Alcúdia Dagtrips

Veelgestelde vragen over Alcúdia

Welke topattracties zijn een must-see in Alcúdia?

De topattracties in Alcúdia zijn:

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 590 beoordelingen

Een geweldige excursie waarbij je helemaal wordt ontzorgd! We werden keurig op tijd opgehaald bij het afspreekpunt (in ons geval bij een hotel op 5 min lopen van ons eigen hotel). De markt van Alcudia was leuk om te zien, we hadden daar ongeveer 2 uur om zelf rond te lopen. Vervolgens met de touringcar naar een heel mooi uitzichtpunt gereden bij cap de Formentor. Wij reisden met een baby van 2 maanden en hadden een kinderwagen bij ons. Het uitzichtpunt was goed toegankelijk met de kinderwagen en veilig. Daarna met de touringcar naar het strand van formentor, daar wat gegeten bij een restaurantje (er zit maar 1 tentje dus niet veel keuze qua eten). Op het strand hadden we ook ongeveer 2 uur de tijd waarna we door een boot werden opgehaald. Boottocht duurde ca. 30 min met heel mooi uitzicht. Tot slot met de touringcar weer terug naar het hotel. Al met al een geweldige belevenis.

Eerst werden we stipt op het afgesproken punt opgehaald door een zeer moderne, goed geklimatiseerde en schone bus. Daarna werden alle andere deelnemers verzameld. In Palma begon de gids toen het gebied op weg naar Alcudia in verschillende talen uit te leggen. In Alcudia hadden we ongeveer 1 1/2 uur om de oude stad en de markt te verkennen. Daarna gingen we door naar het uitzichtpunt op Kaap de Formentor. Een half uur was genoeg tijd voor mooie foto's. Daarna gingen we naar het strand van Formentor. Hier hadden we ongeveer 2 1/2 uur vrije tijd. Het was daar prachtig maar ook erg druk. Dit werd gevolgd door een boottocht (ongeveer 30 minuten) naar de haven van Pollenca. De bus kwam ons daar ophalen en bracht iedereen terug naar het ophaalpunt. Over het algemeen was het een lange vermoeiende dag in de hitte, maar de reis was elke cent waard!

De dagtocht was echt leuk! Het is echter niet precies uitgevoerd zoals beschreven. De overdracht tot het uiteindelijk begon duurde relatief lang. In het begin reden we naar een markt in Sineau. Daarna zijn we alleen langs Alcudia gereden. Helaas konden we de stad niet bezoeken. Daarna gingen we naar Cape Formentor en het strand. Uiteindelijk zijn we per schip naar Pollenca gegaan. Vanuit de haven reden we direct terug.

Al met al een hele leuke dagtocht met een leuke meertalige gids. U moet echter de timing op de respectieve plaatsen heroverwegen (minder tijd op de markt, meer tijd in Alcudia). Daarnaast zit je veel in de bus, dus niets voor frequente wandelaars.

Zeer goede ontvangst... Zeer goed buffet speciaal voor vegetariërs 2 Aangenaam zwemmen op 2 verschillende plaatsen