Belevingen in
Alaska

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Alaska: De beste dingen die je niet wil missen

Fairbanks: Moonlight-hondenslee, diner en noorderlicht

1. Fairbanks: Moonlight-hondenslee, diner en noorderlicht

Ervaar de schoonheid en de wilde kant van Alaska. Aan hun lijnen trekkend en klaar om te rennen, zal uw hondenteam u graag wegdragen van uw Fairbanks-accommodatie naar dit spectaculaire uitzicht op het noorderlicht. Het grootste deel van de sledetocht vindt plaats in een open gebied, dus als de Aurora vroeg begint, heb je een spannend uitzicht op de lucht vanuit de hondenslee. De Aurora Borealis is een van de meest adembenemende fenomenen ter wereld. In Alaska, een land dat het grootste deel van de winter donker blijft, brengen deze spectaculaire lichten de lucht tot leven met buitenaardse kleuren die door de lucht glinsteren en dansen. De yurt ligt op slechts een klein eindje rijden van Fairbanks, maar ver van de hinderlijke schittering van stadslichten. Laat u verwennen met een stevig diner om middernacht in een off-the-grid yurt. Blijf warm met warme dranken en een levendig gesprek in het comfort van je yurt terwijl je wacht op de Aurora. De grote ramen op het noorden van uw yurt bieden de perfecte gelegenheid om Aurora te bekijken. Als u echter besluit om naar buiten te gaan voor foto's of een volledig zicht op de lucht, moet u zich in warme lagen kleden.

...
Fairbanks: Chena River Day Mushing Adventure Tour

2. Fairbanks: Chena River Day Mushing Adventure Tour

Krijg een authentieke smaak van de "Last Frontier" tijdens deze mushing-tourervaring in Fairbanks. Ontmoet de honden en ervaar de opwinding met hen terwijl ze een besneeuwd pad afduwen. Bezoek de rivier de Chena en maak onovertroffen foto's. Begin je ervaring met het leren kennen van je groep avonturiers in een authentieke Mongoolse yurt die wordt verwarmd door een gezellige houtkachel. Zodra je klaar bent voor de elementen (er wordt wat winteruitrusting meegeleverd), ga je naar buiten om kennis te maken met je hondenteam. Leer hoe u met de husky's omgaat en hoe u een team kunt aanspannen en aansluiten, en vervolgens de sneeuw in gaat. Brij tussen besneeuwde zwarte sparren naar beneden naar de rivier de Chena voor een korte pauze om de honden te laten rondrollen in de diepe sneeuw. Profiteer van prachtige zonovergoten fotomomenten met je mede-avonturiers voordat je terugkeert naar de Mongoolse yurt om op te warmen van het pad en de gelegenheid te krijgen om souvenirs te kopen om het avontuur te onthouden.

...
Seward: Kenai Fjords National Park 6 uur durende cruise

3. Seward: Kenai Fjords National Park 6 uur durende cruise

Stap aan boord van een van de grootste catamarans in de regio en breng een dag door met dieren in het wild, gletsjers, bergen en meer. Bekijk walvissen en gletsjers in Resurrection Bay en leer de geschiedenis van de regio kennen vanuit een Nationaal park Ranger. De cruise begint met het zoeken naar dieren in het wild in de beschermde wateren van Resurrection Bay. Walvissen, zeeotters en papegaaiduikers worden vaak binnen enkele minuten na het verlaten van de haven waargenomen. Een National Park Ranger zal informatie geven over de natuur, gletsjers, fjorden en geschiedenis van het gebied. Stop bij een getijdengletsjer die regelmatig afkalft, waar gigantische brokken gletsjerijs afbreken en in het water botsen. Een volledige bar is beschikbaar voor diegenen die willen genieten van een Alaskan Amber of gletsjermargarita. Geniet van een lunch in delicatessenstijl aan boord terwijl u vaart.

...
Van Fairbanks: Chena Hot Springs Northern Lights Tour

4. Van Fairbanks: Chena Hot Springs Northern Lights Tour

Het noorderlicht is een van de meest spectaculaire natuurverschijnselen ter wereld en tijdens deze nachtelijke tour heb je de kans om deze wonderen van de natuur zelf te zien. Je avond begint om 17:00 uur wanneer je wordt opgehaald bij je accommodatie in Fairbanks en ongeveer 100 kilometer naar het Chena Resort rijdt. Hier krijgt u eerst de kans om af te koelen (vóór het opwarmen) in het spectaculaire ijsprogramma. Dit gebouw, volledig opgetrokken uit ijs, heeft een volledige ijsbar en kroonluchters die minutieus zijn gebouwd met handgemaakt ijs. Om 10:00 uur kun je je zorgen laten weken in de warme en uitnodigende Chena-warmwaterbronnen. U zult blij zijn te weten dat het resort gebruik maakt van de eerste binaire geothermische centrale met lage temperatuur die in Alaska is gebouwd en werkt aan verschillende alternatieve energieprojecten, waaronder de productie en het gebruik van waterstof en plantaardige olie als brandstof. Het resort doet samenwerkende experimenten in de kasproductie van groenten met het University of Alaska Fairbanks Agricultural and Forestry Experiment Station. Al met al is het resort absoluut mooi en je zult genieten van de natuurlijke bronnen gedurende twee uur. Tegen middernacht 12.00 uur kun je uitkijken naar het noorderlicht. Binnenkort, als je geluk hebt, zal de Aurora Borealis verschijnen. Deze weergave van natuurlijk licht wordt veroorzaakt door de botsing van energetisch geladen deeltjes met atomen hoog in de atmosfeer. Het resultaat is een adembenemende weergave van licht die helder genoeg is om een krant door te lezen. Rond 02:00 uur, vertrek je terug naar Fairbanks en arriveer je rond 04:00 uur. De nacht zal er zeker een zijn die je nooit zult vergeten.

...
Van Fairbanks: Northern Lights en Arctic Circle Tour

5. Van Fairbanks: Northern Lights en Arctic Circle Tour

Ervaar Alaska zoals je het nog nooit eerder hebt gezien terwijl je geniet van een comfortabele rit en vertelling van je deskundige gids. Reis over de beroemde en ruige Dalton Highway (bekend van het tv-programma Ice Road Truckers) naar de poolcirkel, waar de zomeravonden wit zijn en de winter donker. Met uitzonderlijke gidsen, comfortabel vervoer en persoonlijke service, krijgt u een eenmalige ervaring. Het reisschema is flexibel zodat gasten kunnen profiteren van unieke fotomomenten. De tour zal veel stops bevatten voor uw kijkplezier. Let op: het zien van het noorderlicht is niet gegarandeerd.

...
Van Anchorage: Wilderness, Wildlife & Glacier Experience

6. Van Anchorage: Wilderness, Wildlife & Glacier Experience

Ervaar ruige bergen, panoramische uitzichten op de oceaan, dieren in het wild en verbazingwekkende gletsjers, allemaal tijdens deze begeleide reis vanuit Anchorage. Ga dieper de wildernis van Alaska in dan een typische sightseeingtour met toegang tot het Alaska Wildlife Conservation Centre en het Chugach National Forest. Volg de zon en de wind naar de meest schilderachtige locaties die mogelijk zijn voor de dag van je tour. Bezoek het Alaska Wildlife Conservation Centre en reis naar spannende gebieden van het Chugach National Forest waarvoor speciale vergunningen nodig zijn. Spot bruine beren, wolven, bizons en beluga's. Geniet van live commentaar en leer over de unieke landschappen van Alaska vanuit je deskundige gids. Ontdek de rijke geschiedenis en ervaar de wonderen van de Ring of Glaciers. Breng de dag door met goed opgeleide avontuurlijke gidsen die als enige doel hebben u herinneringen te bezorgen die een leven lang meegaan. Profiteer tijdens de activiteit van gratis fotolessen van uw gids.

...
Arctic Circle Adventure - Full Day Tour

7. Arctic Circle Adventure - Full Day Tour

Door de geschiedenis heen zijn avonturiers naar de extreme uithoeken van onze planeet getrokken. Tijdens deze buitengewone dagtocht krijg je de kans om in de voetsporen te treden van ontdekkingsreizigers terwijl je de poolcirkel oversteekt en geniet van een prachtig uitzicht op Alaska zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. De dag begint om 8:00 uur vanuit je hotel, waar je naar de Trans-Alaska-Pipeline wordt vervoerd. Hier ziet u een van de grootste pijpleidingen ter wereld, die zich uitstrekt over 1.287 km. Het is een ruwe oliepijpleiding die particulier eigendom is van de Alyeska Pipeline Service Company, en hier leer je het engineering- en bouwproces van dit epische landkruipende beest. Na een kort bezoek aan de pijpleiding, stop je voor het ontbijt bij een rustieke vrachtwagenstopplaats bovenop een mooie heuveltop. Na de maaltijd steek je de machtige Yukon-rivier over voordat je aankomt bij Finger Mountain. Hier geniet je van een prachtige wandeling op een spectaculair hoogplateau ver boven de boomgrens. Eindelijk arriveer je bij de poolcirkel. Hier laat je je foto maken en ontvang je je eigen poolcirkelcertificaat. Na een tijdje in dit prachtige land, waag je je terug over de Yukon-rivier, waar je de kans krijgt om tot aan de machtige oevers te lopen. Geniet van een lekker diner voordat u de Joy Alaska Arctic Circle Trading Post bezoekt. Je komt rond 22:00 uur terug in Fairbanks.

...
Talkeetna: Denali 1 uur vliegervaring

8. Talkeetna: Denali 1 uur vliegervaring

Maak je klaar voor je rondvlucht met een warm welkom en een kopje koffie, thee of warme chocolademelk bij de open haard in een lodge-achtig kantoor met houten zijkanten. Bekijk een korte vluchtvideo in het theater. Volg daarna uw deskundige piloot naar uw vliegtuig. Luister naar een veiligheidsbriefing en neem dan plaats bij het raam. Na een microfooncontrole, vertrek je richting de Alaska Range, vliegend over de prachtige Susitna Valley, waar ze elanden en beren zullen spotten. Zie na korte tijd de Alaska Range onder je oprijzen. De bekwame piloot zal interessante verhalen en commentaar geven terwijl hij je binnen 10 kilometer van de enorme top van Denali (20.310 voet of 6.190 meter) brengt. Vlieg de Tokositna Glacier Valley op en volg het kronkelende pad naar de basis van Denali. De piloot manoeuvreert het vliegtuig zodat gasten aan elke kant de beroemde toppen kunnen bewonderen: Moose's Tooth, Broken Tooth en Barille. Daal vervolgens af naar het Don Sheldon-amfitheater op de Ruth-gletsjer. De tour eindigt door te vliegen door The Great Gorge, 's werelds diepste kloof, voordat hij terugkeert naar Talkeetna. Deze epische vlucht is de perfecte kennismakingsvlucht van Denali. Kies ervoor om een gletsjerlanding toe te voegen om uw reis nog gedenkwaardiger te maken. Eenmaal terug op de grond, maak je kans om een souvenir te kopen of gebruik de gratis WiFi op kantoor.

...
Alaskan Northern Lights/Aurora Borealis Lodges

9. Alaskan Northern Lights/Aurora Borealis Lodges

Boek een bezoek aan een van deze luxe Fairbanks lodges voor een prachtig uitzicht op Aurora Borealis. De kijkavond begint direct bij de accommodatie van Fairbanks, waar gasten zich vergapen aan de schoonheid van het noorderlicht vanuit het comfort van deze gezellige lodges. Gasten worden opgehaald en vervoerd naar een van de beste lodges in de omgeving van Fairbanks, Alaska. De lodge is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat gasten met gemak naar het noorderlicht kunnen staren. Vertrouw op de experts om u een ongelooflijk uitkijkpunt te bieden voor het bespioneren van het beroemde fenomeen. Buiten Fairbanks en weg van de stadslichten, zorgen deze grote open gebieden voor een perfecte manier om de winterhemel van Alaska in je op te nemen. Geniet van de bezienswaardigheden vanuit de lodge, of ga zelfs naar buiten om wat foto's te maken van de schitterende lucht.

...
'S Avonds laat Yurt-diner en noorderlicht

10. 'S Avonds laat Yurt-diner en noorderlicht

Ervaar de schoonheid en wilde kant van Alaska. Breng een nacht door bij Fairbanks en geniet van een huisgemaakt huttendiner voordat je je ogen op het beruchte Noorderlicht stort. De aurora borealis is een van de meest adembenemende fenomenen van de planeet. In Alaska, een land dat het grootste deel van de winter donker blijft, brengen deze spectaculaire lichtjes de lucht tot leven met buitenaardse kleuren die glinsteren en dansen in de lucht. Je yurt ligt op slechts een klein eindje rijden van Fairbanks, maar ver genoeg om het belemmerende licht van stadslichten te vermijden. Blijf warm met warme dranken en een levendig gesprek in het comfort van uw hut tijdens het wachten op de aurora. De enorme ramen op het noorden van de cabine bieden de perfecte kijkkans. Moet je echter besluiten naar buiten te gaan voor foto's of een volledig zicht op de lucht, draag dan lagen om warm te blijven.

...

Sitemap Alaska

Wil je alle activiteiten in Alaska ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.