Albaycin
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Albaycin: tours & tickets

Albaycin: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Granada

Bekijk alle 238 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Albaycin

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 4.718 beoordelingen

Aanrader, maar fietsen in Granada vraagt conditie.

Vlotte, goede service. Man in de winkel gaf duidelijke uitleg over de fiets en was ook zo vriendelijk om op een plannetje de belangrijkste viewpoints en bezienswaardigheden aan te duiden. Om te fietsen in Granada heb je echter een behoorlijke conditie nodig, zelfs met elektrische fietsen. Daar kunnen we de volgende keer beter eerst aan werken. We hadden ook de warmste dag van het jaar uitgekozen en dat was ook niet zo'n goed idee. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Ik laat dit aan de sportievelingen over.

Granada: Elektrische Fiets Huren Voor 4 of 8 uur Beoordeeld door

Het Alhambra was geweldig, de reis er naar toe iets minder

Onze reis vanuit Malaga verliep helaas niet helemaal soepel omdat de chauffeur een paar keer de weg niet wist en we in Granada rondjes hebben gereden door extreem smalle straatjes. Hierdoor hebben we helaas wat tijd verloren. De chauffeur communiceerde ook niet met de passagiers. De rondleiding met de gids door het Alhambra was heel erg leuk en informatief. Een topbestemming! Echt prachtig om te zien en niet te missen!

Vanuit Malaga: rondleiding door het Alhambra Beoordeeld door

rondleiding door Alhambra was prima, de tour met ebike was slecht

De gids in het Alhambra, Gustavo, was uitstekend. Veel informatie in goed engels. De tour (engelstalig!) met ebike was teleurstellend: de gids sprak alleen Spaans, zijn zoon begeleidde de engelssprekende deelnemers, maar zijn engels was beroerd en zijn kennis van het bezochte was nihil. Ik heb zelf andere deelnemers een en ander kunnen vertellen van wat ik tevoren reeds had gelezen.

Uitstekend verzorgd, de gids was erg gemotiveerd en regelde alles goed

De gids regelde alles uitstekend en zorgde ervoor dat we over op tijd waren en genoeg tijd hadden om alles te bekijken. Hij was zeer gemotiveerd ons iets over de geschiedenis van Andalusië te leren. De gids in het Alhambra viel goed in de groep, ik vond zijn grapjes wat te veel en te flauw.

Vanuit Sevilla: bezoek aan Alhambra en Albaicín Beoordeeld door

Geweldige rondleiding, met veel informatie.

Wel de rondleiding gedaan, maar niet de fiets tour, het was erg warm en ik voelde me niet zo goed. En we moesten ook tot 16:00 uur wachten. De rondleiding was om 12:00 uur afgelopen. We hadden een gids die veel vertelde en goed Engels sprak.