Alcazaba de Málaga
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcazaba de Málaga Archeologie: Onze meest aanbevolen

Málaga: rondleiding door Alcazaba met Romeins Theater

1. Málaga: rondleiding door Alcazaba met Romeins Theater

De Alcazaba de Málaga is een van de mooiste bezienswaardigheden die je in deze stad kunt bezoeken. Bezoek dit prachtige islamitische paleis en verken het fort, de tuinen en de versierde achtertuinen. Leer over de kunst, geschiedenis, architectuur en ontdek de verborgen legendes en curiosa die deze plek zo bijzonder maken. Tenslotte ontdek je hoe de Christenen de Alcazaba en Málaga veroverden terwijl je van een van de prachtigste uitzichten over de stad geniet.

...
Málaga: kathedraal, Alcazaba, wandeltocht Romeins theater

2. Málaga: kathedraal, Alcazaba, wandeltocht Romeins theater

Bekijk de hoogtepunten in Málaga met deze groepswandeling. Volg je gids naar de kathedraal, het Alcazaba, het Romeinse theater en de straten van Picasso. Luister terwijl je gids je meer vertelt over deze sites. Begin je tour op de Plaza de La Marina. Wandel naar de renaissancekathedraal van Malaga, waar uw gids u op details van de kathedraal wijst en een fascinerende context biedt voor wat u ziet. Ga naar het Alcazaba dat is ingebouwd in de zijkanten van de Gibralfaro-berg. Neem de lift naar het hoogste punt waar je kunt genieten van het uitzicht over Malaga. Loop naar het oude Romeinse theater voordat je naar de straten gaat waar Picasso woonde. Bewonder het standbeeld van Picasso en verken Plaza de la Merced, Plaza del Obispo en Calle Larios met je deskundige gids.

...
Malaga: 1,5 uur durende wandeltocht

3. Malaga: 1,5 uur durende wandeltocht

Ontdek in slechts 1,5 uur de belangrijkste bezienswaardigheden van het historische centrum van Málaga. Begin met de kathedraal en eindig later voor het Romeinse theater. Reis tijdens je hele ervaring door Malaga met een lokale gids terwijl je de belangrijkste monumenten van de stad ontdekt en de geschiedenis, traditie en bezienswaardigheden leert. Kom meer te weten over de kathedraal, Calle Larios, het Plein van de Grondwet, Picasso, het Romeinse theater en het Alcazaba. Als u verder reist, bezoekt u de belangrijkste markt van de stad: de Atarazanas-markt. Terwijl u binnen een korte pauze neemt, kunt u enkele van de lokale producten ontdekken.

...
Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

4. Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

Maak kennis met de beste plekken in de stad tijdens deze begeleide Malaga-tour met kaartjes voor de belangrijkste attracties. Start de tour op de Plaza de la Marina, een van de centrale punten in de stad. Geniet hier, afhankelijk van de tijd, van een van de vele voedselbeurzen die er het hele jaar door worden gehouden. Loop vervolgens met je gids langs de grote Calle Larios, de belangrijkste verkeersader van Malaga. Bezoek vervolgens de Plaza de la Constitución, de thuisbasis van vele evenementen en de beurs van Malaga. Hier maak je een omweg om een van de grootste schatten te zien: de kathedraal van Malaga. De kathedraal, wereldwijd bekend, is een van de mooiste gebouwen tijdens de tour. Ontdek veel interessante feiten, waaronder waarom het La Manquita heet. Ga verder naar Plaza del Obispo en bezoek de favoriete eetgelegenheid van Antonio Banderas, El Pimpi. Geniet van een goede Malaga-wijn en heerlijke vis. Direct naast El Pimpi ligt het iconische Romeinse theater en het Alcazaba van Malaga, dat diende als een beschermende muur van de stad. Baan je een weg naar het stadhuis van Malaga en loop onderweg door de met bomen omzoomde laan Paseo del Parque. Om de tour af te sluiten, is er geen betere plek dan Pier 1, het nieuwe openluchtwinkelcentrum met benijdenswaardige uitzichten over de stad.

...
Malaga: privéwandeling van 2 uur

5. Malaga: privéwandeling van 2 uur

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privéwandeling. Nadat je je gids hebt ontmoet, bezoek je het Romeinse theater in opdracht van Caesar Agustus. Bewonder vervolgens de Arabische architectuur van het Alcazaba en bewonder de imposante muren van het kasteel en fort van Gibralfaro. Leer meer over het kasteel van je lokale gids. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister vanuit je gids naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad terwijl je je weg baant naar de geboorteplaats van Pablo Picasso. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waar hij werd gedoopt en het Picasso-museum waar je veel van zijn beroemdste kunstwerken kunt bewonderen. Je kunt ook de buitenkant van de kathedraal bewonderen en meer te weten komen over de bouw en het artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution-plein en de Larios-straat en leer alles over deze handelsstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga. Omdat dit een privétour is, heb je ook de mogelijkheid om op eigen kosten het interieur van de kathedraal, het Alcazaba of het Picasso-museum te bezoeken.

...
Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

6. Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

Ervaar Malaga vanuit het perspectief van een local. Tijdens je wandeling van plein naar plein, van de ene historische site naar de andere belangrijke bezienswaardigheid, leer je over de interessante geschiedenis van de stad in je gids. Ontdek naast het verwerven van kennis over de rijke cultuur van de stad de geboorteplaats van vele beroemde persoonlijkheden zoals Pablo Picasso of Antonio Banderas. Bewonder de verbluffende architectuur van Malaga terwijl je uitzoekt welke kerk "La Manquita" wordt genoemd of waarom Malaga een Romeins theater heeft. Kijk van ver in het Gibralfaro-kasteel en bekijk het spectaculaire uitzicht op Malaga en de Middellandse Zee. Stop ook bij het uitgestrekte paleiscomplex Alcazaba.

...
Van Motril Port: privétour en kustexcursie in Malaga

7. Van Motril Port: privétour en kustexcursie in Malaga

Ontvang privé-ophaalservice in Motril en rijd naar Malaga zonder gedoe met bussen en rideshares. Verken Malaga met een begeleide wandeling van drie uur. Bezoek de oude wijken, hoor de geschiedenis en leer de cultuur kennen. Pas de tour aan uw voorkeuren aan en wandel daarna alleen rond. Geniet van een rit langs de kust en wandel door de stad Malaga. Dwaal door de vele kleine straatjes en bekijk de unieke bars, restaurants en winkels. Hoor over de oude geschiedenis van de stad, van de Carthagers, Romeinen en Moren tot de christenen. Bezoek geweldige locaties zoals het Alcazaba, Plaza de la Merced, de kathedraal van Malaga en het Romeinse theater. Pas uw tour aan om monumenten, musea te betreden en tegen een meerprijs te genieten van een wijn- en tapasproeverij. Aan het einde wat tijd voor jezelf. Verken, winkel en dineer voordat je terugkeert naar Motril Port.

...
Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

8. Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

Ontdek eerst de archeologische vindplaats, het Romeinse theater in opdracht van keizer Julius Cesar August, het Alcazaba met 2 Arabische paleizen erin en het kasteel Gibralfaro. Hoor over het kasteel van je gids en leer hoe het werd gebruikt om de hele stad Malaga te besturen en in de gaten te houden. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad, totdat u de geboorteplaats van Pablo Ruiz Picasso bereikt. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waarin hij is gedoopt en het museum van Picasso, waar een grote collectie van zijn werken te zien is. Geniet van de bezienswaardigheden van de kathedraal en leer meer over de constructie en het belangrijkste artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution Square en Larios Street, terwijl je lokale gids de geschiedenis van deze winkelstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga deelt.

...

Sitemap Alcazaba de Málaga

Wil je alle activiteiten in Alcazaba de Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcazaba de Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Het is een essentieel onderdeel om een gids te hebben om van deze plek te kunnen genieten, want zonder de geschiedenis die je op een zeer aangename manier laat aankomen, kun je je fantasie het bezoek met een andere smaak maken dan alleen een bezoek aan de plek. Een foto is niet genoeg maar een mooie herinnering.

Ana, onze gids was geweldig. Hij liet ons La Alcazaba leven met zijn interactieve uitleg met ons alsof we de bewoners van dat fort waren. We hebben veel geleerd. Je kunt bezoeken, maar dat ze je laten leven is van onschatbare waarde. Bedankt Ana.

Heel leuke tour waarin je vel informatie krijgt over de historie. Aanrader!