Alberta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alberta: de beste attracties

Sitemap Alberta

Wil je alle activiteiten in Alberta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alberta

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 888 beoordelingen

Super mooi om Jasper van boven te zien!! En daarnaast de geweldige mountains om je heen!! Mooiste is natuurlijk met zon en geen wolken. Ik kon mijn boeking om boeken naar een dag later, zo geweldig dat ze dat willen doen! Originele datum was het bewolkt en aan het regenen, een dag later zou het mooi weer worden en droog. Zo blij dat ze me kosteloos wilde omboeken!!

Erg enthousiaste gids, met veel kennis over de dieren.

Een geweldige avond. Veel informatie gekregen over alle dieren. We hebben veel dieren gezien, bijvoorbeeld twee beren. Ook als we geen dieren hadden gezien, dan had ik deze tour nog leuk gevonden, doordat onze gids zo enthousiast was en over veel kennis beschikt.

De gids is enthousiast en heeft veel kennis over het park. Hij vertelt over historie en flora en fauna van Jasper en brengt je naar de plekken waar de wilde dieren vaak worden gezien.

Handig om op deze manier de mooie meren en watervallen te bezoeken. Je voorkomt op deze manier lange wachtrijen bij de parkeerterreinen

de gedrevenheid van de gids. ze wist echt alles te vertellen. op de juiste momenten stoppen om ons alles te laten zien. top