Ontdek het beste van
Aguas Calientes

Alle activiteiten

809 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Aguas Calientes

Vanuit Cusco: Dagvullende tour in Machu Picchu met een groep

Vanuit Cusco: Dagvullende tour in Machu Picchu met een groep

Reis vanuit Cusco om meer te weten te komen over de majestueuze Inca-stad: Machu Picchu en de oude beschaving die daar leeft. Ontdek de geheimen die erin verborgen zitten. Ga terug in de tijd terwijl je de straten van deze ruïnes in de Peruaanse Andes verkent. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel in Cusco voor transfer naar het treinstation. Stap aan boord en geniet van het comfort dat de trein biedt tijdens de reis naar Machu Picchu. Kies uit de optie van een standaardtrein of een Vistadome-trein met panoramisch uitzicht. Geniet van de dynamische landschappen van de Peruaanse Andes. Aankomst in Aguas Calientes en neem een bus naar de ingang van de citadel van Machu Picchu. Leer meer over de geschiedenis van deze prachtige plek. Afhankelijk van de optie die u selecteert, kunt u genieten van een geleid bezoek aan Circuit 5. Bezoek Qolqas, de landbouwzone, de waterweg, de droge kuil, de Tempel van de Zon, het Inka-huis, de waterbronnen, stel drie overkappingen, Pisonay Square en het archeologische reservaat. Neem de bus terug naar Aguas Calientes en krijg aanbevelingen voor de lunch. Stap aan boord van de trein terug naar het station Ollantaytambo of Poroy waar het vervoer klaar staat om je naar je hotel in Cusco te brengen.

Machu Picchu: Hele dagtour vanuit Cusco met optionele lunch

Machu Picchu: Hele dagtour vanuit Cusco met optionele lunch

Ontdek de magie van de Andes en Machu Picchu tijdens een dagtocht vanuit Cusco. Bewonder het uitzicht op de bergen in de trein naar Aguas Calientes. Stap in een comfortabele bus naar Machu Picchu en begin aan een rondleiding. Geef je ervaring een upgrade en voeg er een authentieke Peruaanse lunch aan toe. Je begint met de ophaalservice vanaf je hotel in Cuzco en reist naar het station van Ollantaytambo om op de trein naar Aguas Calientes te stappen. Dit is de dichtstbijzijnde stad bij Machu Picchu. Geniet van een mooie treinreis door het spectaculaire Andeslandschap. De trein beschikt over voldoende zitplaatsen met grote ramen, waardoor je een weids uitzicht hebt op de omliggende jungle en de bergen.  Vervolgens maak je een busreis van 25 minuten naar Machu Picchu. Aangenomen wordt dat de stad Machu Picchu in de jaren 1450 werd gebouwd als een vakantieoord voor de Inca-keizer Pachacuti. Binnen een eeuw werd de stad verlaten na de Spaanse verovering. De Spanjaarden hebben haar nooit gevonden, dus ze werd niet verwoest zoals andere Inca-steden. In plaats daarvan werd het langzaam opgeslokt door de jungle en verborgen. Maak een rondleiding met gids over deze plek, waarbij je uitleg krijgt over de oorsprong van deze adembenemende citadel en de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het centrale plein, de koninklijke vertrekken, de Tempel van de Drie Ramen, de Ronde Torens, de Heilige Zonnewijzer en de begraafplaatsen. Na deze tour keer je terug naar Aguas Calientes, waar je vrije tijd hebt om de stad te verkennen en van een optionele lunch te genieten.  Na enige tijd in de stad keer je terug naar het station van Aguas Calientes, waar je de trein terug naar Ollantaytambo neemt, vanwaar je weer terug wordt gebracht naar je hotel.

Vanuit Aguas Calientes: Bus ticket heen en terug naar Machu Picchu

Vanuit Aguas Calientes: Bus ticket heen en terug naar Machu Picchu

Profiteer van het gemak van vooraf geboekte retourtransfers van Aguas Calientes naar Machu Pichu. Geniet van de rust en stilte terwijl je in een bus met airconditioning rijdt en onderweg het landschap bewondert. Uw professionele chauffeur zorgt ervoor dat uw transfers veilig en ontspannen verlopen. Vermijd de drukte en geniet van een flexibel schema en redelijke prijzen.

Aguas Calientes: Machu Picchu Officieel Ticket, Bus & Gids

Aguas Calientes: Machu Picchu Officieel Ticket, Bus & Gids

Verken de historische citadel van Machu Picchu. Ervaar het panoramische uitzicht op de ruïnes en de omringende bergen voordat je de archeologische site ontdekt met een rondleiding. Na de ontmoeting met je gids begin je aan de prachtige rit van 30 minuten naar Machu Picchu. Maak een wandeling van 20 minuten naar het bovenste deel van Machu Picchu en volg je gids naar de perfecte uitkijkplaats. Breng 2 uur door op de legendarische site en verdiep je in de geschiedenis van de Verloren Citadel en Machu Picchu. Je zult verdwalen in de doolhofachtige stenen constructies van de site. Geniet van het prachtige panoramische uitzicht op de ruïnes en de bergen. Je zult verdwalen in de doolhofachtige stenen constructies voordat je terugkeert naar Aguas Calientes. Controleer de beschikbaarheid voordat je boekt. Controleer de beschikbaarheid voordat je reserveert.

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 2

Machu Picchu: Officieel toegangsbewijs voor Circuit 2

Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu in je eigen tempo met een standaard toegangsticket voor deze prachtige Unesco-werelderfgoedlocatie. Geniet van een naadloos bezoek door je toegangsticket vooraf te reserveren en te kiezen uit twee circuits. Circuit 1 (Llaqta de Machupicchu): Wandeling naar het bovenste en onderste deel van de archeologische site, terrassen en landbouw. Als je van plan bent Machu Picchu uitgebreid te verkennen. Circuit 2 (Llaqta de Machupicchu en Incabrug): Wandel naar de bovenste en onderste delen van de archeologische site met routes naar Inti Punku en de Incabrug.

Vanuit Cusco: Machu Picchu Tour met de Vistadome Panoramatrein

Vanuit Cusco: Machu Picchu Tour met de Vistadome Panoramatrein

Bewonder een van de nieuwe zeven wereldwonderen tijdens deze dagexcursie naar Machu Picchu vanuit Cusco. Geniet van het landschap vanuit een panoramische trein, volg een rondleiding door het Inca heiligdom en geniet van een lunch voordat je terugkeert naar Cusco. Begin je tour helder en vroeg met een pick-up bij je hotel in Cusco. Ga naar het treinstation van Ollantaytambo om aan boord te gaan van de panoramatrein Vistadome naar Aguas Calientes, de dichtstbijzijnde stad van Machu Picchu. Geniet tijdens de 1,5 uur durende treinreis van het fascinerende landschap langs de heilige Vilcanota rivier. Bij aankomst in Aguas Calientes ontmoet je je gids en stap je in de bus voor een rit van 30 minuten naar de hoofdingang van Machu Picchu. Ga samen met je gids het UNESCO Werelderfgoed binnen en leer meer over de geschiedenis, tradities en meer rond deze mysterieuze en raadselachtige Inca-citadel. Stap daarna in de bus terug naar Aguas Calientes voor de lunch. Na de lunch ga je aan boord van de trein terug naar Ollantaytambo, waar je chauffeur op je wacht met een bordje met je naam erop. Vanaf het treinstation rijd je terug naar je hotel in Cusco waar je wordt afgezet.

Cusco: Hele dagtrip naar Machu Picchu met hoteltransfers

Cusco: Hele dagtrip naar Machu Picchu met hoteltransfers

Ervaar een tour die ideaal is voor diegenen die weinig tijd hebben, maar Machu Picchu, een van de meest magische plekken ter wereld, niet willen missen. Ontvang een rondleiding door de archeologische vindplaats en vrije tijd om deze zelf te ontdekken. Begin je reis met het ophalen van hotels en hostels in het centrum van Cusco en ga naar Ollantaytambo om aan boord van de trein te stappen. Geniet van een treinrit van 2 uur naar de stad Machu Picchu. Bij aankomst wacht de gids met de namen van elke reiziger. Volg je gids naar het busstation om in de bus naar de citadel te stappen. Begin een rondleiding van 2 uur door het historische heiligdom van Machu Picchu. Na je rondleiding heb je vrije tijd om de site zelf te verkennen. Later in de middag neemt u de bus terug naar Aguas Calientes, waar u de trein terug naar Ollantaytambo neemt om eindelijk uw laatste busreis naar Cusco te maken.

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Dag 1: Wandelen naar Machu Picchu Je korte Alpaca Expeditions Inca Trail tour naar Machu Picchu begint met het ophalen van je hotel tussen 4 en 4:30 uur. Vervolgens gaan we naar het treinstation en vertrekken we met de trein van 6:40 uur vanuit Ollantaytambo. Het pad volgt de Urubamba rivier tot kilometerpaal 104, waar we aan onze trektocht beginnen. Onderweg zul je spectaculaire uitzichten zien op landerijen, besneeuwde bergen en de machtige Urubamba rivier. Na drie uur wandelen bereiken we de mooiste Inca site op de Inca Trail Wiñay Wayna (Forever Young) op 2.600 m. Weinig mensen krijgen de kans om deze uitgebreide waterfonteinen, tempels en landbouwterrassen te zien. Na een paar minuten lopen kom je aan bij de camping van Alpaca Expeditions, die wordt gebruikt door wandelaars die ervoor hebben gekozen om de Klassieke Inca Trail te doen. Hier kun je genieten van een warme zelfgemaakte lunch die vers is bereid door de koks van Alpaca Expeditions. Vanaf Wiñay Wayna lopen we naar de Zonnepoort. Na het nemen van foto's en het verkennen van het gebied, nemen we de bus naar Aguas Calientes en gaan we naar je hotel. Daarna gaan we naar het restaurant voor het diner (inbegrepen). Na het diner raden we je aan vroeg naar bed te gaan om de volgende dag optimaal te benutten. Dag 2: Bezoek Machu Picchu "Verloren Stad van de Inca's" en terugkeer naar Cusco We staan vroeg op zodat we een van de eerste bussen kunnen nemen om de opvallende zonsopgang bij Machu Picchu te zien. Je krijgt een twee uur durende begeleide wandeltour door je Engelssprekende privégids van Alpaca Expeditions. Daarna heb je tijd om Machu Picchu zelf te verkennen. Degenen die kaartjes hebben voor Huayna Picchu zullen tijd hebben om de berg te beklimmen, wat ongeveer anderhalf uur heen en terug duurt. Na het verkennen kun je de bus nemen of naar Aguas Calientes lopen voor een vrije middag. Je moet niet vergeten om je trein te halen, die vertrekt die middag naar Ollantaytambo. Zodra je aankomt op het station in Ollantaytambo zullen we je daar opwachten en je terugbrengen naar Cusco en je afzetten bij je hotel.

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Wandel de wereldberoemde Inca Trail tijdens deze wandeling met gids over 4 dagen en 3 nachten. Volg een eeuwenoud voetpad door de Zonnepoort naar Machu Picchu en passeer onderweg magische nevelwouden. Geniet van schilderachtig kamperen, smakelijke maaltijden en de expertise van lokale gidsen en dragers. Dag 1 Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco, Urubamba of Ollantaytambo op de eerste ochtend. Geniet van een stevig ontbijt en ontmoet je team van gidsen en dragers voor de 82 km lange rit naar het beginpunt van de tocht. Wandel in intervallen van 2 uur, met regelmatige stops om te eten en te pauzeren. De eerste overnachting is in Ayapata op 3300 meter hoogte. Ontspan hier met een warm drankje, een diner en een welverdiende rust. Dag 2 Wek vroeg op voor de langste dag van de trektocht met het hoogste punt van de route, Dead Woman's Pass, op 4215 meter. Stop hier om te genieten van het spectaculaire uitzicht voordat je op tijd afdaalt naar de Pacaymayu Vallei voor de lunch. Klim vervolgens naar de Inca site van Runcu Raccay waar je twee enorme watervallen aan de overkant van de vallei kunt bewonderen voordat je weer afdaalt naar de afgelegen site van Sayacmarca. Na een korte rondleiding maak je een korte wandeling naar de tweede camping, waar je voor het diner de zon kunt zien ondergaan boven de Vilcabamba bergen. Dag 3 Begin weer vroeg voor de mooiste dag van de route. Wandel over geleidelijke hellingen terwijl je het nevelwoud en Salkantay, de op een na hoogste piek in de Heilige Vallei, nadert. Begin dan aan de klim naar de laatste top, Phuyupatamarka, waar je voor het eerst uitzicht hebt op Machu Picchu. Van hieruit is het 3 uur lopen over een trap naar beneden naar Wiñay Wayna, waar je kampeert in de buurt van Machu Picchu. Geniet van een ontspannen laatste avond met je gidsen en dragers en ga vroeg naar bed voor je laatste dag op verkenning. Dag 4 Opstaan bij het krieken van de dag voor een prachtige zonsopgang boven de ruïnes van Machu Picchu. Trek naar beneden naar de Zonnepoort en ga op weg naar de Verloren Stad van de Inca's, waar je privétour door de ruïnes begint. Na de bustour ga je met de bus naar Augas Calientes. Neem hier een paar uur de tijd om de stad te verkennen, of optioneel om Huayna Picchu te beklimmen, voordat je de trein neemt naar Ollantaytambo of Poroy. Vanaf hier brengt een chauffeur je per bus terug naar je hotel.

Veelgestelde vragen over Aguas Calientes

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Aguas Calientes?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Aguas Calientes op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Aguas Calientes

Activiteiten in Aguas Calientes

Steden in Peru

Andere activiteiten in Aguas Calientes

Wil je alle activiteiten in Aguas Calientes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aguas Calientes

Gemiddelde beoordeling

4.5
(1.321 beoordelingen)

Ik bedoel, er zijn echt geen andere opties om er te komen dan deze bus, maar als je eenmaal in de rij staat, is er zeker een wachttijd, maar aangezien het ook op ons regende en zooooooooo veel mensen voor de ochtendtour, de 45 waar we op wachtten om verder te gaan was niet verschrikkelijk. Ik ben zeker langer blijven wachten bij Disney-attracties. Als je van plan was om om 9.00 uur bij de ingang van het park te gaan, zou ik een om 8.00 uur doen. Je zult daar waarschijnlijk pas na 9.00 uur opstaan. Anders wacht je tot de mensen om 08.00 uur als eerste gaan en dan zal je wachttijd veel langer duren

Fantastische excursie naar Machu Picchu. Ik had een prive-gids die alles goed uitlegde. De terugreis met Peru Rail was een 'ramp'. Over moeten stappen, in de stromende regen, stomplelend door het oerwoud, slechte coördinatie en communicatie! Uiteindelijk deden we bijna 7 uur over een treinreis van 47 km. Hier kan Lima tours niks aan doen natuurlijk.

Akkoord ! Houd er rekening mee dat de Machu Picchu- en buskaartjes afzonderlijke kaartjes zijn! Je droomt 48 uur voor de dag van je buskaartjes

De reis was erg rustig, we stapten in op het moment van ons ticket, maar op de terugweg stonden we 40 minuten in de rij.

Gemakkelijker kopen zonder via Peruaanse platforms te gaan.