Kies data
Aguas Calientes

Tours

Aguas Calientes Tours: Onze meest aanbevolen

Van Cusco: dagtour door Machu Picchu

1. Van Cusco: dagtour door Machu Picchu

Reis vanuit Cusco om meer te weten te komen over de majestueuze Inca-stad: Machu Picchu en de oude beschaving die daar leeft. Ontdek de geheimen die erin verborgen zijn. Ga terug in de tijd terwijl je de straten van deze ruïnes in de Peruaanse Andes verkent. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel in Cusco voor transfer naar het treinstation. Stap aan boord en geniet van het comfort dat de trein biedt tijdens de reis naar Machu Picchu. Kies uit de optie van een standaardtrein of een Vistadome-trein met panoramische uitzichten. Geniet van de dynamische landschappen van de Peruaanse Andes. Aankomst in Aguas Calientes en neem een bus naar de ingang van de citadel van Machu Picchu. Leer meer over de geschiedenis van deze prachtige plek. Afhankelijk van de optie die je selecteert, kun je genieten van een rondleiding door Circuit 5. Bezoek Qolqas, de landbouwzone, de waterweg, droge put, Tempel van de Zon, Inka House, waterbronnen, set drie covers, Pisonay Square en het archeologische reservaat . Neem de bus terug naar Aguas Calientes en krijg aanbevelingen voor de lunch. Stap in de trein terug naar het station Ollantaytambo of Poroy, waar vervoer klaar staat om je naar je hotel in Cusco te brengen.

Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met alle tickets

2. Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met alle tickets

Haal het meeste uit je tijd in Cusco met een privétour van een hele dag door het beste van Machu Picchu. Geniet van het ophalen van je hotel in Cusco, reis met de trein door de Andes en leer over de oorsprong van Machu Picchu tijdens een begeleide wandeling. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar Ollantaytambo voor je treinrit naar Aguas Calientes. Geniet vanuit het raam van uw trein van een panoramisch uitzicht op het Andesgebergte en de omliggende jungle. Stap vervolgens in de bus voor een snelle reis van 25 minuten naar Machu Picchu en vermijd de lange trektocht. Geniet van een begeleide wandeling door deze historische citadel en leer over de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het centrale plein, de tempel van de drie ramen, de heilige zonneklok en de begraafplaats. Geniet na je tour van wat vrije tijd in Aguas Calientes om de stad te verkennen of om te lunchen voordat je op de trein terug naar Ollantaytambo springt, vanwaar je aan het eind van de dag weer wordt afgezet bij je hotel in Cusco.

Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

3. Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

Ontmoet je chauffeur in je hotel of het treinstation in Aguas Calientes. Begeef je op de prachtige rit van 30 minuten naar Machu Picchu, waar je je paspoort toont en door de veiligheidscontrole gaat. Loop 20 minuten naar het bovenste gedeelte van Machu Picchu en volg je gids naar de perfecte uitkijklocatie. Je gids leidt je door de legendarische site tijdens een 2-uur durende rondleiding, waarin je de geschiedenis van de verloren stad en Machu Picchu ontdekt. Krijg een panoramisch uitzicht op de ruïnes en de omliggende bergen. Verdwaal in de doolhofachtige stenen constructies. Daarna keer je terug naar Aguas Calientes.

Van Cusco: luxe Machu Picchu-tour in eersteklas trein

4. Van Cusco: luxe Machu Picchu-tour in eersteklas trein

Stap in een wereld van luxe in deze eersteklas trein naar Machu Picchu. Bewonder een prachtig uitzicht op het platteland van Cusco terwijl u geniet van gastronomische gerechten en livemuziek aan boord. Begin uw dag met een privétransfer naar het station en word verwelkomd aan boord van de eersteklas trein naar Machu Picchu. Stap het observatorium, de lounge of het balkon binnen om het weidse uitzicht op de Andes en de Urubamba-rivier te bewonderen. Na 4 uur reizen vanuit Cusco, arriveer je in Aguas Calientes en rijd je 30 minuten naar de Citadel van Machu Picchu. Bij aankomst ontmoet je je privégids en begin je aan de middagtour door de citadel. Bekijk de meest spectaculaire archeologische vindplaatsen in Machu Picchu. Verken het fort, tempels, pleinen en paleizen terwijl je gids de fascinerende geschiedenis van de verloren stad van de Inca's uitlegt. Geniet daarna van vrije tijd om in je eigen tempo door de stad te dwalen en prachtige foto's te maken. Vertrek in de late namiddag naar Cusco en geniet aan boord van een selectie cocktails, wijn en live-entertainment. Geniet van een heerlijk driegangenmenu bereid met lokale producten terwijl je comfortabel terug naar het station reist.

Salkantay naar Machu Picchu: trektocht van 5 dagen

5. Salkantay naar Machu Picchu: trektocht van 5 dagen

Treed in de voetsporen van de oude Inca's en bewandel dezelfde bergpaden die zij ook eeuwen geleden bewandelden. Ga terug naar de natuur en geniet van het geweldige uitzicht op de besneeuwde bergtoppen van het Andesgebergte. Dag 1: Cusco - Mollepata – Markhuq’asa - Soraypampa - Humantay-meer (L, D) Je laat Cusco achter je en reist naar Markhuq’asa voor het begin van je trek naar Soraypampa, dat 3.850 meter boven zeeniveau ligt. Je pauzeert bij het basiskamp om te lunchen en loopt dan rond het meer van Humantay. Dan ga je terug naar het basiskamp voor de nacht. Dag 2: Soraypampa - Salkantay-pas - Collpapampa (B, L, D) Je loopt naar het hoogste punt van de trek bij de Salkantay-pas en geniet van het adembenemende uitzicht op de bergtoppen. Vervolgens loop je 2 uur omlaag naar het kamp om te lunchen. Je betreedt vervolgens het hoogste deel van het Amazoneregenwoud tijdens een wandeltocht door het nevelwoud. Spot lokale wilde dieren onderweg naar het dorpje Collpapampa, waar je de nacht zult doorbrengen. Dag 3: Collpapampa - La Playa - Santa Teresa (B, L, D) Na het ontbijt maak je een lichte wandeling naar La Playa door de vallei van Santa Teresa en bewonder je de watervallen en wilde orchideeën. Je komt langs koffie-, bananen- en avocadoplantages en krijgt de mogelijkheid om lokale koffie te proeven op een biologische koffieplantage. Na een lokale lunch in La Playa ga je met de auto 40 minuten omlaag naar Santa Teresa waar je kunt genieten van thermale bronnen en wilde vogels kunt spotten. Hier breng je de nacht door.  Dag 4: Santa Teresa - Hidroelectrica - Aguas Calientes (B, L, D) Op deze dag in Santa Teresa kun je kiezen of je wilt ziplinen of de hangbrug of de thermale baden wilt bezoeken. Vervolgens ga je door naar Hidroelectrica. Onderweg kom je door watervallen die uit de gletsjers komen en door cacao- en koffievelden. Na een voedzame lunch wandel je in 2 uur naar Machi Picchu Pueblo, bekend als Aguas Calientes. Eenmaal in Aguas Calientes ga naar je hotel om je op te frissen en te ontspannen voor het avondeten. Na het avondeten kun je uitrusten en je voorbereiden voor de klimtocht naar Machu Picchu de volgende ochtend. Dag 5: Machu Picchu (B) Verken Machu Picchu vroeg in de ochtend vóór de grote menigten arriveren. Je kunt ervoor kiezen om zelf omhoog te wandelen naar de ruïnes of voor een toeslag de bus te nemen. Ga bij aankomst op een 2 uur durende rondleiding en leer meer over de tempels, paleizen, huizen van de priesters en nog veel meer. Je krijgt wat vrije tijd om de plek op eigen houtje te verkennen. Loop bijvoorbeeld omhoog naar Huayna Picchu of de berg van Machu Picchu (wanneer je dit van tevoren geboekt hebt). Je kunt ook wandelen naar Inti Punku (de zonnepoort), die bij het begin van het Inkapad ligt. Je neemt om ongeveer 18:30 uur de trein naar Ollantaytambo en neemt dan de bus terug naar Cusco om bij aankomst naar je hotel of hostel vervoerd te worden.

Van Cusco: Machu Picchu kleine groep dagtour

6. Van Cusco: Machu Picchu kleine groep dagtour

Sluit je aan bij een kleine groepsreis en ga op een onvergetelijke begeleide reis naar Machu Picchu. Ontvang een rondleiding door de ontzagwekkende citadel van een officiële gids en profiteer van een tourpakket dat het ophalen van hotels uit Cusco, treinkaartjes en busshuttles omvat. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, word je naar het treinstation van Cusco gereden en begin je aan een schilderachtige treinrit van 2 uur naar de stad Aguas Calientes. Bewonder de adembenemende schoonheid van de Heilige Vallei van de Inca's tegen het prachtige landschap van de Andes. Bij aankomst in Aguas Calientes spring je op een kleine bus en reis je langs de stad Urubamba en omhoog naar de ruïnes van de zogenaamde "Verloren Stad van de Inca's", een UNESCO-werelderfgoed en nu een van de nieuwe zeven wonderen van de wereld. Laat je afzetten bij de hoofdingang van Machu Picchu, waar je wordt opgewacht door je deskundige gids die je rond de heilige heuveltop zal leiden en je zal vertellen over de fascinerende geschiedenis en cultuur van de Inca's. Bewonder meer dan 600 terrassen, 160 gebouwen, duizenden trappen, verschillende tempels en 16 fonteinen gebouwd door de Inca-keizer Pachacutec. Kijk omhoog naar de gerestaureerde gebouwen, zoals de Tempel van de Zon en de Kamer met de Drie Ramen, en geniet van het weidse landschap van de omliggende vallei.   Daal weer af naar Aguas Calientes, waar je vrije tijd hebt om door de stad te wandelen en een plek te zoeken om te lunchen. Stap op een geplande tijd in de trein terug naar Cusco en word opgehaald bij het treinstation om terug naar uw hotel te worden vervoerd.

Van Cusco: Machu Picchu 2-daagse Budget Tour met de auto

7. Van Cusco: Machu Picchu 2-daagse Budget Tour met de auto

Reis naar de iconische Machu Picchu tijdens een tweedaagse tour die speciaal is ontworpen als een betaalbaar alternatief dat je meeneemt door schilderachtige bergen, langs inheemse dorpen en door weelderige junglewandelingen. Maak uw reis comfortabeler door te upgraden naar opties zoals hotels in Aguas Calientes en extra bus- en treinuitbreidingen. DAG 1: Cusco - Santa Teresa - Hydro-elektrisch - Aguas Calientes Ophalen om 7:00 uur bij hotels en hostels in het centrum van Cusco. Ga door de Heilige Vallei en waardeer verschillende dorpen en klimatologische veranderingen in de Andes. Aankomst rond 13.30 uur in Santa Teresa, waar een typische lunch wordt geserveerd. Vervolg vervolgens de tour totdat je rond 15:00 uur aankomt bij Hydroelectric. Start vanaf hier een wandeling over de treinsporen door een inheemse jungle naar Aguas Calientes, ongeveer een tocht van 3 uur. U kunt bij de kassa een extra trein naar Aguas Calientes kiezen als u de wandeling niet wilt doen. Bij Aguas Calientes zal uw gids u naar uw accommodatie leiden (als de optie is geselecteerd). Je hebt ook de mogelijkheid om optioneel te ontspannen bij de warmwaterbronnen (deze activiteit kan alleen ter plaatse worden betaald) of een wandeling te maken door de stad voor het diner. DAG 2: Aguas Calientes - Machu Picchu - Hydro-elektrisch - Cusco Sta 's morgens vroeg op en om 04.30 uur om de wandeling naar Machu Picchu, de verloren stad van de Inca's, te beginnen. De steile wandeling naar boven duurt ongeveer 1:30 uur en het doel is om de zonsopgang vanaf de Inca-citadel te waarderen en als eerste aan te komen. De wandeling naar Machu Picchu vereist een redelijke fysieke conditie - je kunt ook een extra bus naar Machu Picchu kiezen bij de kassa, als je de wandeling niet wilt doen. Ontvang een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu en de omliggende sites. Geniet van vrije tijd om foto's te maken en rond te kijken in de citadel. Als u een van de extra wandelingen naar een van de bergen kiest, splitst u met de groep om alleen naar de Huayna Picchu of Machu Picchu-berg te gaan - u kunt deze wandelingen bij de kassa toevoegen. Verlaat Machu Picchu en keer rond 11.30 uur terug naar Aguas Calientes (lopend of met de bus, afhankelijk van of je een add-on kiest bij het afrekenen). Eenmaal in Aguas Calientes, begin je de wandeling terug naar Hydroelectric, waar je gids wacht om de groep te verzamelen om terug te keren naar de stad Cusco - nogmaals, je kunt een add-on kiezen voor een trein naar Hydroelectric bij de kassa, als je dat niet doet wil de wandeling doen. Je bent rond 21.30 - 22.00 uur terug in Cusco. De drop-off vindt plaats op het San Francisco-plein in het historische centrum, vlakbij Plaza de Armas. Afstanden voor de hele route: • Afstand afgelegd per auto / busje van Cusco tot waterkrachtcentrale: ongeveer 4 tot 5 uur • Trekkingafstand van waterkrachtcentrale tot Aguas Calientes: ongeveer 2:30 uur (enkele reis) • Trekkingafstand van Aguas Calientes tot Machu Picchu: 1:30 uur (enkele reis) • Bus van Aguas Calientes naar Machu Picchu: 25 minuten (enkele reis) • Afstand afgelegd met auto / busje van waterkrachtcentrale naar Cusco: ongeveer 5 tot 6 uur

Van Cusco: tweedaagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

8. Van Cusco: tweedaagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, de koloniale Inca te gaan, ontdek een van de archeologische vindplaatsen van de Inca, op de top van de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Inca-rijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, Andes-instrumenten, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, gemaakt met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan bij het station Aguas Calientes, waar onze medewerkers u zullen helpen bij uw verblijf in een van de hotels in Aguas Calientes. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: In de ochtend haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transport dat een ingewikkeld pad beklimt dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, zal je verwelkomen met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie van overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het afgesproken tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

9. Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

Ontdek de oude wonderen van Peru met een tweedaagse excursie vanuit Cusco. Verken Ollantaytambo in de Heilige Vallei, volg een rondleiding van 2 uur door de oude ruïnes van Machu Picchu en upgrade je tour met een wandeling naar Huayna Picchu of de berg Machu Picchu. Dag 1 De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco. Als je de starttijd van 06:30 uur kiest, bezoek dan Chinchero, Maras-Moray en Ollantaytambo. Kies de start van 07:50 uur om Pisaq en Ollantaytambo in de Heilige Vallei te bezoeken. Stop om te lunchen in de stad Urubamba (inbegrepen) voordat je de trein naar Aguas Calientes neemt. Bij aankomst in Aguas Calientes gaat u naar uw accommodatie. Kies de accommodatie-add-on bij het boeken om te genieten van een inbegrepen comfortabele hotelkamer. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Nachts neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies te geven voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag. Dag 2 Sta vroeg op voor een vertrek van 07:00 uur vanuit Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu met de bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu. Loop met je gids en leer meer over deze oude Inca-stad. Bezoek tuinen, heiligdommen, waterkanalen en gevangenissen. Geniet na de rondleiding van wat vrije tijd om de Inca-citadel op eigen gelegenheid te verkennen. Vergroot je avontuur door een optionele Huayna Picchu- of Machu Picchu-klim aan je reis toe te voegen. Volg de aanwijzingen van je gids en klim naar de top om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ga terug naar de stad Aguas Calientes en geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Keer ten slotte met de bus terug naar de stad Cusco.

Cuzco: kleine groepstour naar Machu Picchu met tickets

10. Cuzco: kleine groepstour naar Machu Picchu met tickets

Tijdens deze 1-daagse excursie bezoek je de belangrijkste archeologische en culturele schat van Peru. De dag begint met ophaalservice bij je hotel en transfer naar het treinstation in Ollantaytambo. Een vroeg vertrek om 05:05 uur betekent dat je ruim de tijd hebt om Machu Picchu te verkennen. Je bewondert de schoonheid van de valleien tijdens de treinreis naar Aguas Calientes. Vanaf dit punt is het slechts 30 minuten met de bus naar het heiligdom van Machu Picchu. Verken het Inca-complex met een deskundige gids. Je ziet de Tempel van de Zon, de Intihuatana, de Tempel van de 3 Vensters, het mausoleum en meer. Je hebt vrije tijd om foto's te maken en zelf rond te lopen. Bezoek Plaza de Armas in de stad en zie wat voor handwerk er wordt aangeboden. Keer terug naar Ollantaytambo met de trein waarna je wordt teruggebracht naar Cuzco.

  • Rondleidingen
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Andere belevingen
59 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 59

Sitemap Aguas Calientes

Wil je alle activiteiten in Aguas Calientes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aguas Calientes

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 50 beoordelingen

Ik heb voor deze ervaring gekozen omdat ik in Cusco kon worden opgehaald en dezelfde dag naar Cusco kon terugkeren. De gastheer was zeer communicatief en ik werd gemakkelijk van de bus naar de Inca-trein, naar een andere bus en naar Machu Picchu geleid, waar mijn gids op me wachtte. Ze zorgden voor alle vervoerbewijzen en toegangsbewijzen. Ik hoefde geen vinger uit te steken! Mijn gids was uiterst deskundig en maakte de tour leuk en hij kende de beste fotoplekken!

Het verliep erg goed. Ophalen van hotel, gebruik van de trein, ophalen van het treinstation bij het dalstation. Vervoer per bus naar Machu Picchu en de eigenlijke rondleiding waren geweldig! De gids zorgde heel goed voor ons en gaf ons veel informatie en liet ons de plaatsen zien voor prachtige foto's. Niet opdringerig maar altijd vriendelijk en met goed Engels hadden we een geweldige dag met hem.

Machu Picchu was geweldig. Het weer is zo goed, maar niemand kan er iets aan doen. Gids was super aardig en sprak goed Engels. Is erg toeristisch en gewoon duur.

Fijn om tevoren al een gids geregeld te hebben die avond tevoren al even langs kwam

Todo fue excelente, los choferes, los guías, puntuales y muy profesionales.