Belevingen in

Al Ain

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Al Ain

Wil je alle activiteiten in Al Ain ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Al Ain

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 256 beoordelingen

Geweldige en opwindende tour naar Al Ain

De tour was erg leuk en zeer informatief. Je dompelt jezelf onder in een compleet andere wereld. We werden punctueel opgehaald door onze gids en toen begonnen vier van ons de tour. Al tijdens de rit van ongeveer 2 uur krijgt u veel informatie over de VAE. Toen we in Al Ain aankwamen, bezochten we eerst het museum, daarna het paleis, de oases van Al Ain, daarna hadden we een uitstekende lunch in een luxe hotel. Daarna bezochten we de veemarkt en mochten we live kamelen bewonderen. Kleine info voor vrouwen, draag liever ingetogen kleding, de kamelenhandelaren zijn een beetje geïrriteerd. Daarna gingen we naar de berg Jafal Hafeet met zijn unieke uitzicht en uiteindelijk naar de echt hete bronnen. Onze gids Qasim was erg vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen beveel ik de tour ten zeerste aan en zou het op elk moment opnieuw boeken.

We werden een beetje laat opgehaald, maar hadden het geluk om in een kleine bus naar 5 te rijden. Bij de meeste bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om naar iets te kijken, foto's te maken, etc. Van tijd tot tijd waren er nog een paar minuten vanwege de kleine groep. De oase had niet zoveel water meer, dus de korte periode was voldoende. Anders zou u iets meer tijd nodig hebben voor het gebied. Het was genoeg om te snuiven. De lunch was heerlijk en iedereen vond iets bij het buffet. We waren echt heel blij. Onze gids was erg vriendelijk, behulpzaam en legde ook iets uit. De meer bedekte kleding is eigenlijk van toepassing op vrouwen op de kamelenmarkt. Ondanks mijn lange kleren was ik erg opvallend. Anders is het heel interessant om dit ook te hebben gezien.

Wat ik vooral leuk vond aan de excursie was de optimale mix van natuur en cultuur. Al Ain is een groene oase in de woestijn. Het lunchbuffet was gevarieerd en smaakte erg goed. Er waren veel verschillende indrukken tijdens de reis. De gids was erg vriendelijk en kon al onze vragen beantwoorden.

De haltes in Al Ain zijn goed gekozen. De meest bezochte was het bezochte fort en het Al Ain Palace Museum.

Zeer informatief, zeer mooie en competente chauffeur