Alcazaba de Málaga
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcazaba de Málaga Kasteel- & paleistours: Onze meest aanbevolen

Málaga: rondleiding door Alcazaba met Romeins Theater

1. Málaga: rondleiding door Alcazaba met Romeins Theater

De Alcazaba de Málaga is een van de mooiste bezienswaardigheden die je in deze stad kunt bezoeken. Bezoek dit prachtige islamitische paleis en verken het fort, de tuinen en de versierde achtertuinen. Leer over de kunst, geschiedenis, architectuur en ontdek de verborgen legendes en curiosa die deze plek zo bijzonder maken. Tenslotte ontdek je hoe de Christenen de Alcazaba en Málaga veroverden terwijl je van een van de prachtigste uitzichten over de stad geniet.

...
Málaga: complete wandeltocht van 3 uur met tickets

2. Málaga: complete wandeltocht van 3 uur met tickets

Geniet van een begeleide wandeling van 3 uur door Málaga, te beginnen aan de Plaza de la Merced, één van de belangrijkste pleinen van de stad. Je ziet het standbeeld van Picasso en komt meer te weten over de oorsprong van de stad. Vervolg je wandeling naar de meest symbolische gebieden, waaronder Plaza de la Constitución, Calle Lario en La Plaza del Obispo. Je gaat de kathedraal in, ook bekend als La Manquita. Je gids laat je een aantal pittoreske locaties zien en je pauzeert om te genieten van één van de typische wijnen van Málaga. De laatste halte is een bezoek aan het Teatro Romano en de Alcazaba, waar je vanuit het monument een panoramisch uitzicht hebt.

...
Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

3. Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

Maak kennis met de beste plekken in de stad tijdens deze begeleide Malaga-tour met kaartjes voor de belangrijkste attracties. Start de tour op de Plaza de la Marina, een van de centrale punten in de stad. Geniet hier, afhankelijk van de tijd, van een van de vele voedselbeurzen die er het hele jaar door worden gehouden. Loop vervolgens met je gids langs de grote Calle Larios, de belangrijkste verkeersader van Malaga. Bezoek vervolgens de Plaza de la Constitución, de thuisbasis van vele evenementen en de beurs van Malaga. Hier maak je een omweg om een van de grootste schatten te zien: de kathedraal van Malaga. De kathedraal, wereldwijd bekend, is een van de mooiste gebouwen tijdens de tour. Ontdek veel interessante feiten, waaronder waarom het La Manquita heet. Ga verder naar Plaza del Obispo en bezoek de favoriete eetgelegenheid van Antonio Banderas, El Pimpi. Geniet van een goede Malaga-wijn en heerlijke vis. Direct naast El Pimpi ligt het iconische Romeinse theater en het Alcazaba van Malaga, dat diende als een beschermende muur van de stad. Baan je een weg naar het stadhuis van Malaga en loop onderweg door de met bomen omzoomde laan Paseo del Parque. Om de tour af te sluiten, is er geen betere plek dan Pier 1, het nieuwe openluchtwinkelcentrum met benijdenswaardige uitzichten over de stad.

...
Malaga: privéwandeling van 2 uur

4. Malaga: privéwandeling van 2 uur

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privéwandeling. Nadat je je gids hebt ontmoet, bezoek je het Romeinse theater in opdracht van Caesar Agustus. Bewonder vervolgens de Arabische architectuur van het Alcazaba en bewonder de imposante muren van het kasteel en fort van Gibralfaro. Leer meer over het kasteel van je lokale gids. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister vanuit je gids naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad terwijl je je weg baant naar de geboorteplaats van Pablo Picasso. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waar hij werd gedoopt en het Picasso-museum waar je veel van zijn beroemdste kunstwerken kunt bewonderen. Je kunt ook de buitenkant van de kathedraal bewonderen en meer te weten komen over de bouw en het artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution-plein en de Larios-straat en leer alles over deze handelsstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga. Omdat dit een privétour is, heb je ook de mogelijkheid om op eigen kosten het interieur van de kathedraal, het Alcazaba of het Picasso-museum te bezoeken.

...
Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

5. Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

Ervaar Malaga vanuit het perspectief van een local. Tijdens je wandeling van plein naar plein, van de ene historische site naar de andere belangrijke bezienswaardigheid, leer je over de interessante geschiedenis van de stad in je gids. Ontdek naast het verwerven van kennis over de rijke cultuur van de stad de geboorteplaats van vele beroemde persoonlijkheden zoals Pablo Picasso of Antonio Banderas. Bewonder de verbluffende architectuur van Malaga terwijl je uitzoekt welke kerk "La Manquita" wordt genoemd of waarom Malaga een Romeins theater heeft. Kijk van ver in het Gibralfaro-kasteel en bekijk het spectaculaire uitzicht op Malaga en de Middellandse Zee. Stop ook bij het uitgestrekte paleiscomplex Alcazaba.

...
Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

6. Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

Ontdek eerst de archeologische vindplaats, het Romeinse theater in opdracht van keizer Julius Cesar August, het Alcazaba met 2 Arabische paleizen erin en het kasteel Gibralfaro. Hoor over het kasteel van je gids en leer hoe het werd gebruikt om de hele stad Malaga te besturen en in de gaten te houden. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad, totdat u de geboorteplaats van Pablo Ruiz Picasso bereikt. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waarin hij is gedoopt en het museum van Picasso, waar een grote collectie van zijn werken te zien is. Geniet van de bezienswaardigheden van de kathedraal en leer meer over de constructie en het belangrijkste artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution Square en Larios Street, terwijl je lokale gids de geschiedenis van deze winkelstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga deelt.

...
Malaga: wandeltocht voor senioren

7. Malaga: wandeltocht voor senioren

Maak je klaar om vele nieuwe hoeken van Malaga te ontdekken, elk met hun eigen verhaal. De bezienswaardigheden van Malaga zullen je hart zeker veroveren met prachtige gebouwen, adembenemende uitzichten en overvloedige fotomomenten. Bekijk de geboorteplaats van beroemde persoonlijkheden zoals Pablo Picasso en Antonio Banderas, en verken een weelderig scala aan prachtige bezienswaardigheden. Welke kerk heet 'La Manquita'? Is het mogelijk om het fort Alcazaba en het kasteel van Gibralfaro binnen te gaan? Waarom heeft Malaga een Romeins theater? Is de winter koud in Malaga? Deze vragen en meer worden tijdens de rondleiding beantwoord. Ervaar Malaga vanuit een ander perspectief met een wandeling die is ontworpen voor jouw capaciteiten, terwijl een lokale charismatische gids interessante feiten over de stad onthult.

...
Malaga: privéwandeling voor toeristen in de VS

8. Malaga: privéwandeling voor toeristen in de VS

Kom je uit de VS? Maak je klaar om tegen veel pleinen aan te lopen, elk met zijn eigen verhaal. De bezienswaardigheden van Malaga zullen zeker je hart veroveren met zijn rijke geschiedenis, architectuur en geweldige fotomomenten. Ontdek welke kerk 'La Manquita' heet. Kijk of het mogelijk is om het fort Alcazaba en het kasteel van Gibralfaro binnen te gaan. Ontdek waarom Malaga een Romeins theater heeft. Valt Malaga onder de islamitische heerschappij? Is de winter koud in Malaga? Ervaar Malaga vanuit een ander perspectief. Een lokale charismatische gids onthult interessante feiten over het fantastische Malaga.

...
Van Sevilla: hele dag Málaga-reis

9. Van Sevilla: hele dag Málaga-reis

Maak een ontspannen en leerzame dagtrip van Sevilla naar Málaga. Nadat je in de vroege ochtend bent opgehaald of naar een ontmoetingspunt in Sevilla bent gekomen, ga je richting het zuiden van Spanje, waar Málaga ligt, langs de Middellandse Zeekust. Uw bezoek begint op Plaza de la Merced, een van de belangrijkste pleinen van de stad, waar het standbeeld van Picasso te vinden is. Leer meer over de oorsprong van Málaga vanuit je gids tijdens een aangename wandeling door het centrum, genietend van de ware essentie van de stad en ontdek magische hoeken en verrassingen. Wandel door iconische plaatsen in de stad, zoals Plaza de la Constitución, Calle Larios en Plaza del Obispo. Betreed de kathedraal die bekend staat als "La Manquita", een gebouw dat perfect verschillende architecturale stijlen combineert: gotisch in het plan, renaissance in de hoogte en het hoofdeinde en barok in de hoofdgevel en de versieringen op het dak. Dit is het belangrijkste monument van de stad - je wilt het niet missen. Ga verder door de meest pittoreske delen van de stad om aan te komen bij Alcazaba, een fort gebouwd door de islamitische dominanten van de stad in de 11e eeuw op de ruïnes van een eerder Romeins bastion. Bezoek in de buurt het oudste monument in de stad: het Romeinse theater, de enige oude ruïne over in Málaga en een van de weinige in Andalusië. Voordat je terugkeert naar Sevilla, heb je vrije tijd om wat lokale wijn te proeven in een van de vele typische bars van het stadscentrum.

...
Málaga: privé Gibralfaro-uitkijkpunt en rondleiding door Alcazaba

10. Málaga: privé Gibralfaro-uitkijkpunt en rondleiding door Alcazaba

Bekijk een panoramisch uitzicht op het centrum van Malaga tijdens deze begeleide stadswandeling, inclusief busvervoer. Bezoek het 11e-eeuwse Alcazaba (citadel) en Castillo de Gibralfaro, gebouwd in de 14e. Begin je tour op Plaza de la Marina, waar je een bus neemt naar de berg Gibralfaro. Geniet van toegang tot het hele fort onder begeleiding van je gids en geniet van de schoonheid van enkele van de meest fantastische uitzichten van de stad. Vervolg je tocht naar het Alcazaba van Malaga, waar je de lift neemt naar het hoogste punt van dit fort. Luister terwijl je gids je informeert over de achtergrond van de architectuur en een echt gevoel krijgt voor de rijke geschiedenis van de stad.

...

Sitemap Alcazaba de Málaga

Wil je alle activiteiten in Alcazaba de Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcazaba de Málaga

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Onze gids, Tania, had een schat aan kennis over het Alcazaba en de geschiedenis van Malaga en AL Andaluz in het algemeen. Hoewel het Alcazaba niet groot of intact is zoals de Moorse paleizen van Sevilla of Granada, was het zeker een bezoek waard en ook met een gids. De rondleiding omvatte het Teatro Romano en de kathedraal, die beide op zichzelf kunnen worden bekeken, maar de bescheiden som van het hebben van een gids waard zijn. Tempo was perfect en na 3 uur ben je in het centrum van de historische wijk voor meer informeel verkennen. Een productieve en informatieve wandeling met een kleine groep maakte de tijd goed besteed. Sterk AANBEVOLEN.

Het is een essentieel onderdeel om een gids te hebben om van deze plek te kunnen genieten, want zonder de geschiedenis die je op een zeer aangename manier laat aankomen, kun je je fantasie het bezoek met een andere smaak maken dan alleen een bezoek aan de plek. Een foto is niet genoeg maar een mooie herinnering.

It was a great tour. Maria is very nice and has a lot of knowledge about the city. She told a lot about the history of Malaga. The cathedral, the alcazaba, really great to see! I was alone and got a private tour, wow, I didn't expect that but that made it extra special. Thanks Maria!

Ana, onze gids was geweldig. Hij liet ons La Alcazaba leven met zijn interactieve uitleg met ons alsof we de bewoners van dat fort waren. We hebben veel geleerd. Je kunt bezoeken, maar dat ze je laten leven is van onschatbare waarde. Bedankt Ana.

Heel leuke tour waarin je vel informatie krijgt over de historie. Aanrader!