Alcazaba de Málaga
Musea & tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcazaba de Málaga Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Málaga: complete wandeltocht van 3 uur met tickets

1. Málaga: complete wandeltocht van 3 uur met tickets

Geniet van een begeleide wandeling van 3 uur door Málaga, te beginnen aan de Plaza de la Merced, één van de belangrijkste pleinen van de stad. Je ziet het standbeeld van Picasso en komt meer te weten over de oorsprong van de stad. Vervolg je wandeling naar de meest symbolische gebieden, waaronder Plaza de la Constitución, Calle Lario en La Plaza del Obispo. Je gaat de kathedraal in, ook bekend als La Manquita. Je gids laat je een aantal pittoreske locaties zien en je pauzeert om te genieten van één van de typische wijnen van Málaga. De laatste halte is een bezoek aan het Teatro Romano en de Alcazaba, waar je vanuit het monument een panoramisch uitzicht hebt.

...
Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

2. Málaga: rondleiding door Alcazaba, kathedraal en Romeins theater

Maak kennis met de beste plekken in de stad tijdens deze begeleide Malaga-tour met kaartjes voor de belangrijkste attracties. Start de tour op de Plaza de la Marina, een van de centrale punten in de stad. Geniet hier, afhankelijk van de tijd, van een van de vele voedselbeurzen die er het hele jaar door worden gehouden. Loop vervolgens met je gids langs de grote Calle Larios, de belangrijkste verkeersader van Malaga. Bezoek vervolgens de Plaza de la Constitución, de thuisbasis van vele evenementen en de beurs van Malaga. Hier maak je een omweg om een van de grootste schatten te zien: de kathedraal van Malaga. De kathedraal, wereldwijd bekend, is een van de mooiste gebouwen tijdens de tour. Ontdek veel interessante feiten, waaronder waarom het La Manquita heet. Ga verder naar Plaza del Obispo en bezoek de favoriete eetgelegenheid van Antonio Banderas, El Pimpi. Geniet van een goede Malaga-wijn en heerlijke vis. Direct naast El Pimpi ligt het iconische Romeinse theater en het Alcazaba van Malaga, dat diende als een beschermende muur van de stad. Baan je een weg naar het stadhuis van Malaga en loop onderweg door de met bomen omzoomde laan Paseo del Parque. Om de tour af te sluiten, is er geen betere plek dan Pier 1, het nieuwe openluchtwinkelcentrum met benijdenswaardige uitzichten over de stad.

...
Malaga: Interactive City Exploration Game

3. Malaga: Interactive City Exploration Game

Geniet van een interactief historisch spel door de smalle straatjes van Malaga en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de kathedraal, Alcazaba, de oude markt en nog veel meer. Voordat je spel begint, ontvang je alle benodigde apparatuur, waaronder een iPad. Gebruik uw iPad om rond 15 verschillende controlepunten te komen, vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen om van de ene locatie naar de volgende te gaan. Gebruik je fantasie, logica, internet of let op de aanwijzingen om je heen om de antwoorden te vinden. Verken Malaga in je eigen tempo, in een ontspannend en interactief formaat dat perfect is voor alle leeftijden.

...
Malaga: Fast-Track Alcazaba en Moorse Spanje Tour

4. Malaga: Fast-Track Alcazaba en Moorse Spanje Tour

Je tour begint wanneer je deskundige lokale Engelssprekende gids je meeneemt op een reis door de 3000 jaar geschiedenis die zich binnen de muren van het Alcazaba bevindt. De tour behandelt alle hoogtepunten van het Moorse fort terwijl je een ontspannen wandeling maakt door dit verbazingwekkende bouwwerk. Ontvang een uitgebreide gedetailleerde rondleiding door het Moorse fort waarin je ongelooflijke inzichten krijgt en zoveel leert over de fascinerende geschiedenis van Malaga. Zodra je alle hoogtepunten van het Alcazaba hebt ervaren, zal je deskundige lokale gids je door beroemde drukke straten, verborgen steegjes en prachtige tuinen en parken van Malaga leiden. Bewonder perfect gerestaureerde historische huizen en vredige met bomen omzoomde pleinen verspreid over de beruchte oude historische wijk, waar u ongelooflijke verhalen van vroeger zult horen. Leer meer over de geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur van Malaga, variërend van het Romeinse maritieme begin van de stad tot de indrukwekkende opkomende architecturale renaissance. Bekijk de ongelooflijke kleuren en levendigheid van de smalle straatjes van de stad die als inspiratie dienden voor een van de beroemdste inwoners van Malaga: Picasso. U zult ook genieten van de beroemde kathedraal van de stad, ooit de grootste in Spanje. Gebouwd tussen 1528 en 1782 op de plaats van een voormalige moskee, heeft het zowel een opvallende buitenkant als een interieur en is het een absolute must-see locatie in Malaga.

...

Sitemap Alcazaba de Málaga

Wil je alle activiteiten in Alcazaba de Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcazaba de Málaga

Onze gids, Tania, had een schat aan kennis over het Alcazaba en de geschiedenis van Malaga en AL Andaluz in het algemeen. Hoewel het Alcazaba niet groot of intact is zoals de Moorse paleizen van Sevilla of Granada, was het zeker een bezoek waard en ook met een gids. De rondleiding omvatte het Teatro Romano en de kathedraal, die beide op zichzelf kunnen worden bekeken, maar de bescheiden som van het hebben van een gids waard zijn. Tempo was perfect en na 3 uur ben je in het centrum van de historische wijk voor meer informeel verkennen. Een productieve en informatieve wandeling met een kleine groep maakte de tijd goed besteed. Sterk AANBEVOLEN.

It was a great tour. Maria is very nice and has a lot of knowledge about the city. She told a lot about the history of Malaga. The cathedral, the alcazaba, really great to see! I was alone and got a private tour, wow, I didn't expect that but that made it extra special. Thanks Maria!

Zeer goede gepassioneerde gids, sprak zeer vlot Engels.