Datums kiezen

Alcatraz

Ontdek de ijzingwekkende geschiedenis van dit voormalige onderkomen van de gevaarlijkste criminelen van Amerika.

Alcatraz: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Francisco: Inside Alcatraz Tour met Bay Cruise

1. San Francisco: Inside Alcatraz Tour met Bay Cruise

Je zult BINNEN de Alcatraz Federal Penitentiary op Alcatraz Island verkennen met de meest meedogenloze criminelen van Amerika, waaronder Al Capone. De veerboot vertrekt op tijd op het specifieke tijdstip dat u geboekt heeft. Je moet 30 minuten voor je geplande vertrektijd bij Pier 33 aankomen. Loop, fiets, neem het openbaar vervoer of rijd (als laatste redmiddel omdat het een uitdaging kan zijn om een parkeerplaats te vinden), met gemakkelijke toegang vanaf elke plek in de baai! Volg op het eiland de Cellhouse audiotour “Doing Time” 45 minuten beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans. Ook inbegrepen is een geweldige 1 uur durende SF Bay Cruise. Vaar langs de beroemde PIER 39-zeeleeuwen en langs de historische waterkant van San Francisco en onthul de fascinerende skyline van de stad. Je hebt de flexibiliteit om op elke gewenste dag op je cruise te gaan. U ontvangt het schema. Dat zijn 2 afzonderlijke tours.

San Francisco: bezoek aan Alcatraz met veerboot en rondvaart door de baai

2. San Francisco: bezoek aan Alcatraz met veerboot en rondvaart door de baai

Verken de Alcatraz Federal Penitentiary op Alcatraz Island om meer te weten te komen over Amerika's meest meedogenloze criminelen, waaronder Al Capone en George "Machine Gun" Kelly. Geniet van een veerboottransfer vanuit San Francisco en een toegangsbewijs voor de beroemde gevangenis. Begeef je voor of na je bezoek op een schilderachtige cruise van 1 uur door de Baai van San Francisco. Stap aan boord van de veerboot en arriveer op Alcatraz Island om uw bezoek te beginnen. Profiteer van een inzichtelijke en bekroonde audiogids in meerdere talen om jezelf onder te dompelen in de duistere geschiedenis van Alcatraz en alles te weten te komen over de oude gevangenen en de vele noodlottige ontsnappingspogingen. Breng zoveel tijd door als je wilt voordat je de veerboot terug naar de pier neemt. Geniet bovendien van een 1 uur durende sightseeingcruise door de Baai van San Francisco in een comfortabele boot met zowel binnen als buiten zitplaatsen. Geniet van het mooie uitzicht en vaar langs beroemde bezienswaardigheden van San Francisco, zoals de Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, de Bay Bridge en nog veel meer. Vaar langs de historische waterkant, langs de beroemde Pier 39 zeeleeuwen en geniet van de fascinerende skyline van de stad vanaf het unieke uitkijkpunt van de Baai van San Francisco.

San Francisco: Alcatraz-tour & 2-daags Hop-On Hop-Off Ticket

3. San Francisco: Alcatraz-tour & 2-daags Hop-On Hop-Off Ticket

Breng een bezoek aan Alcatraz en bewonder de topattracties van San Francisco met dit handige combipakket. Je komt erachter hoe het eiland Alcatraz diende als militaire vesting en staatsgevangenis, en welke belangrijke rol de gevangenis speelde in de folklore en historische evolutie van de westkust. Ontdek hoe er 14 ontsnappingspogingen zijn ondernomen door meer dan 30 gevangenen. De meesten werden gepakt, verschillende werden neergeschoten en een paar verdronken in de kille golven van de Baai van San Francisco. Niemand is ooit levend ontsnapt. Je Premium Big Bus hop on, hop off-ticket is een uitstekende manier om de bezienswaardigheden van San Francisco te bekijken. Luister naar het live-commentaar van de Engelssprekende gidsen aan boord, of maak gebruik van het audiocommentaar in 10 talen. Kom meer te weten over de vele culturen die deze bruisende stad maken tot wat het is en maak een reis door de geschiedenis, van de tijd van de vroege Spaanse kolonisten tot de Gold Rush tot aan nu. Je ticket omvat 1 volledige dag onbeperkt reizen met de hop on, hop off-bus, 1 wandeling met gids en een trolleybusrit door Sausalito. Verken een van de fascinerendste buurten van San Francisco tijdens een leuke en informatieve wandeling door Chinatown. De rondleidingen worden dagelijks aangeboden en je kunt een medewerker vragen naar locaties en tijdschema's. Ook inbegrepen zijn 1 extra uur fietsverhuur (bovenop 1 betaald uur fietsverhuur) en drink- en speelmuntjes in de Players Arcade. Haltes van de bustour: Halte 1: Op de hoek van Jefferson Street en Mason Street Halte 2: Holiday Inn Northpoint tussen Jones en Columbus Halte 3: Washington Square – Columbus Street en Union Street Halte 4: Embarcadero Center – Corner Clay Street en Battery Street Halte 5: Ferry Building – Market Street tussen Stuart Street en Spear Street Halte 6: Union Square South – Geary Street tegenover Macy's Halte 7: Hilton Hotel – op de hoek van Mason Street en Ellis Street Halte 8: Civic Center – aan Fulton Street, tussen Larkin Street en Hyde Street Halte 9: Alamo Square – op de hoek van Fell Street en Pierce Street Halte 10: Haight Ashbury – Haight Street en Shrader Street Halte 11: Golden Gate Park – Music Concourse Drive Golden Gate Park Halte 12: Golden Gate Bridge – North Vista Point Halte 13: Paleis voor Schone Kunsten – Richardson Street en Francisco Street Halte 14: Buurt rond de jachthaven – Lombard Street en Gough Street Halte 15: Op de hoek van Lombard Street – Lombard Street en Gough Street Halte 16: Union Square North – Post Street en Powell Street Halte 17: Chinatown Gate – Grant Street en Bush Street Halte 18: Portsmouth Square – Kearny Street en Clay Street Halte 19: Pier 35 Cruise Terminal – Embarcadero Halte 20: Pier 39 Fisherman’s Wharf (ga dan terug naar halte 1)

San Francisco: boottocht Golden Gate Bridge

4. San Francisco: boottocht Golden Gate Bridge

Deze rondvaart van 1 uur bestaat al sinds 1939, toen hij werd gelanceerd als deel van de Golden Gate International Exposition. Al meer dan 75 jaar is het een hoogtepunt van een bezoek aan San Francisco. Snacks en drankjes Vaar langs de waterkant van San Francisco Vaar onder de Golden Gate Bridge door en om Alcatraz Island heen Luister naar de interessante en bekroonde audiotour, die in 16 talen beschikbaar is Vaar langs de levendige omgeving van North Beach, de beroemde zwemclubs van Aquatic Park, de historische schepen bij de Hyde Street Pier en het San Francisco Maritime National Park, voordat je westwaarts vaart richting de Golden Gate Bridge. Geniet van het uitzicht op Crissy Field en de groene heuvels van de Presidio, alvorens onder de Golden Gate Bridge door te varen. Keer terug naar de baai, passeer de wildreservaten van de Marin Headlands en de legendarische stad Sausalito, de oorsprong van de van bloemengeneratie van de jaren 1960. Bekijk de voormalige hippie-enclave van Sausalito Na een vol uur sightseeing verwelkomen de zeeleeuwen van Pier 39 je weer terug bij Pier 43 1/2. Een volle bar met drankjes, snacks en souvenir, inclusief merchandise, is beschikbaar tegen schappelijke prijzen aan boord van de iconische rood-blauwe boten.

San Francisco: rondleiding door Muir Woods, Sausalito en Alcatraz

5. San Francisco: rondleiding door Muir Woods, Sausalito en Alcatraz

Breng een dag door met een inwoner van San Francisco terwijl je aan boord gaat van een kleine groepsreis naar hoogtepunten in de omgeving. Geniet van een unieke mix van natuur en geschiedenis terwijl je door eeuwenoude Redwood-bomen wandelt, Sausalito bezoekt en aan boord gaat van een veerboot naar Alcatraz. Kies uw routeoptie om eerst Muir Woods of Alcatraz te bezoeken. Begin je tour wanneer je je gids in San Francisco ontmoet. Vertrek naar de door u gekozen eerste bestemming, Muir Woods National Monument Park of Alcatraz. Houd er rekening mee dat als u de vertrektijd van 8.30 uur kiest, u eerst Muir Woods en Sausalito bezoekt, gevolgd door Alcatraz en als u de vertrektijd van 9.10 uur kiest, u eerst Alcatraz bezoekt, gevolgd door Muir Woods en Sausalito. Als je eerst Muir Woods hebt gekozen, word je opgehaald in een luxe Mercedes Sprinter-busje. Eenmaal aangekomen in Muir Woods, bewonder je de adembenemende majesteit en frisse lucht van het eeuwenoude sequoiabos. Je bezoekt dan de kustgemeenschap Sausalito. Bewonder de mediterrane flair en het grote assortiment woonboten. Je wordt dan afgezet bij Pier 33, waar je per veerboot naar Alcatraz Island reist en de gevangenis binnengaat. Luister tijdens je verkenning naar de bekroonde Cellhouse-audiotour. Als je ervoor hebt gekozen om eerst Alcatraz te bezoeken, stap je aan boord van een veerboot bij Pier 33 om de beroemde eilandgevangenis te bezoeken. Dwaal door de gangen met je audiogids en verken het eiland. Kom meer te weten over de beroemde criminelen die hier gevangen zaten, zoals Al Capone en George "Machine Gun" Kelly. Vervolgens wordt u opgehaald in een luxe Mercedes Sprinter-busje om het Muir Woods National Monument Park en het kleurrijke stadje Sausalito te bezoeken.

San Francisco: rondleiding Waterfront en ticket Alcatraz

6. San Francisco: rondleiding Waterfront en ticket Alcatraz

Bekijk het beste van San Francisco tijdens een stadswandeling en leer van jouw gids de geschiedenis achter elke bocht. Geniet van het uitzicht op de skyline op jouw veerboot naar Alcatraz voordat je deze beruchte gevangenis gaat verkennen. Ontmoet jouw gids aan de noordkant van Fisherman's Wharf en begin jouw ervaring met het bewonderen van het geweldige uitzicht op de baai, de Golden Gate Bridge, en Alcatraz. Hoor hoe San Francisco van een slaperig dorp in een bloeiende havenstad veranderde toen de goudkoorts de natie in 1849 overspoelde. Leer meer over het leven van de Italiaanse chocolatier Domenico Ghirardelli in de beroemde voormalige chocoladefabriek op Ghirardelli Square. Wandel langs de met mist omzoomde waterkant en geniet van de talloze kraampjes die krab en clam chowder in zuurdesembroodbakjes verkopen. Wandel over een deel van het historische Barbarijse Kustpad terwijl jouw gids je vertelt over het kleurrijke verleden. Daarna ga je met jouw groep naar Pier 39 en bewonder je de historische schepen in de haven. Wees getuige van de kolonie zeeleeuwen die veel van de dokken hebben overgenomen. Ga verder langs de Embarcadero Promenade en leer meer over haar evolutie van een traditionele zeehaven naar een moderne stedelijke waterkant vol trendy restaurants en pretpieren. De wandeling eindigt bij Pier 33, waar je jouw identiteitsbewijs met foto kunt tonen om jouw kaartjes voor Alcatraz in ontvangst te nemen. Ga aan boord van de veerboot en geniet van een rondleiding door Alcatraz op het eiland.  Leer meer over de geschiedenis van het cellenhuis en zijn vroegere bewoners met een bekroonde audiotour beschikbaar in meerdere talen. Je kunt verwachten dat je in de late namiddag klaar bent met de hele activiteit.

San Francisco: Golden Gate-helikopteravontuur

7. San Francisco: Golden Gate-helikopteravontuur

Vlieg over San Francisco in een helikopter en geniet van het adembenemende uitzicht. Bewonder de Golden Gate Bridge en het Golden Gate National Reserve met rondleidingen door je piloot; er is geen betere manier om te genieten van de dramatische en steeds veranderende skyline van San Francisco. Ontmoet je piloot op de helihaven in het mooie dorpje Sausalito aan de baai. Voordat je voet op een helikopter zet, zal je piloot een korte inleiding geven over helikoptervliegen en basisveiligheidsinstructies. Spring in de helikopter, maak je veiligheidsgordel vast en geniet van de head rush terwijl het vliegtuig opstijgt. Vlieg langs de kust over het Golden Gate National Reserve langs Baker Beach en de Pt. Bonita Lighthouse, naar Ocean Beach en Golden Gate Park, dan recht over de legendarische Golden Gate Bridge. Zorg ervoor dat je het Crissy Field, Downtown San Francisco, Oracle Park en de beruchte gevangenis van Alcatraz Island ziet. Kom oog in oog te staan met het historische Angel Island - de Immigrant Gateway to the West, voordat je een soepele landing maakt op de helihaven naast Richardson Bay in Sausalito. Verlaat het helihavengevoel op de top van de wereld en vol endorfines. Alles in een 360-weergave zien en gewichtloosheid in de lucht voelen, zal langdurige herinneringen achterlaten, wat garandeert dat je nog een rit wilt.

San Francisco: Escape from The Rock-rondvaart

8. San Francisco: Escape from The Rock-rondvaart

Vaar door de baai van San Francisco tijdens een boottocht van 90 minuten rondom het eiland Alcatraz. Je vaart onder de Golden Gate Bridge door en rondom het eiland Alcatraz in de baai van San Francisco, terwijl je luistert naar de verhalen van de huiveringwekkende ontsnappingspogingen en de beruchte criminelen die de gevangenis van Alcatraz hun thuis noemden. Vaar rondom het eiland van Alcatraz, zodat je alle kanten kunt bekijken van dit mysterieuze eiland, waar beroemde gevangenen verbleven, zoals Al Capone, Billy Cook the Killer en Clyde Johnson, wiens ontsnappingspoging legendarisch is. Krijg een duidelijk beeld van hoe het leven in deze maximaal beveiligde gevangenis was, in de tijd dat het de meest gevreesde instelling in het Amerikaanse strafsysteem was.

San Francisco: boottocht Golden Gate Bridge en Alcatraz-tour

9. San Francisco: boottocht Golden Gate Bridge en Alcatraz-tour

Ontdek de schoonheid van de baai van San Francisco per catamaran. Je bewondert de adembenemende skyline van de stad terwijl je langs Alcatraz Island en onder de Golden Gate Bridge door vaart. Voel de zeebries in je haren en houd je ogen open voor de zeeleeuwen in de baai. Bewonder je omgeving vanuit een beschermde uitkijkruimte, of kies voor meer avontuur en waag je op de trampolinenetten met de golven onder je voeten. Je komt onderweg meer te weten over de herkenningspunten op de route dankzij een informatieve navigatiegids. Maak je rondvaart compleet door ook zelf eens de kapiteinspet op te zetten en het roer tijdelijk over te nemen. De kapitein en de bemanning staan altijd voor je klaar, maken graag een foto voor je en beantwoorden je vragen over de bezienswaardigheden van San Francisco. Als alle nieuwe ervaringen je hongerig hebben gemaakt, vind je snacks, frisdrank, bier en wijn bij de snackbar aan boord. Bekijk het stadssilhouet van San Francisco als nooit tevoren, tijdens dit prachtige catamaranavontuur. Het tweede deel van je combitour van een halve dag is een tocht per veerboot naar het beruchte Alcatraz, dat van 1934 tot en met 1963 een federale gevangenis was, waar bekende criminelen, zoals Al Capone en Robert Stroud, alias 'The Birdman', hebben vastgezeten. Neem de bekroonde cell-house-audiorondleiding van 45 minuten en luister naar de verhalen van mensen die daar verbleven. Deze rondleiding brengt de geschiedenis van Alcatraz tot leven door de verhalen die bewakers en gevangenen vertellen. Let op, de catamarantocht stopt niet op Alcatraz Island. Je krijgt een apart ticket voor de veerboot vanaf Pier 33 van San Francisco naar Alcatraz Island.4 dagen voor je tocht naar Alcatraz ontvang je per e-mail een definitieve bevestiging met de exacte vertrektijd.

San Francisco: Golden Gate Bridge en Bay Sunset Cruise

10. San Francisco: Golden Gate Bridge en Bay Sunset Cruise

brengt je van PIER 39 en langs twee iconen van San Francisco, de beroemde Californische zeeleeuwen en de Golden Gate Bridge. Terwijl de zon ondergaat in de Baai van San Francisco en de lichten opgaan in de stad, blijf je genieten van de vele bezienswaardigheden terwijl je langs Angel Island, Sausalito, Tiburon en het wereldberoemde Alcatraz Island gaat. Er is geen betere plek aan de baai om een van de mooiste steden ter wereld zijn lichten te zien aandoen. Mis deze adembenemende ervaring niet! Omvat: Rondvaart van 90 minuten

Beschikbare activiteiten

44 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Alcatraz

Wil je alle activiteiten in Alcatraz bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcatraz

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.753 beoordelingen

Onze cruise was tegen het einde van de dag en ik bewonderde het personeel. Ze waren nog steeds gastvrij en behulpzaam. We genoten van het luisteren naar alle historische informatie terwijl we de bezienswaardigheden zagen. Er waren op de juiste momenten pauzes in de opname, zodat we konden genieten en nadenken over wat we zagen. Ik had hier familiegasten uit Nebraska en ik was zo blij hoe succesvol dit streven was!

De tour aan de waterkant was erg leuk en de gids kon veel spannende en interessante verhalen en anekdotes vertellen over de pieren en Alcatraz. Nadat de tour voorbij was, gingen we naar het filiaal voor de Alcatraz Shuttle en vanaf daar stond je er alleen voor, wat niet slecht was. Je kon zoveel tijd doorbrengen als je wilde op Alcatraz. Sterk aanbevolen ️

Met een electriche fiets en een gids ( 3 uur ) die je duidelijk onderweg de mooiste plekjes in de stad laat zien met uitleg over de stad. En daarna heb je de fiets nog een paar uur om over de goldengate brug te fietsen en zelf de stad te verkennen. En de volgende dag naar Alcatraz. Een hele mooie tour

Hi there, our trip on the ebikes was a great experience, specialy Adam was fantastic with his stories and he told us very very much about San Francisco. It was realy realy interesting. The trip to Alcatraz was also very beautiful. Windy, so do not forget a jacket!

Zeer goed georganiseerde en kwalitatief goede ondersteuning