Alameda de Hércules

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Alameda de Hércules

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.099 beoordelingen

Stopplaatsen zouden beter kunnen aangeduid worden in Sevilla

Ik had geboekt voor 2 dagen, maar kopie werd afgenomen en heb uiteindelijk van de bus zelf maar een ticket gekregen van 1 dag. Niet op moment zelf gezien...maar pas dag nadien. Eigenlijk nu 6 euro in de vuilbak gegooid (2x3 euro) Ik vind dit wel jammer! Vond ook dat de stopplaatsen van de bus niet zo duidelijk zijn, waarom wordt er zo geen rode paal geplaatst, plannetjes zijn ook niet altijd duidelijk. Is buiten seizoen, ok weet ik wel, maar toch zou beter kunnen georganiseerd worden. Oortjes werden niet spontaan uitgedeeld om te luisteren over wat er te zien was. Heb al in verschillende landen dit soort bus genomen, ook bv in Barcelona ... maar daar toch beter georganiseerd.

Aanrader en zeker de gratis wandelingen met gids

Aanrader om eenmool overzicht van de stad te hebben. Je zal vlug merken dat Sevilla (toeristisch) niet zo groot is en alles gemakkelijk te voet te bereiken is. De gratis wandelingen die aangeboden worden brengen je op onbekende en onontdekte plaatsen. Leuke gids.

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Zeer de moeite waard om gebruik te maken van bus om zeker in eerste in

Gebruik van bus zeer de moeite waard. De betreffende bushaltes cq. stopplaatsen zijn zeer onduidelijk. Bij groene lijn wel duidelijk

Prima manier om een goede indruk te krijgen van een grote stad. Het is misschien handig om er twee dagen gebruik van te maken.