Akropolismuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Akropolismuseum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.784 beoordelingen

Deze fietstocht door Athene raden wij iedereen aan, je ziet een hoop van de stad en de gids Dimos Kontovounisios wist veel van de stad te vertellen en pittoreske straatjes te vinden. Goede fietsen en nette service, een mede fietser had een lekke band maar binnen no-time een andere fiets, super geregeld De dag erna een hop-on/hop-of ticket genomen maar was eigenlijk niet nodig, het meeste al gezien met de fietstour.

Het was wel even lastig het punt te vinden waar de tickets moesten worden geruild voor kaartjes en we hebben wel even moeten zoeken! Verder was het een mooie wandeling op de Acropolis (het zonnetje scheen) en zag ik weer vorderingen herstel vergeleken bij een aantal jaren geleden. Het museum is groot en er is veel te zien. Het was er wel warm.

Het was een geweldige ervaring. Hele goede en gezellige gids.

Erietta Mechili is een geweldige spontane gids. Veel kennis en op elke vraag had zij een goed antwoord. De fietstour was gevarieerd en voor iedereen interessant. Zij spreekt zeer goed engels. Niets dan lof.

Leuke fietstocht. Zo leer je de stad een beetje beter kennen. Doe het aan het begin van je Athenetrip. Van alles wat, kleine straatjes, stadspark en de bezienswaardigheden. Wij vinden het een aanrader.

Beetje een statisch museum. Wel mooi ontworpen. Na bezoek aan Akropolis was dit ff teveel van het goede voor mijn tieners, niet toegekomen aan archeologische opgraving