Datums kiezen

Alcanada Lighthouse

Alcanada Lighthouse: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Alcudia: Baai van Alcudia Jet Ski Tour met instructeur

1. Alcudia: Baai van Alcudia Jet Ski Tour met instructeur

Kom een jetski besturen en voel de opwinding en adrenaline terwijl je door de ongelooflijke wateren van de baai van Alcudia glijdt. Voel je veilig en op je gemak bij een instructeur. Ontmoet je gids en spring op de jetski. Raak het open water van de baai van Alcudia. Bezoek de beroemde faro de aucanada en vervolg de route door de baai van Alcudia Maakt stops voor je instructeur om een aantal prachtige foto's te maken zodat je dit unieke moment kunt herinneren. Neem je vrienden of familie mee voor een spannende ervaring. Keer terug naar de Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Boottocht met eten, drinken en snorkelen

2. Alcudia: Boottocht met eten, drinken en snorkelen

Ontdek de meest pittoreske baaien en stranden aan de noordkust van Mallorca tijdens een cruise vanuit Puerto de Alcudia. Zwem, snorkel, ga paddleboarden of ontspan gewoon aan boord. Trakteer uzelf op een drankje uit de open bar en tank bij met een heerlijk lunchbuffet. Ontmoet de bemanning bij het dok in Puerto de Alcudia en stap aan boord van de 15 meter lange boot die je naar zee zal brengen. Vaar langs ruige kliffen, kristalhelder water en mystieke grotten. Maak gebruik van de snorkel- en stand-up paddleboard-uitrusting om de stranden en baaien te verkennen waar u stopt. De open bar is geopend voor de duur van de cruise, zodat u uzelf kunt helpen aan alcoholische dranken en frisdranken. Tijdens de lunch meert u aan in een afgelegen cala waar het verse buffet wordt geserveerd. Je hebt ook genoeg tijd om deze cala te verkennen met het door jou gekozen vervoermiddel voordat je terugkeert naar Puerto de Alcudia.

Alcudia: Traditionele houten boottocht met snorkelen

3. Alcudia: Traditionele houten boottocht met snorkelen

Begin aan een trip van een halve dag op een llaüt, een typisch Mallorcaanse boot. Ontdek de kliffen en rotsformaties langs de kustlijn aan de noordkant van het eiland langs de vuurtoren van Aucanda en Cap Menorca. Geniet van een duik op het strand van Coll Baix, waar u de snorkelspullen kunt gebruiken of ontspan aan boord terwijl uw kapitein een typische Mallorcaanse snack bereidt: Mallorcaanse koekjes, kaas van de Balearen, vleeswaren en seizoensfruit. Tijdens de snack worden 2 drankjes voorzien, ofwel bier of wijn. Neem op de terugweg, als er tijd is, een duik in de buurt van het eiland Aucanada.

Alcudia: romantische zeiltocht met diner voor 2

4. Alcudia: romantische zeiltocht met diner voor 2

Vervul uw maritieme dromen met een 4 uur durende zeiltocht voor 2 personen door de baai van Alcudia, compleet met diner en wijn, op een luxe jacht van 14 meter lang. Perfect voor koppels en vrienden, uw reis vertrekt om 17:00 uur, met voldoende tijd om de avond door te brengen voor een prachtige zonsondergang boven het water. De moeilijkste beslissing die u aan boord zult nemen, is of u wilt snorkelen, paddleboarden of beide — of dat u liever gewoon zonnebaadt op de ligstoelen terwijl u over het glinsterende Spaanse water glijdt. Als je zo geneigd bent, kun je zelfs de bemanning helpen door de boot te besturen of de zeilen op te tuigen, zonder dat ervaring vereist is. Rond 19:00 uur ga je voor anker naast de Alcanada-vuurtoren, gelegen op een klein eiland omgeven door kristalhelder water. Neem een duik of vang nog wat zonnestralen terwijl de laatste hand wordt gelegd aan uw diner: een waar feestmaal van versgevangen goudbrasem, salade, brood en aioli, olijven en een scala aan Caribische bijgerechten, afgetopt met toetje en koffie. Met een glas wijn in je hand vaar je terug door de baai terwijl de zon ondergaat boven de zee, ongetwijfeld dromend van de volgende keer dat je terug bent op de ongerepte wateren van Mallorca.

Alcudia: Coll Baix strand & Grotten Jet ski Tour

5. Alcudia: Coll Baix strand & Grotten Jet ski Tour

Een excursie waarbij we genieten van het rijden op de nieuwste modellen en nieuwe Jet Ski's langs de noordkust van Mallorca en we komen langs het prachtige vuurtoreneiland Alcanada waar we kunnen stoppen om foto's te maken op deze prachtige plek. We gaan verder tot we de baai Coll Baix bereiken waar we een paar minuten van deze prachtige route zullen rusten en we van de gelegenheid gebruik kunnen maken om af te koelen en tegelijkertijd te zwemmen en te genieten van het ongelooflijke kristalheldere water dat we in dit gebied zullen vinden en we keren terug naar de jachtclub waar we je de genomen foto's geheel gratis zullen toesturen.

Alcudia: Jet Ski Tour met gids naar het eiland Aucanada

6. Alcudia: Jet Ski Tour met gids naar het eiland Aucanada

Ongelooflijke tour waarin je 60 minuten lang op een van de snelste motoren kunt rijden, vol adrenaline en plezier. We zullen de baai van Alcudia bezoeken waar we het ongelooflijke transparante water kunnen zien, we zullen een stop maken om ongelooflijke foto's te maken en dit ongelooflijke en prachtige moment te onthouden, we zullen ook kunnen genieten van een kort moment om te snorkelen als we dat willen terwijl we foto's maken en we zullen teruggaan tot we weer bij de Nautische Club zijn en we sturen je alle foto's van dat moment.

Van Inmood Hotel Alcanada. Kajakken begeleide route eiland

7. Van Inmood Hotel Alcanada. Kajakken begeleide route eiland

Deze prachtige begeleide route start bij Inmood Hotel in Aucanada, waar je de schoonheid van de landschappen en de unieke omgeving kunt bewonderen. Na een reis langs de baaien, komen we aan op het eiland Aucanada, waar u de kajak kunt verlaten op het beschermde maagdelijke strand en het eiland en de vuurtoren kunt bezoeken. Van daaruit neemt onze deskundige monitor je mee naar Es Cala des Moros, een kleine baai aan de uitgang van een oude bunker uit de burgeroorlog en gaat dan verder naar de grotten waar je kunt snorkelen en genieten van het kristalheldere water. Het is een gemakkelijke en eenvoudige route waarvoor je geen eerdere ervaring nodig hebt. De route vindt plaats op dinsdag en donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur. Vergadertijd: 9.00 uur in Inmood Hotel Aucanada.

Alcudia: boottocht bij zonsondergang

8. Alcudia: boottocht bij zonsondergang

Vertrek vanuit de haven van Alcudia met een typische Mallorcaanse houten boot, bekend als "llaüt" en ontdek de kustlijn van Mallorca terwijl je richting het eiland Aucanada gaat, waar je de vuurtoren kunt zien. Eenmaal daar gaat de kapitein op een mooi plekje voor anker en kun je snorkelen in het heerlijke water of gewoon relaxen aan boord van je piratentocht. Voel je vrij om het paddleboard rond de boot te gebruiken terwijl de schipper een typische Mallorcaanse snack bereidt. Geniet van de zonsondergang onder het genot van een glaasje cava of witte wijn. Neem nog een duik als je zin hebt voordat je teruggaat. Zodra de zon ondergaat, kunt u genieten van de prachtige baai van Alcudia terwijl u terugkeert naar de haven

Alcudia: Boottocht bij zonsondergang met drankjes, SUP & Snorkel

9. Alcudia: Boottocht bij zonsondergang met drankjes, SUP & Snorkel

Geniet 4 uur lang van het ontdekken van de magische schoonheid van Mallorca tijdens een cruise bij zonsondergang. Nadat je onze vriendelijke, ontspannen bemanning hebt ontmoet, kun je genieten van vele ervaringen, zowel tijdens het zeilen als voor anker in het kristalheldere water. Terwijl je voor anker ligt, kun je zwemmen, snorkelen, paddleboarden of gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht met een koude cava, sangria of andere drankjes die bij je ticket zijn inbegrepen. Je hebt ook de prachtige gelegenheid om de zon onder te zien gaan over de adembenemende bergen van Mallorca met gekoelde muziek in een intieme setting van maximaal 12 gasten.

Puerto de Alcudia: 8-uur durende kustcharterboottocht

10. Puerto de Alcudia: 8-uur durende kustcharterboottocht

Reis langs de noordkust van Mallorca en ontspan op het dek van de boot met vrienden en familie terwijl je prachtige uitzichten over de kust bewondert. Bezoek beroemde Mallorcaanse bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Alcanada en het strand van Coll Baix, waar je kunt proberen te snorkelen in het prachtige heldere water tijdens deze dagcharter. Geniet van het zelf varen met deze boot langs de noordkust van Mallorca met je vrienden of familie op een volledig moderne en volle boot voorzien van muziek en drankjes. Geniet van een comfortabele tocht langs de kust en neem de prachtige bezienswaardigheden in je op terwijl je frisse lucht inademt op weg naar de excursiestops. Vaar tot aan de beroemde vuurtoren van Alcanada en bewonder de architectuur van deze beroemde plek. Ga verder naar het beroemde "Coll Baix" strand, bekend om de wilde geiten en het heldere water. Geniet van het kristalheldere water en spot verschillende onderwatersoorten terwijl je op verkenning gaat. Keer terug naar het trefpunt na een 8 uur durende charterboottocht vol plezier en prachtige landschappen.

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Alcanada Lighthouse: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Alcanada Lighthouse

Wil je alle activiteiten in Alcanada Lighthouse bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.