Airlie Beach
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Airlie Beach

Airlie Beach: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Airlie Beach

Een goede combinatie om wat van de whitsundays als het reef te zien. Helaas waren de weercondities niet ideaal om naar het reef te gaan maar de organisatie heeft hun best gedaan om nog een snorkelpunt te vinden. Tip: kijk goed naar de windkracht voordat je deze activiteit boekt. Als het erg hard waait dan wordt het zicht op het reef vertroebelt en zie je dus bijna niks

Great experience! Whitsunday Island was beautiful. Had a nice swim and the lookout was great. Plenty of food and drinks on board, tasted really good. We expected to do a bit more snorkelling, but it was very good though! The crew was nice and helpfull, awesome day.

wWhitsunday: dagvullend catamaranavontuur vanuit Airlie Beoordeeld door Dorrie, 28-10-2019

A great day at the Great Barrier Reef and Whitehaven beach. The crew of the vessel was great, funny and relaxed. The food and snacks were good and everything was well organised. I would gladly book this trip again!

Het is een fijn tochtje over het water en de korte tijd dat je op het strand bent is fijn. Helemaal omdat je wetsuits krijgt zodat je toch lekker een frisse duik in het water kan nemen.

Geweldige dag gehad! Het personeel op de boot was super gastvrij en wist veel van de omgeving. We hebben ook veel gelachen. Lunch was ook heel goed, genoeg vegetarische opties! Bedankt