Kies data
Aguas Calientes

Vervoer

Aguas Calientes Vervoer: Onze meest aanbevolen

Van Aguas Calientes: retourbusticket naar Machu Picchu

1. Van Aguas Calientes: retourbusticket naar Machu Picchu

Geniet tijdens de busrit van de rust en het landschap. De bussen zijn comfortabel en uitgerust met airconditioning.  De professionele chauffeur zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van de reis. Profiteer van flexibele reistijden en gunstige prijzen, en geniet boven alles van een prachtige reis.  

Van Cusco: tweedaagse reis naar Machu Picchu met overnachting

2. Van Cusco: tweedaagse reis naar Machu Picchu met overnachting

Ga naar Machu Picchu tijdens deze rondreis vanuit Cusco. Volg een pad door de weelderige jungle en bezoek de stad Machu Picchu. Bezoek de archeologische vindplaats Machu Picchu met een professionele gids. DAG 1: Cusco – Waterkrachtcentrale – Machu Picchu Town Je wordt om 06:20 uur opgehaald bij je hotel in het historische centrum. Rijd naar de waterkrachtcentrale en passeer de steden Ollantaytambo, Malaga en Santa Teresa om aan te komen bij de waterkrachtcentrale waar je zult lunchen. De wandeling begint vanaf hier en je gids geeft instructies voor de 3 uur durende wandeling naar Aguas Calientes, een stad in de buurt van Machu Picchu. Ontmoet je gids op het centrale plein Aguas Calientes aan het einde van de wandeling. Voordat u naar uw accommodatie vertrekt voor het diner op eigen gelegenheid, wordt u geïnformeerd over hoe u de volgende dag in Machu Picchu kunt arriveren. Dag 2 Machu Picchu – Hydro-elektrisch – Cusco Sta om 5 uur op en loop of neem de bus naar de ingang van Machu Picchu. Ga met de groep naar binnen en geniet van 2,5 uur om de site te verkennen, unieke foto's te maken en onderweg herinneringen op te doen. Nadat je Machu Picchu hebt verkend, loop je de weg af naar de verwoeste brug en keer je 3 uur terug langs hetzelfde pad naar de waterkrachtcentrale waar de bus zal wachten. Gasten arriveren om 14.00 uur voor vertrek van 14.30 uur naar Cusco. De tour eindigt om 23:00 uur in Cusco op de Plaza de San Francisco.

Aguas Calientes: bustransfer naar Machu Picchu Citadel

3. Aguas Calientes: bustransfer naar Machu Picchu Citadel

De beste manier om Machu Picchu te bereiken vanuit Aguas Calientes en vice versa is met de bus. Boek de transfer van tevoren en de lokale partner stuurt je de kaartjes voor het openbaar busvervoer per post. De reis duurt 30 - 45 minuten per enkele reis en uw ticket is geldig voor u om de bus te nemen op een tijdstip dat voor u geschikt is. De dienst rijdt van 05.30 uur tot 15.00 uur van Aguas Calientes naar Machu Picchu en van 6.00 uur tot 18.00 uur van Machu Picchu naar Aguas Calientes. Bussen komen elke 10-15 minuten

Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

4. Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

Ervaar een comfortabele en betaalbare reis van en naar Machu Picchu met de PeruRail-expeditietrein. Begin je tour naar de Inca-stad Machu Picchu met een reis in Inca-stijl aan boord van de PeruRail-expeditietrein. Bewonder het adembenemende landschap tijdens de treinreis en geniet van het panoramische uitzicht vanuit het raam. Profiteer van de service door een eersteklas en goed opgeleide bemanning aan boord. Optioneel kun je jezelf versterken en verfrissen met snacks en drankjes in de restauratiewagen, die een brede selectie kwaliteitsproducten biedt. Gebruik van gratis Wi-Fi is exclusief beschikbaar voor passagiers op treinstations in Poroy (Cusco), Ollantaytambo en Machu Picchu.

Machu Picchu: privérondleiding door de verloren stad

5. Machu Picchu: privérondleiding door de verloren stad

Ontdek waarom Machu Picchu een van de wereldwonderen is. Verken deze oude stad met een lokale gids en leer over alle mysteries die de plaats te bieden heeft. Je begint de tour in Aguas Calientes waar je wacht op de volgende bus naar Machu Picchu. Bij aankomst loop je een uur naar het bovenste deel van Machu Picchu, met onderweg een fantastisch uitzicht over de stad. Hierna wordt u meegenomen op een uitgebreide tour van 2 tot 3 uur en heeft u vrije tijd om Machu Picchu te verkennen voordat u terugkeert naar de stad. Je gids zal je uitleggen hoe je terug kunt gaan naar Aguas Calientes of Cusco.

Van Cusco: treinrit en rondleiding door Machu Picchu

6. Van Cusco: treinrit en rondleiding door Machu Picchu

Sluit je aan bij een lokale gids en reis van Cusco naar het beruchte Machu Picchu tijdens deze privédagtrip. Bewonder een panoramisch uitzicht over de Heilige Vallei en bezoek de meest opmerkelijke attracties op de oude Inca-site. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, stap je in de trein en leun je achterover en ontspan je terwijl je geniet van een reis van 2 uur door de Heilige Vallei. Bewonder het spectaculaire uitzicht over de berg en passeer steden als Ollantaytambo. Kies je voor de Vistadome Panoramic-trein, dan kun je ook een Andes-hapje en -drankje proeven. Kom vervolgens aan in de stad Aguas Calientes en vertrek met je gids op een busrit bergopwaarts naar Machu Picchu. Kort na het inchecken begint u aan uw privétour en ontdekt u de prachtige architectuur en attracties van de citadel, zoals de Tempel van de Zon en de Tempel van de Maan. Daarna krijgt u vrije tijd om de site zelf te verkennen voordat u de bus terug naar Aguas Calientes neemt. In de late namiddag neemt u de trein voor uw terugreis naar Cusco. Als je de Vistadome Panoramic-trein hebt gekozen, beëindig je ervaring dan door jezelf onder te dompelen in de Andes-cultuur door middel van muziek en entertainment aan boord.

Machu Picchu: retourkaartje trein Vistadome

7. Machu Picchu: retourkaartje trein Vistadome

Reis naar een van 's werelds beroemdste archeologische vindplaatsen op de Vistadome-trein van Cusco of Ollantaytambo naar Aguas Calientes, in de buurt van Machu Pichu. Geniet met panoramische ramen in elke koets van het uitzicht op de omliggende bergen en het prachtige landschap. Terugreizen op de Vistadome bieden ook een modeshow aan boord, met de exclusieve baby alpaca wolcollectie met de nieuwste trends in alpaca kleding, allemaal te koop. Als een toegevoegde bonus, geniet van live dansen geïnspireerd door de oude cultuur van de Andes. Geniet van een snack gemaakt van lokale ingrediënten, zodat je de volledige Andes-ervaring kunt krijgen via de lokale keuken. De reis bevat ook niet-alcoholische dranken voor uw verfrissing aan boord. Gratis WiFi is ook beschikbaar voor het exclusieve gebruik van passagiers op Poroy, Ollantaytambo en Machu Picchu Station.

  • Transfers
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Aguas Calientes

Wil je alle activiteiten in Aguas Calientes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aguas Calientes

Ondanks een indrukwekkende wachtrij wordt de service goed gerund en gaat deze zeer snel vooruit, het gedrag van de bus op het spoor is zeer correct en bespaart kostbare tijd voor de reizigers die haast hebben. bovendien lijken de bussen weinig te vervuilen (je neus bevestigt dit), een nogal ongelooflijke uitzondering in Peru, een pluspunt voor de druk bezochte site.

Uitstekende organisatie en coördinatie van minibussen

Personeel verantwoordelijk en attent op de verzoeken van toeristen, goede kwaliteit en comfort van minibussen, de vooruitbetaling en de reservering voor geplande dag en tijd is een geweldige faciliteit voor toeristische rust. Ze bleven een versneld communicatiemiddel creëren om op afstand de status van reserveringen en schema's te bekijken.

Zeer goed voor reizigers die niet de 2 uur durende wandeling willen maken om toegang te krijgen tot Macchu Picchu. We dachten dat de shuttle verplicht was om toegang te krijgen tot de site... dit is niet het geval! De prijs is vrij duur voor de klim van 30 minuten.

Transfers van en naar Poroy naar Cusco werkten perfect (chauffeurs waren altijd op tijd). De organisatie met het lokale team verliep via e-mail. Er werd altijd snel gereageerd zodat er geen onduidelijkheden ontstonden.

Sensationeel!!

Geweldige service! Leuke ervaring! Mooi landschap en land! Bedankt PeruRail en Peru voor zulke mooie herinneringen !!