenis, wachtend op jouw ontdekking. Verken 4e historische monument: Mehtab Bagh Mehtab Bagh, een hemelse Charbagh in Agra, Noord-India, onthult zijn betovering ten noorden van de Taj Mahal, aan de overkant van de rivier Yamuna. Dit vierkante meesterwerk van 300 bij 300 meter, genesteld in de omarming van de overstromingsvlakten, is een harmonieuze dans met de natuur. Het is niet zomaar een tuin; het is een zorgvuldig georkestreerde symfonie die perfect is uitgelijnd met de Taj Mahal aan de overkant. Het nodigt je uit om getuige te zijn van de poëzie die is geschreven in de taal van architectuur en landschap, een verborgen juweeltje dat op je ontdekking wacht. Verken 4e historische monument: Fatehpur Sikri Na de lunch begin je aan een één uur durende reis van de stad naar Fatehpur Sikri, je derde Werelderfgoedbestemming op deze rondreis. Deze 16e-eeuwse ommuurde stad, bekend om haar elegantie, heeft opmerkelijk goed bewaarde gebouwen. Fatehpur Sikri, dat vaak 's werelds best bewaarde spookstad wordt genoemd, werd gebouwd aan het einde van de 16e eeuw en werd, intrigerend genoeg, verlaten na slechts 14 jaar. Keer na je bezoek aan Fatehpur Sikri terug naar Agra en rond je rondleiding af door te winkelen voor handwerk met marmer en inlegwerk van zachte stenen en andere ambachten. Aan het einde van de dag brengt je gids je terug naar je hotel, het treinstation van Agra of een andere gewenste locatie in Agra.

New Delhi: tweedaagse tour door Agra en Fatehpur met supersnelle trein

10. New Delhi: tweedaagse tour door Agra en Fatehpur met supersnelle trein

Dag 1 - Delhi naar Agra per supersnelle trein en Agra Sightseeing Tour. De tour begint met een pick-up van het hotel in Delhi / Noida / Gurgaon om 07.00 uur. Onze chauffeur zet je af bij het treinstation. Hij zal je ook helpen bij het vinden van je treinwagon en stoelen. De trein vertrekt om 8.10 uur vanuit Delhi en arriveert om 9.50 uur in Agra. Bij aankomst in Agra ontmoet je je gids die voor je treincoach wacht en ga je verder met het bezoeken van de stad Agra. Zit in een privéauto met airconditioning met chauffeur en gids, dan bezoek je Fatehpur Sikri en Mehtab Bagh (Sunset Point), verken je het uitzicht op de zonsondergang van Taj Mahal. Keer dan terug naar het hotel in Agra en overnacht in Agra. Dag 2 - Agra Sightseeing Tour en 's avonds neemt u een supersnelle trein terug naar Delhi. Op de 2e dag wordt u om 06.30 uur opgehaald bij het hotel en gaat u naar de Taj Mahal bij zonsopgang. Kom dan terug naar het hotel. Bezoek later Agra Fort en Itimad-Ud-Daulah (Baby Taj). Ga dan rond 17.30 uur naar het treinstation van Agra. Je trein vertrekt om 17:40 uur vanuit Agra en komt om 19:30 uur terug in Delhi. Bij aankomst in Delhi ontmoet u onze vertegenwoordiger en wordt u tussen 20.00 en 20.30 uur naar uw hotel in Delhi gebracht

56 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Agra Railway Station: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Agra Railway Station

Wil je alle activiteiten in Agra Railway Station bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.