Alcazaba de Málaga

Alcazaba de Málaga

Alcazaba de Málaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

1. Málaga: rondleiding Alcazaba en Romeins theater met toegang

De Alcazaba de Málaga is een van de mooiste bezienswaardigheden die je in deze stad kunt bezoeken. Bezoek dit prachtige islamitische paleis en verken het fort, de tuinen en de versierde achtertuinen. Leer over de kunst, geschiedenis, architectuur en ontdek de verborgen legendes en curiosa die deze plek zo bijzonder maken. Tenslotte ontdek je hoe de Christenen de Alcazaba en Málaga veroverden terwijl je van een van de prachtigste uitzichten over de stad geniet.

Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

2. Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

Malaga heeft mooie straten, lommerrijke boulevards en weelderige tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad met een 24-uurs Malaga Essential Experience ticket voor een hop-on hop-off sightseeingtour of het Malaga Iconic Ticket dat ook toegang geeft tot het MIMMA en het Carmen Thyseen Museum. Leer met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord waarom de kathedraal van Malaga La Manquita wordt genoemd - de eenarmige dame! Hoor ook alles over het oude paleisfort en de 2 ringen van muren. Geniet in de open dubbeldekkerbus ook van panoramische uitzichten over de stad. Je kunt het Alcazaba bezoeken (entree niet inbegrepen), waar je een museum en aangename tuinen vindt, samen met een adembenemend uitzicht. Als je toch in de buurt bent, stop dan even bij Castillo de Gibralfaro voor een blik op de stadsmuren en nog meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano zien en de reconstructiewerkzaamheden die aan de gang zijn. Vergeet het Picasso Museum niet, een andere belangrijke attractie in de stad. Geniet van gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum als je een geschikt ticket hebt gekozen, waar je je muzikale vaardigheden kunt uitproberen op verschillende instrumenten. Blauwe route Blauwe lijn: 1. Vialia - Renfe 2. Russische Musea en Automusea 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Groene lijn: 1. Estación de Autobuses 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Tuin 9. Camino de Casa Bermeja 10. Voetbalstadion 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rode lijn: 1. Renfe / Vialia treinstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centrum Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Kasteel van Gibralfaro 11. Basiliek van Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Málaga: Teatro Romano en rondleiding door Alcazaba

3. Málaga: Teatro Romano en rondleiding door Alcazaba

Reis door de tijd tijdens een rondleiding door het Romeinse theater (Teatro Romano) en Alcazaba in Málaga. Reis terug naar de tijd van Augustus, beschouwd als de 1e keizer van het Romeinse rijk van 27 v.Chr. tot aan zijn dood in 14 n.Chr. De ruïnes liggen in het culturele hart van Málaga, aan de voet van de Alcazaba en zijn het oudste monument in de stad. Leer meer over de geschiedenis van het theater voordat je verder gaat naar het best bewaarde Alcazaba in Spanje. Betreed de historische citadel om de muren te beklimmen en steek de voormalige kapel van de Puerta del Arco de Cristo over. Ontdek de prachtige Patio de Armas en geniet van een fantastisch uitzicht over de stad vanaf de top van de heuvel. Hoor waar het gebouw voor werd gebruikt en hoe het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld, na de 15e-eeuwse belegering van Málaga tijdens de Reconquista en daarna. Bewonder de vergezichten van Fortaleza de Gibralfaro, gebouwd in de 14e eeuw om de troepen te huisvesten en de Alcazaba te beschermen tegen aanvallen.

Málaga: 3 uur durende complete wandeltour met tickets

4. Málaga: 3 uur durende complete wandeltour met tickets

Deze tour biedt de mogelijkheid om de belangrijkste historische plaatsen van Malaga te bezoeken en zo de essentie van deze kuststad mee te nemen. Ontmoet je gids in Crystal Pyramid van calle Alcazabilla met de oranje paraplu en begin te genieten van deze ervaring. Onze eerste stop is het Romeinse theater, het belangrijkste bewaard gebleven overblijfsel van de Romeinse stad "Malakka", gebouwd in de 1e eeuw. Het bleef eeuwenlang verborgen onder de grond. Vervolgens gaan we naar het Alcazaba van Málaga, een paleisachtig fort uit de 11e eeuw op de hellingen van de Gibralfaro berg. Het werd beschouwd als een van de beste verdedigingswerken uit die tijd. Later wandelen we door enkele van de populairste straten van het historische centrum en bekijken we enkele emblematische plaatsen zoals de Bodega Bar "El Pimpi" en het Picasso Museum van Malaga. We eindigen ons bezoek bij de Kathedraal van de Incarnatie, in Malaga bekend als "La Manquita". De bouw ervan, die nooit werd voltooid, was nauw verbonden met de pre-existentie van de Grote Moskee.

Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

5. Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

Ga mee op een elektrische tuktuk-tour door Málaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Málaga terwijl de gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt gaan bezoeken. Bewonder de kenmerkendste monumenten van Málaga van buiten, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs La Malagueta Beach en Marina Square. Zie de Bank van Spanje, en de arena La Malagueta. Verken de straten van Málaga.

Málaga: Picasso Geboorteplaats Museum Ticket & Stadsaudiogids

6. Málaga: Picasso Geboorteplaats Museum Ticket & Stadsaudiogids

Ontdek de geschiedenis van Málaga en verken het in je eigen tempo met een in-app audiotour op je smartphone. Volg de audiogids naar iconische bezienswaardigheden die te maken hebben met de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, zoals de kerk van Santiago waar hij werd gedoopt en zijn voormalige school. Krijg toegang tot het Picasso Birthplace Museum, gevestigd in het gebouw waar de kunstenaar werd geboren. Hier kun je enkele van de meesterwerken zien die hij samen met zijn vader, Jose Ruiz Blasco, maakte. Bekijk ook persoonlijke memorabilia en artefacten, waaronder babykleertjes, portretten en schetsboeken. Na je bezoek aan het museum kun je verder genieten van je app rondleiding door Málaga op weg naar andere toeristische hotspots in de stad.

Málaga: kathedraal, Alcazaba, wandeltocht door het Romeinse theater

7. Málaga: kathedraal, Alcazaba, wandeltocht door het Romeinse theater

Bekijk de hoogtepunten in Málaga met deze groepswandeling. Volg je gids naar de kathedraal, Alcazaba, het Romeinse theater en de straten van Picasso. Luister terwijl je gids je meer vertelt over deze sites. Begin je tour op de Plaza de La Marina. Wandel naar de renaissancekathedraal van Malaga, waar je gids je op details van de kathedraal wijst en een fascinerende context geeft voor wat je ziet. Op de dagen van de mis in de kathedraal vindt de uitleg buiten het gebouw plaats. Ga naar de Alcazaba die is gebouwd in de zijkanten van de berg Gibralfaro. Neem de lift naar het hoogste punt waar je het uitzicht over Malaga kunt bewonderen. Loop naar het oude Romeinse theater voordat je naar de straten gaat waar Picasso woonde. Bewonder het standbeeld van Picasso en verken Plaza de la Merced, Plaza del Obispo en Calle Larios met je deskundige gids.

Malaga: 2 uur durende stadsrondleiding met gids door de stad per elektrische fiets

8. Malaga: 2 uur durende stadsrondleiding met gids door de stad per elektrische fiets

Geniet van een stadstour van 2 uur per e-bike om alle belangrijke bezienswaardigheden in Málaga te zien. Volg je groepsleider in Malaga en rijd door het Gibralfaro-bos de heuvel op. Geniet vanaf de top van de heuvel van een kleine pauze om het geweldige uitzicht over de Baie te bewonderen. Ga verder langs de muren van de Alcazaba naar de promenade die je langs de beste stranden van Málaga voert. Stop bij Mítico Balneario om iets te eten en te drinken (op eigen kosten). Rijd terug naar de vuurtoren van de haven en het winkelgebied Muelle Uno en Palmeral de las Sorpresas. Onderweg heb je genoeg mogelijkheden om te stoppen om foto's te maken.

Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

9. Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

Spring aan boord van je Segway of scooter en ontdek het beste wat Malaga te bieden heeft met deze geweldige rondleiding. Na ontmoeting met je gids, ontvang je een korte trainingssessie op je Segway om je zelfvertrouwen op te bouwen voordat je de stad verkent.  Begin aan je tocht en geniet van een rustige rit door Malaga Park, ook wel Alameda Park genoemd. Gebouwd in de late 19e eeuw, het is het hart van Malaga! Vanaf hier ga je naar de internationale zeehaven van Malaga aan de Costa del Sol aan de Middellandse Zee. De deskundige lokale gids vertelt je graag meer over deze oudste continu bediende haven van Spanje en de historische Fenicische haven van Malaka.  Nadat je een reis door de haven van Malaga hebt gemaakt, ga je naar het prachtige kasteel Alcazaba, een paleisachtig fort gebouwd door de Hammudid-dynastie in het begin van de 11e eeuw. Terwijl je rijdt, bewonder je het prachtige landschap en maak je korte pauzes om geweldige foto's te maken.

Málaga: Schattenjacht met privé-sightseeing

10. Málaga: Schattenjacht met privé-sightseeing

Begin vandaag nog aan je schattenjachtavontuur in Málaga! Mis je kans niet om de stad op een geheel nieuwe manier te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Boek nu om uw plekje veilig te stellen en ervaar de spanning van Málaga's privé schattenjacht!" Ontdek de schoonheid van Málaga als nooit tevoren tijdens onze Private Sightseeing Treasure Hunt, perfect voor koppels, gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke Málaga-herinnering. Deze activiteit biedt een unieke manier om de stad te ontdekken en er verliefd op te worden. In tegenstelling tot traditionele bus- of fietstochten brengt onze speurtocht je naar plaatsen die ze niet kunnen bereiken. Je kleine Málaga-avontuur begint met een warm welkom en briefing door onze lieve Treasure Hunt Master, die je uitrust met een schatzoektas met daarin een modern kompas, een schatboek en een assortiment leuke gadgets. Na de korte introductie ligt het avontuur in jouw handen. Tijdens deze 2 uur durende verkenningstocht dompel je jezelf onder in het historische centrum van Málaga, waarbij je navigeert met het moderne kompas en het schatboek. Je reis leidt naar iconische bestemmingen zoals de beroemde voedselmarkt, het levendige plein Plaza de la Merced, het Carmen Thyssen Museum, de majestueuze kathedraal, het oude Romeinse theater, de geboorteplaats van Picasso, het Alcazaba-kasteel, de exotische tuinen en veel verborgen bezienswaardigheden. plaatsen buiten de gebaande toeristische paden. Onderweg geniet je in je eigen tempo van de authentieke sfeer van het charmante stadscentrum van Málaga. Bij elk station ontrafel je raadsels en voer je speelse taken uit om essentiële aanwijzingen te verzamelen, die je allemaal naar het spannende hoogtepunt van de tour leiden: het ontdekken van de schatkist. Deze activiteiten zullen niet veel tijd in beslag nemen, waardoor je voldoende gelegenheid hebt om elke locatie uit je schatboek te verkennen. Bovendien heb je tijdens deze activiteit je smartphone niet nodig, waardoor je de verbinding kunt verbreken en kunt genieten. Bij het eindstation van je activiteit vind je de geheime schatkist, met daarin een mooi en zeer persoonlijk, gedenkwaardig Málaga-souvenir. Je rondt de tour af op een centrale locatie, ideaal gepositioneerd voor verdere verkenning of terugkeer naar je accommodatie, zodat je dag in Málaga op een goede manier wordt afgesloten. De puzzels en taken van de speurtocht zijn ontworpen rond de details van Málaga en kunnen door iedereen worden opgelost. We willen dat je Málaga op een leuke en speelse manier verkent. Zeker, hier zijn enkele extra voordelen van de Sightseeing Treasure Hunt in Málaga voor uw klanten: **Op maat gemaakte ervaring**: deze activiteit past bij de voorkeuren en het tempo van uw groep en zorgt voor een persoonlijk en plezierig uitje **Lokale inzichten**: profiteer van voorkennis en lokale aanbevelingen van uw Treasure Hunt Master **Gezinsvriendelijk**: de activiteit is geschikt voor alle leeftijden en is een fantastische manier om samen Málaga te verkennen **Nieuwe manier**: Naast de typische bezienswaardigheden voegt deze speurtocht een element van opwinding en avontuur toe aan uw bezoek aan Málaga

60 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Alcazaba de Málaga: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Alcazaba de Málaga

Wil je alle activiteiten in Alcazaba de Málaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcazaba de Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.6
(2.679 beoordelingen)

Prachtig. Salvador was een zeer boeiende, levendige en vermakelijke gids. Hij haalde mijn tiener tevoorschijn om tijdens de tour een scène na te spelen en vanaf dat moment was hij zeer betrokken en zei dat het geweldig was. De tijd en kosten zeker waard. Ik raad ten zeerste aan om na de officiële tour te blijven om te verkennen en foto's te maken. De uitzichten zijn adembenemend!

De gids wist de geschiedenis op een zeer onderhoudende manier over te brengen. Ze was ook grappig en zorgde ervoor dat het verhaal tot leven kwam. Een bezoek aan deze historische locaties zonder de geschiedenis erachter en de lokale verhalen maakt op de een of andere manier geen indruk op zo'n speciale herinnering aan het bezoek.

Geweldig om een persoonlijke reis door Malaga te krijgen, vooral op een cruiseschip. Zou deze jongens ten zeerste aanbevelen. Veel beter dan overvolle, dure cruiseschipexcursies aan wal

Gloria is een geweldige gids. Hij maakte de tour erg plezierig, de uitleg was erg vermakelijk. De tijd vloog voorbij en we hebben er echt van genoten. Een 10 voor haar.

Levendig, vertellend, speels informatief en relativerend