Albufeira
Jeep- & 4WD-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Albufeira

Wil je alle activiteiten in Albufeira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Albufeira

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 576 beoordelingen

safaritocht bij zonsondergang met gids Marco was een ongelofelijk toffe en spannende ervaring. Marco deed er alles aan om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. van halthouden om ons de geuren van planten en kruiden te leren kennen een hapje en een drankje te verorberen tot halthouden om originele foto's te maken. dit gecombineerd met hobbelige parcours bij daglicht en in het donker maakte het voor ons allemaal ( 2 ouders + 3 jongvolwassenen) een unieke ervaring.

Ik zal het niet snel zeggen maar dit is een must do. wat een fantastische dag. Dwars door het land met steile weggetjes waar je normaal nooit zou komen. Enthousiaste uitleg over alles, van kruiden tot geschiedenis. Een heerlijke lunch gehad en nog gezwommen in een natuurbron. De waterval is alleen net na de winter, logisch omdat nu alles droog is. een echte aanrader!!

We couldn't have ask more for such a incredible Tour guide like Marco! Unbelievable how much passion, humor and great vibes Marco got! There aren't any words to describe how much fun this safari brought to us. Totally 100% worth the experience! Thank you so much!

We hebben een hele leuke tijd gehad met de half daagse Jeep Safari dankzij onze geweldige gids Thomas. We hebben mooie zichten gezien, leuke plekjes bezocht en ook verschillende dingen bijgeleerd over Portugal.

Een prive rondje in een Jeep met Marco. Veel informatie over wat er groeit en bloeit. Hij heeft oog voor wat leuk is en maakt leuke foto's om terug te kijken.