Half-Day Golden Gate Catamaran Cruise & Alcatraz Bezoek

Product ID: 73799
Gecertificeerd

Vanaf € 81,15 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek Alcatraz Island en verken de beruchte gevangenis
  • Cruise verleden Alcatraz en onder de Golden Gate Bridge als u op zoek naar zeeleeuwen
  • Bewonder de opvallende skyline van San Francisco, altijd in het zicht tijdens uw cruise
Overzicht
Ervaar prachtige San Francisco Bay op een catamaran cruise, en geniet van prachtige skyline van de stad als u varen door Alcatraz Island en onder de Golden Gate Bridge. Sail met de veerboot naar Alcatraz Island voor een bezoek aan de voormalige federale…
Wat te verwachten
Ontdek de schoonheid van de San Francisco Bay op een 1,5 uur catamaran cruise. Geniet van het uitzicht op de skyline van de stad als u varen door Alcatraz Island en onder de Golden Gate Bridge. Voel de zeebries in je haar, en houdt een kijk uit voor zeeleeuwen.

Bewonder je omgeving vanuit een beschermde weergavegebied, of leven op de rand en staan ​​op het doek trampoline netten met de golven onder je voeten. Pick-up een handige navigatie-gids met informatie over bezienswaardigheden in San Francisco dat u langs varen.

Voltooiing van de reis door het nemen van het roer van de kapitein voor een kans om de boot zelf besturen. De kapitein en de bemanning zijn er altijd, graag een foto te maken of uw vragen over de bezienswaardigheden van San Francisco te beantwoorden.

Als al deze opwinding maakt je honger of dorst, zijn er snacks, frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar bij de snackbar. Zie de skyline van San Francisco's als nooit tevoren op deze ongelooflijke zeilavontuur.

Het tweede deel van het 4-uurs combinatie pakket is een veerboot en een einde te maken aan de beruchte Alcatraz Gevangenis, die diende als een federale gevangenis 1934-1963 bezoeken, huisvesting criminelen zoals Al Capone en Robert Stroud, de Birdman.

Neem de bekroonde 45-minuten cell-house audiotour, en hoor de verhalen van de mensen die er woonden. Deze tour brengt geschiedenis tot leven door middel van de hertelling van de verhalen uit correctionele officieren en gevangenen.

Houdt u er rekening mee dat de catamaran cruise stopt niet bij Alcatraz Island. Er is een apart ticket voor de veerboot van Pier San Francisco 33 naar Alcatraz Island.
Inbegrepen
  • 90 minuten catamaran cruise (stopt niet bij Alcatraz Island)
  • Ferry ticket en de toelating tot Alcatraz Island
Niet inbegrepen
  • Rustpunten (verkrijgbaar aan boord)
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tijdens de maanden juni tot en met augustus vindt u de Catamaran Tour te nemen (stopt niet bij Alcatraz Island) om 11.00 uur, die afwijkt van Pier 39, Gate J, naast de zeeleeuwen. Wanneer je naar Pier 39, staan ​​op de stoep en kijken naar het water. Ga niet naar beneden het centrum waar de winkels zijn, maar neem de linker buitenkant loopbrug. Ga naar de zeeleeuwen en kijk voor Gate J. Tijdens de maanden maart tot en met mei en september tot en met december kunt u Bezoek Alcatraz in de ochtend en neem de Catamaran Tour om 13:00. Pak je Alcatraz tickets aan de roep / gereserveerde tickets venster zich op Alcatraz Landing, Pier 33. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Neem aankomt 30 minuten vroeg om voldoende tijd om te parkeren
• Tijdens de maanden maart tot en met mei en september tot en met december, pick-up van uw ticket bij Alcatraz Landing, Pier 33 (uw cruise vertrekt 8:45-09:30). Een foto-ID is verplicht. Uw 13:00 catamaran cruise vertrekt vanaf Pier 39, Gate J, naast de zeeleeuwen
• Deze tour kan niet worden gerestitueerd een keer geboekt
• Breng een jasje en draag zachte zolen. Geen buiten dranken zijn niet toegestaan ​​aan boord
• Dit pakket bevat 2 aparte cruises - een catamaran cruise op de Baai van San Francisco die niet stopt bij Alcatraz Island, en een veerboot die u meeneemt van San Francisco naar Alcatraz Island
• U moet de volledige naam van alle deelnemers bij het reserveren om je Alcatraz tickets ontvangen bieden. In het geval van onvolledige informatie, zult u niet uw tickets of een terugbetaling te ontvangen
• De nominale waarde van uw Alcatraz ticket is $ 35,50

Vanaf € 81,15 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Adventure Cat Sailing Charters

Product ID: 73799