Albufeira
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alla saker att se i Albufeira

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Albufeira? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Albufeira

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.808 beoordelingen

Ik zal het niet snel zeggen maar dit is een must do. wat een fantastische dag. Dwars door het land met steile weggetjes waar je normaal nooit zou komen. Enthousiaste uitleg over alles, van kruiden tot geschiedenis. Een heerlijke lunch gehad en nog gezwommen in een natuurbron. De waterval is alleen net na de winter, logisch omdat nu alles droog is. een echte aanrader!!

Leuke trip op open zee om dolfijnen te spotten en de kustlijn te bewonderen. Nadeel dat de boot erg vol zit en dat je de kustlijn en de grotten net niet goed kan zien als je rechts op de boot zit. (Veel mensen voor je)

Een prive rondje in een Jeep met Marco. Veel informatie over wat er groeit en bloeit. Hij heeft oog voor wat leuk is en maakt leuke foto's om terug te kijken.

Super vriendelijk personeel! Erg enthousiast, gepassioneerd en zorgzaam. Daarnaast een gave tocht gehad met mooie uitzichten. Zeker een aanrader!

It has been a great experience! André was a nice and funny touring guide. He speaks English perfectly and you can ask him everything.