Wat je niet wil missen in Ajlun

Vanuit Amman: privétour Jerash, Ajloun Castle of Umm Qais

1. Vanuit Amman: privétour Jerash, Ajloun Castle of Umm Qais

Kies uit een tour van een privétour van Amman naar Jerash, Ajloun Castle en Umm Qais, een privétour van Amman naar Jerash, een privétour van Amman naar Jerash en Aljoun Castle, of een privétour van Amman naar Jerash en Umm Qais. Begin met het ophalen van je hotel in Amman en reis naar je volgende bestemming in een auto of busje met airconditioning. Kies een tour met de optie om de oude stad Jerash te bezoeken en verken de stad die een rijke en welvarende Griekse en Romeinse nederzetting was. Dwaal door de Colonnaded Street en ontdek een goed bewaard gebleven Romeins amfitheater, de Tempel van Artemis, het Forum, Oval Plaza en Hadrian's Arch. Selecteer een tour naar Ajloun en bezoek Ajloun Castle, een 12e-eeuws fort gebouwd door Saladin uit de Ayyubid-dynastie. Bekijk de Arabisch-islamitische militaire architectuur, die de belangrijkste doorgangen naar het noordwesten van Jordanië bewaakte. Ontdek de torens, kamers, galerijen en trappen die deel uitmaken van de stad. Bewonder het prachtige landschap dat de heuvels omringt. Beklim de toren en geniet van het fantastische uitzicht op de Jordaanvallei en de Dode Zee. Kies voor een tour naar Umm Qais en bezoek een van de mooiste Grieks-Romeinse steden in de regio. Kom meer te weten over de ruïnes van de stad Gadara in Decapolis, nu bekend als Umm Qais. Geniet van het adembenemende uitzicht op Jordanië, Syrië, Israël en Palestina.  Kom ten slotte opnieuw samen met uw chauffeur en keer terug naar Amman, waar uw tour eindigt met een drop-off op een centrale locatie naar keuze.

Van Amman: privé Jerash, kasteel Ajloun en Umm Qais-tour

2. Van Amman: privé Jerash, kasteel Ajloun en Umm Qais-tour

Geniet van een boeiende reis tijdens deze dagtrip van Amman naar Jerash. Kies uit drie opties waarmee u het kasteel van Ajloun en de stad Umm Qais kunt bezoeken. Blijf onderweg verbonden met de meegeleverde Wi-Fi en blijf gehydrateerd met het gratis water. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Amman en ontspant tijdens de mooie rit naar Jerash, een wereldberoemde Romeinse stad die vaak wordt gevierd als een van de best bewaarde oude Romeinse steden. Duik in de geschiedenis en wandel door dit opmerkelijke archeologische juweeltje tijdens een rondleiding zonder gids. Upgrade uw ervaring door de optie te selecteren om ook het kasteel van Ajloun te bezoeken. Na je bezoek aan Jerash ga je naar Ajloun Castle, een monumentaal fort gebouwd door Saladin om Jeruzalem te beschermen. Dit fort, genesteld te midden van weelderige bossen, getuigt van historische grandeur. Krijg de volledige ervaring door de optie te selecteren die het kasteel van Ajloun en de stad Umm Qais omvat. Na een bezoek aan het kasteel begeeft u zich naar Umm Qais voor adembenemende panoramische uitzichten waarmee u vier landen tegelijk kunt bewonderen, waaronder de betoverende Zee van Galilea. Bewonder de opmerkelijke technische bekwaamheid van de Romeinen bij het creëren van Umm Qais tijdens een zelfgeleide tour voordat je terugkeert naar je accommodatie in Amman.

Vervoer door alle steden in Jordanië

3. Vervoer door alle steden in Jordanië

verken alle steden waar je nieuwsgierig naar bent en laat ons je helpen om je dag in te plannen door onze ervaring in alle steden in Jordanië door te geven en je privévervoer te krijgen met een Engelssprekende chauffeur die tijdens je reis bij je blijft en je helpt ontdekken de steden

Amman: driedaagse tour naar Jerash, Petra, Wadi Rum en de Dode Zee

4. Amman: driedaagse tour naar Jerash, Petra, Wadi Rum en de Dode Zee

Ervaar het beste van Jordanië met een privéchauffeur tijdens een driedaagse tour voor uw groep van maximaal 7 personen. Dompel jezelf onder in de eeuwenoude werelden van Jerash en Petra, slaap in een bedoeïenenkamp in Wadi Rum, maak een jeeptour door de woestijn, bekijk de Rode Zee vanuit Aqaba en geniet daarna van de zon op een strand aan de Dode Zee. Met twee overnachtingen inbegrepen en al het vervoer per privéauto, is dit een comfortabele manier om de hoogtepunten van Jordanië te bezoeken, van ongerepte natuur tot fascinerende cultuur en geschiedenis.

Van Amman: privérondleiding Jerash, Ajloun Castle Um Qais

5. Van Amman: privérondleiding Jerash, Ajloun Castle Um Qais

Kies uit een tour van een privétour van Amman naar Jerash, Ajloun Castle en Umm Qais, een privétour van Amman naar Jerash, een privétour van Amman naar Jerash en Aljoun Castle, of een privétour van Amman naar Jerash en Umm Qais . Begin met ophalen bij uw hotel in Amman en reis naar uw volgende bestemming in een auto of busje met airconditioning. Kies een tour met de optie om de oude stad Jerash te bezoeken en de stad te verkennen die een rijke, welvarende Griekse en Romeinse nederzetting was. Wandel door de Colonnaded Street en ontdek een goed bewaard gebleven Romeins amfitheater, de Tempel van Artemis, het Forum, het Ovale plein en de Boog van Hadrianus. Selecteer een tour naar Ajloun en bezoek het kasteel van Ajloun, een 12e-eeuws fort gebouwd door Saladin uit de Ayyubid-dynastie. Bekijk de Arabisch-islamitische militaire architectuur, die de belangrijkste doorgangen naar het noordwesten van Jordanië bewaakte. Ontdek de torens, kamers, galerijen en trappen die deel uitmaken van de stad. Bewonder het prachtige landschap rondom de heuvels. Beklim de toren en geniet van het fantastische uitzicht op de Jordaanvallei en de Dode Zee. *Als u ervoor kiest om Umm Qais te bezoeken: Kies voor een tour naar Umm Qais en bezoek een van de mooiste Grieks-Romeinse steden in de regio. Leer meer over de ruïnes van de stad Gadara in Decapolis, nu bekend als Umm Qais. Geniet van het adembenemende uitzicht op Jordanië, Syrië, Israël en Palestina. Ontmoet ten slotte opnieuw uw chauffeur en keer terug naar Amman, waar uw tour eindigt met een drop-off op een centrale locatie naar keuze.

4-daagse tour Amman: Jerash Petra Wadi rum Aqaba Dode Zee

6. 4-daagse tour Amman: Jerash Petra Wadi rum Aqaba Dode Zee

Dag 1 je begint je reis vanuit Amman, je gids staat in de lobby op je te wachten. om 7:00 uur. De tour in Amman kan 3 uur duren om de schoonheid van de natuur van Amman te verkennen en de citadel van Amman gedurende 1:30 uur te bezoeken dan het Romeinse theater gedurende 30 minuten en geniet van andere mooie elementen. Daarna bezoek je de stad Jerash gedurende 3 uur om de prachtige archeologische vindplaatsen te verkennen. Daarna bezoek je de stad Ajloun Castle van binnenuit en geniet je van de schoonheid van de natuur. Daarna keert u terug naar Amman en overnacht u daar. Dag 2 je begint je reis van Amman naar Petra, je gids wacht in de lobby op je. om 7:00 uur. 07:15 uur start rit naar het zuiden van Jordanië om eerst het Dana-reservaat te stoppen, je stopt daar voor Dana-uitzicht 15 minuten, uitzicht op de berg. stop 2: shoubak Castel, je zult het kasteel rond 11:00 uur gedurende 40 minuten verkennen, een van de gebouwd door de kruisvaarders, je zult de verschillende kamers, zalen verkennen en je zult de historische betekenis van het kasteel kennen. Stop 3: om 13:00 uur kom je aan in Little Petra, je ziet de siq van Al-barid, grotten, Nabateese rotsen en waterkanalen. leuke ervaring voor 45 minuten. halte 4: Petra stad, je komt daar aan en overnacht. Dag 3 Petra en Wadi Rum Petra-tour: om 07.00 uur start je Explore in de stad Petra, je hebt 5-6 uur nodig om het te bezoeken, je zult zien dat de unieke mix van natuurlijke schoonheid en architectonische wonderen het erkenning heeft opgeleverd als een Unesco-werelderfgoed -site en een van de nieuwe zeven wonderen . je loopt langs de Siq om bij de Schatkist te komen, dan loop je naar het theater en de koninklijke graven, na 15 km lopen kom je aan bij het klooster. je kunt veel foto's maken en je hebt wandelschoenen en zonnebril nodig, als je terugkomt, gebruik je dezelfde manier om terug te komen naar het eerste punt. om 13:00 uur ontmoet je je chauffeur en haalt je op naar wadi rum, om 16:00 uur arriveer je in wadi rum en begin je je safari-jeeptour van 2 uur om de zandberg te zien en een foto te maken op de rotsbrug met mooi uitzicht op de woestijn. hierna kom je aan in het kamp en overnacht je. Dag4 Dode Zee - zet Amman om 8:00 uur af, je checkt uit van wadi rum en steekt de stad Aqaba over naar de Dode Zee, je arriveert om 13:00 uur en je zweeft 2 uur, je stopt om de zoutsteen te zien en bekijk de berg van Jeruzalem. om 15.30 uur ben je klaar om terug te gaan naar Amman. om 17.30 uur arriveert u in Amman, het is aan u, uw chauffeur kan u afzetten bij het hotel.

1-daagse tour: Amman, Jerash, Ajloun

7. 1-daagse tour: Amman, Jerash, Ajloun

Om 8:00 uur start je een rondleiding door Amman De tour in Amman kan 3 uur duren om de schoonheid van de natuur van Amman te verkennen en te genieten van de prachtige kenmerken Daarna bezoek je de stad Jerash gedurende 3 uur om de prachtige archeologische vindplaatsen te verkennen Daarna bezoek je de stad Ajloun Castle van binnenuit en de schoonheid van de natuur Daarna keert u terug naar Amman.

Jerash, Ajloun en Umm Qais-dagtour

8. Jerash, Ajloun en Umm Qais-dagtour

Deze geweldige tour neemt je mee om 3 van de belangrijke antiquiteiten in Jordanië te ontdekken met een comfortabel voertuig en een Engels sprekende chauffeur. Je verkent Jerash, Ajloun en Um Qais bijna 8 - 9 uur op één dag. je zult de verbazingwekkende kastelen zien, genieten van het geweldige uitzicht en geweldige foto's maken voor herinneringen. Deze tour begint in de vroege ochtend, de chauffeur haalt je op het afgesproken tijdstip op bij je hotel of appartement, je kunt tijd doorbrengen in Jerash en vervolgens naar het kasteel van Ajloun en de tour beëindigen in Um Qais.

Van Amman: Sightseeingtour naar Ajlun en Jerash

9. Van Amman: Sightseeingtour naar Ajlun en Jerash

Ontdek de geschiedenis en zie de schoonheid van de steden Ajlun en Jerash tijdens deze privétour vanuit Amman. Bekijk een van de best bewaarde voorbeelden van middeleeuwse Arabische militaire architectuur in het hele Midden-Oosten in Ajlun. Bekijk adembenemende landschappen in de Jordaanvallei. Bezoek de stad van de duizend zuilen in Jerash, die de grootsheid van het oude keizerlijke Rome laat zien. Bewonder de ruïnes terwijl je door de zuilen loopt in de hoofdstraat Colonnaded en langs de bocht van het ovale Piazza. Ontspan terwijl je geniet van het landschap op je weg terug naar Amman.

Jerash en Ajloun-kasteel

10. Jerash en Ajloun-kasteel

Onze Jerash en Ajloun-tour vanuit Amman is de perfecte manier om twee van de meest iconische bestemmingen van Jordanië op één dag te ervaren. Onze reis begint in Amman, waar onze vriendelijke en deskundige chauffeur je ophaalt bij je hotel en je meeneemt op een mooie rit door het prachtige Jordaanse landschap naar Jerash. In Jerash verken je de goed bewaard gebleven ruïnes van een oude Romeinse stad, die ooit een bloeiende metropool en commercieel centrum was. Je wordt teruggevoerd in de tijd terwijl je door de Tempel van Artemis, het Oval Plaza en het indrukwekkende theater dwaalt, waar tot op de dag van vandaag culturele evenementen plaatsvinden. Je hebt ook de mogelijkheid om lokaal handwerk en souvenirs te bekijken op de bruisende markt. Vervolgens gaan we naar het kasteelstadje Ajloun op een heuveltop, dat een adembenemend panoramisch uitzicht op de Jordaanvallei biedt. Hier leer je over de geschiedenis en cultuur van de regio, inclusief de rol van het kasteel bij het beschermen van het gebied tegen binnenvallende troepen door de eeuwen heen. Uiteindelijk keren we terug naar Amman, waar onze gids je afzet bij je hotel, gevuld met onvergetelijke herinneringen aan deze ongelooflijke reis door Jerash en Ajloun.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ajlun

15 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Ajlun

Meer zien

Andere activiteiten in Ajlun

Wil je alle activiteiten in Ajlun bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.