Kies data

Dingen om te doen Airlie Beach

De Whitsundayeilanden en het Great Barrier Reef liggen op een steenworp afstand van deze tropische kustplaats.

Beschikbare activiteiten

48 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Overzicht activiteiten in Airlie Beach

Wil je alle activiteiten in Airlie Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Airlie Beach

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.950 beoordelingen

De ervaring was erg goed. Het uitzicht op de heuvel is geweldig en de kleine wandeling waard en het snorkelen is ook goed, vooral bij de vissenkom. Je ziet veel vis wat geweldig is. De lunch was goed en Jade en Reese waren ook erg vriendelijk. Zeker aan te bevelen. Mijn enige slechte ding was dat we ongeveer een uur in de ochtend wachtten, wat een beetje frustrerend was.

Een ongelooflijke dag dankzij een zeer enthousiast en attent team. we hebben 2 prachtige snorkelplekken gedaan en daarna een stop van ongeveer 2 uur op Whitehaven. Ik raad het Thundercats-team aan dat wist hoe ze ons de hele dag aan het lachen konden maken en zich konden aanpassen aan het weer om ons een geweldige tijd te bezorgen!

Ondanks het slechte weer was het een prachtige reis! Onze gidsen Josh en Race(?) zorgden uitstekend voor ons en legden veel uit over de Whitsundays en het rif. Zwemmen bij White Beach en snorkelen met veel vissen in het rif! Ik zou het op elk moment opnieuw doen en kan het 150% aanbevelen!

Excellent staff, amazing food, great wines, good snorkel gear (for stinger protection), likeminded people from different ages/background. It is a bit pricy, but you will get good quality for it.

It was all beautiful. Dave and savannah were very good hosts.