Albufeira
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Albufeira: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Albufeira? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Albufeira

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.605 beoordelingen

De tour was echt fantastisch. Omdat ze met 2 kleine boten varen, kunnen ze onderling contact houden en is de kans dat je de dolfijnen te zien komt zeer groot. Er werd met respect met de dieren omgegaan, in principe op gepaste afstand, maar hoe leuk is het dan als de dolfijnen zelf met de boot mee gaan zwemmen en een paar prachtige sprongen laten zien! Ook de uitleg bij de grotten was interessant. Een absolute aanrader!

Leuke tour! De kustlijn is prachtig, leuk dat je een aantal grotten in vaart. En gelukkig kregen we ook nog een flinke groep dolfijnen te zien! Ze doen tours met kleine groepen, wat heel fijn is, want dan krijg je ook de kans om vragen te stellen aan de gids.

Leuke trip op open zee om dolfijnen te spotten en de kustlijn te bewonderen. Nadeel dat de boot erg vol zit en dat je de kustlijn en de grotten net niet goed kan zien als je rechts op de boot zit. (Veel mensen voor je)

Het was een heerlijke relaxte dag, met weinig passagiers, langs de kust, in en doorheen grotten. Prima uitleg, lekkere BBQ op een rustig strand. En mooi weer natuurlijk.

Leuke gids en een mooie tocht langs de grotten. Helaas geen dolfijnen gezien. Maar de grotten zijn ook zeker de moeite waard.