Al Khayma

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Al Khayma: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Dubai: premium duin- en kameelsafari & barbecue in Al Khayma

1. Dubai: premium duin- en kameelsafari & barbecue in Al Khayma

Begin aan een onvergetelijke dagtour door de woestijn van Dubai. Ervaar de sensatie van het rijden door rode zandduinen en voel de gastvrijheid van een bedoeïenenkamp in de woestijn, waar je kunt deelnemen aan culturele activiteiten en kunt genieten van een heerlijk barbecuebuffet. Reis per terreinwagen vanuit de drukke stad de vredige woestijn in. Geniet bij aankomst van een ontspannen pauze en maak een optionele quadrit terwijl andere voertuigen je inhalen.  Zet je schrap voor een dunebashingrit door de prachtige rode duinen van de Lehbabwoestijn. Voor een extra adrenalinekick kun je eens sandboarding proberen.  Verrijk je duinavontuur met een optionele rit op een quad. Selecteer deze activiteit als extra bij het afrekenen en kies een quad voor jezelf of om te delen met een van je medereizigers.  Ga verder naar het woestijnkamp Al Khayma en je wordt verwelkomd met Arabische koffie, zoetigheden en dadels. Begroet de kamelen van het kamp en maak, als je wilt, een kamelenrit van 10 minuten. Tijdens je verblijf in het kamp kun je shisha roken, hennaschilderen proberen en de plaatselijke valkenier en zijn trouwe vogel ontmoeten.  Het barbecuebuffet begint bij zonsondergang. Geniet tijdens het eten van traditionele dansen. Sluit je diner af met een proeverij van verschillende lokale desserts. Ten slotte wordt het kamp verduisterd en heb je de gelegenheid om de vredige sfeer van een woestijnnacht op te snuiven, waarna je weer terugkeert naar je accommodatie in Dubai.

...
Dubai: quadsafari in woestijn, kameelrit, sandboarding & BBQ

2. Dubai: quadsafari in woestijn, kameelrit, sandboarding & BBQ

Begin je excursie wanneer je bij je hotel of gekozen locatie in Dubai wordt opgehaald door de gids, per comfortabel, van airco voorzien voertuig. Vertrek samen naar de ongelooflijke Lahbab-woestijn, waar je de spanning kunt proeven van een woestijn-avontuur, en de schoonheid van de Bedoeïenen-cultuur. Bij aankomst in de woestijn kun je genieten van een korte pauze. Fris jezelf op en gebruik indien nodig het toilet. Begin dan je quad-avontuur. Luister naar de veiligheidsinstructies van je gids over quad-rijden, onder andere over hoe je je helm draagt. Trek dan je veiligheidsuitrusting aan, spring op de quad, en kickstart je 1 uur durende quadrit. Voel de spanning en adrenaline terwijl je door het zand stuift en de rode duinen bestijgt. Volg de instructies op van je leider, en overwin de rode duinen tijdens deze geweldige quad-ervaring. Aan de top van de duinen pauzeer je je quad-rit om te ontspannen, en de schoonheid van het woestijnlandschap in te ademen. Later kun je sandboarding proberen. Bind het board aan je schoenen en glijd de duinen af. Weest niet bang om van je board te vallen; het is alsof je landt in een zee van zijde. Vergeet niet, terwijl je geniet van de sport, om wat foto's te maken van je leuke avontuur en de verstilde woestijn. Dan rijd je terug naar je startpunt, en ga je door naar het prachtige Al Khayma-woestijnkamp. Bij aankomst bij het kamp word je verwelkomd met de traditionele Arabische koffie, zoetigheden, en dadels. Vervolgens ontmoet je je vriendelijke kameel, en geniet je van een rit in de woestijn, terwijl je de schoonheid van de duinen bewondert. Keer terug naar het kamp voor wat traditionele activiteiten zoals poseren met de valk, henna-tatoeages, en shisha-roken. Tot slot betreden de artiesten het podium en kun je genieten van een tanoura-show en buikdans-voorstelling, terwijl je een heerlijke BBQ-maaltijd nuttigt. Wanneer je woestijnavontuur in de rode duinen ten einde komt, brengt je gids je terug naar je hotel of een door jou gekozen locatie in Dubai.

...
Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khayma-kamp

3. Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khayma-kamp

Je wordt door je gids bij je hotel of een andere locatie opgehaald.Vervolgens rijd je naar de woestijn van Dubai en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie meemaken met onze getrainde chauffeurs.Daarna kun je proberen te sandboarding en fantastische foto's te maken. Hierna reis je naar het Al Khayma-kamp voor een kamelenrit en drankjes.Deelnemers van de 7 uur durende tour genieten vervolgens van enkele entertaintmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp.Wanneer de tour op zijn eind loopt, wordt je weer terug naar je accommodatie gebracht.

...
Dubai: woestijntocht met kamelenrit & sandboarden

4. Dubai: woestijntocht met kamelenrit & sandboarden

Nadat je bij je hotel bent opgehaald in een 4x4 Land Cruiser, ga je samen met je lokale gids naar de woestijn, slechts 45 minuten rijden vanuit Dubai. Je krijgt ongeveer 20 minuten om te ontspannen totdat de Lahbabwoestijn bereikt is. Voor de avontuurlijke reizigers is er de mogelijkheid om op een quad te rijden, wat een optionele activiteit is.  Zodra je 4x4-voertuig klaar is, ga je voor 30-45 minuten de woestijn in voor het dune-bashing. Voel de adrenaline wanneer de Land Cruiser door de hoge rode duinen sjeest. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Verrijk je woestijnavontuur met een optionele rit op een quad. Selecteer deze activiteit als extra bij het afrekenen en kies een quad voor jezelf of om te delen met een van je medereizigers. Na het dune-bashing kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  De volgende stop is het Al Khayma-kamp, waar je wordt verwelkomd met traditionele Arabische koffie, zoetigheden en dadels. Ga vervolgens naar een kamelenboerderij en ontdek hoe deze dieren een belangrijk onderdeel van de traditionele bedoeïenencultuur zijn. Na een korte rit op een kameel word je weer teruggebracht naar je hotel in Dubai.

...
Dubai: zelf op pad met een 2000cc Ranger dunebuggy

5. Dubai: zelf op pad met een 2000cc Ranger dunebuggy

Je wordt opgehaald bij je hotel of op een geselecteerde locatie in Dubai om aan je woestijnavontuur te beginnen. Je bereikt de dunebuggy-basis midden in de woestijn en ontvangt instructies van je kapitein. Alle veiligheidsuitrusting wordt verzorgd, zodat je veilig aan je avontuur met de dunebuggy kunt beginnen. Rijd in je aangepaste dunebuggy van de hoge rode duinen en beleef de ultieme kick. En maak je daarna klaar voor de volgende activiteit: sandboarden. Bind je voeten aan het sandboard en zoef van de duinen af. Na deze twee avontuurlijke woestijnactiviteiten is de ochtendtour van 4 uur afgelopen en word je teruggebracht naar je gewenste locatie in Dubai. Kies je voor de avondoptie van 6 uur, dan ga je na de rit met de buggy naar woestijnkamp Al Khayma. In het kamp maak je een ritje op een kameel, heb je een fotosessie met een valk, rook je shisha, laat je een hennatattoo zetten, en geniet je van een heerlijk BBQ-diner. Daarna word je teruggebracht naar je hotel of een locatie van jouw voorkeur.

...
Uit Dubai: sunset-kamelentocht met shows & BBQ bij Al Khayma

6. Uit Dubai: sunset-kamelentocht met shows & BBQ bij Al Khayma

Je wordt opgehaald bij je hotel in Dubai en begint vervolgens je reis naar de rustige woestijn voor een unieke ervaring bij zonsondergang. Je gaat naar een kamelenkaravaan en ervaart ongeveer 30-45 minuten, afhankelijk van de geselecteerde optie, de prachtige omgeving vanaf de rug van een van de 'schepen van de woestijn'. Optioneel kun je nog in de schemering over de duinen rijden. Ga dan naar een kamp in bedoeïenenstijl voor een traditionele Arabische koffie (kahwa) of thee bij aankomst. Geniet van Luqaimat (zoete deegballetjes) met dadels en ervaar een deel van de levensstijl in de woestijn. Het 'oude Arabië' komt tot leven in een unieke bedoeïenenomgeving. Neem deel aan traditionele activiteiten om je reis naar de Arabische cultuur af te ronden. Rook een waterpijp of neem een hennatatoeage op je hand. Trek typisch Arabische kleding aan en poseer voor een foto met een valk op je hand of schouder.  Geniet van een heerlijk barbecuedinerbuffet terwijl je kijkt naar traditionele buikdansoptredens. Ontspan onder de sterren. Na afloop word je weer bij je accommodatie afgezet.

...
Dubai: zelf duinbuggy rijden en kamelenrit

7. Dubai: zelf duinbuggy rijden en kamelenrit

De ervaring begint met een hotel ophaalservice in Dubai en gaat naar de  Lehbab -woestijn waar het avontuur op je wacht. Kom aan in het buggycentrum en doe alle benodigde veiligheidsuitrusting aan terwijl je luistert naar de instructies van je safarigids. Rij met je buggy de zandduinen in en ervaar een uur opwindend plezier. Raas door het woestijnlandschap en glij over bijzondere zandformaties en voel het gezoem van adrenaline door je lichaam stromen van begin tot einde. Als je eenmaal wat lol hebt gehad met de buggy's, is het tijd voor de volgende activiteit van de dag. Pak een  zandboard  en ga van de hellingen door de duinen. Dit is de laatste activiteit voor gasten die kiezen voor de 4-uur durende ervaring. Na het zandboarden gaat de 6-uur durende ervaring verder met meer leuke activiteiten in het nabijgelegen Al Khayma  woestijnkamp. Hier ervaar je een kamelenrit door de zanderige landschappen, laat je een traditionele henna-tatoeage zetten of kijk je naar een indrukwekkende valkshow. Als je eenmaal een beetje trek hebt gekregen, dineer je op een smakelijk BBQ-diner en ontspan je terwijl je deelneemt aan het traditionele Dubai-tijdverdrijf van  shisha  roken. Aan het einde van een onvergetelijke dag leun je achterover en ontspan je op de terugreis naar je hotel in de stad.

...

Sitemap Al Khayma

Wil je alle activiteiten in Al Khayma ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Al Khayma

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 9.051 beoordelingen

Must!!! do tour in Dubai. Super tour with a fantastic guide. Everything was super organized and top guided by our guide Mr. Asif. He was very involved and only made the experience better by understanding his guests well. I would like to thank Oceans Travels and Mr. Asif again for the unforgettable experience. Will keep this lifetime in mind. Great App and service via GetYourGuide.com easy to use and worked for us for multiple trips.

Fantastisch georganiseerde trip met toch als highlight het dunebashen. De hele trip op zich zit goed in elkaar en onze kinderen van 9 en 11 hebben hun goed geamuseerd. Het eten achteraf in het kamp was zeer lekker. Nog even een dankwoord voor onze fantastische chauffeur Rashid, hij geeft net dat beetje extra aan deze trip!!

Must do when you are in Dubai. Mix of adventure, pleasure, relaxing and nice food. thx to our guide Hashim we had a wonderfull experience and really nice pictures!

Geweldige ervaring, geweldige organisatie, volledig veilige en belangrijkste uitstekende gids / chauffeur.

Echt fantastische dag gehad met onze gids Saaj. Alles was top - activiteiten eten vervoer… super leuk!