Ajaccio
Fietsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ajaccio Fietsen: Onze meest aanbevolen

Ajaccio: zelfgeleide e-biketocht langs het turquoise water

1. Ajaccio: zelfgeleide e-biketocht langs het turquoise water

Je tour begint bij het Office de Tourisme in het stadscentrum. Daar kun je je moderne huurfiets, een Peugeot e-bike met een Bosch-motor, ophalen. Ontdek Napoleontische bezienswaardigheden, verken de oude stad, zie de Sanguinaires-eilanden en de prachtige baai van Capo di Feno. Langs de binnenlandse route Saint Antoine fiets je terug naar het Office de Tourisme. In slechts 3,5 uur kun je tal van bezienswaardigheden van het eiland ontdekken. Deze omvatten het huis waar  Napoleon werd geboren en zijn jeugd doorbracht. Bezoek buiten het centrum de Genuese toren van Parata en geniet van het uitstekende uitzicht op de Sanguinaires-archipel. Ga op weg naar de prachtige stranden van de  Grand Capo en Petit Capo.

...

Sitemap Ajaccio

Wil je alle activiteiten in Ajaccio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ajaccio

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Moeilijk bereikbaar maar per e-mail binnen een paar uur terug (schemawijzigingen), flexibel, vriendelijk personeel Aanvraag voor reis is ingekort en onmogelijk om de route te geven het zou goed zijn om de QR-code op de fiets te hebben om hem op te laden Activiteit leuk is het klopt dat de motor niet te veel is

Leuke activiteit, we waren beetje vroeger op de afspraak wat geen enkel probleem was om te starten alsook kregen we leuke informatie voor een eventuele fietsroute. Top service met andere woorden, wij zijn fan!

Zeer goede manier om de stad in een paar uur te ontdekken. De route is eenvoudig en aangenaam. Ik raad aan !

Elektrische fietstocht in alle vrijheid en echt geweldig met gemotoriseerde hulp.! Adviseren en doen

Een super ochtend Zeer goede ontvangst Zeer goede uitleg Goede fietsen